Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Aptalca bir faul sonrası İnegölspor 10 kişi kaldı.

55.hakan

İnegöl gereksiz kırmızı gördü :(

55_OrHaN_55

eprianu

Atatürk boşuna dememiş; "Ben sporcunun ZEKİ, çevik ve ahlaklı olanını severim" diye.

Maç 1-0, her şey yolunda giderken, sarı kartı olan İnegölsporlu zeka yoksunu bir futbolcu rakibe dan dun giriyor, kırmızı yiyor. Peşine kaleci iki büyük hata ile 2 golü hediye ediyor.

Sonuç; kazanacağın maçı elinle veriyorsun.

Yabancı kuralı kalkmasın, sınırsız yabancı olsun. Böyle zeka yoksunu oyunculara verilen para ile taş gibi kaliteli yabancılar alınıyor.

evolution55

Sarıyer penaltı mı attı yine

GurbetciFanatik

Sariyer de atti  >:(
Hay şansa bak

55_OrHaN_55

Keçiörengücü maçına kadar Erkam Reşmen'in yetişmesi lazım. Yoksa Erhan Kartal'ın olduğu kanadı kalbura çevirirler. Özellikle Sertaç Çam bu ligin üzerinde klas bir oyuncu.

_samsunspor_

Sakarya harici diğer rakipler kazandı

55_OrHaN_55

Sakarya ve Sarıyer'den değil de, Keçiörengücü'nden çok çekiniyorum. İnegöl'ü eze eze yendiler, baskılı oyunlarıyla yıldırdılar.

cakir55

Böyle boktan bir lig olamaz kalan maçları vura almayan topçuların ta ***. Daha puan kaybına tahammülüm yok benim bu Ligde.

55_OrHaN_55

eprianu

Sakaya puan kaybetti belki ama Sarıyer ve Samsunsporumuzun kaybettiği Amed deplasmanından 1 puan çıkardı.
Berbat bir hafta oldu. Keçiörengücü bu hafta bay geçiyor. Bodrum maçında da lider olamıyoruz.

İşin daha da kötüsü Kastamonuspor da potaya girdi. Bizim maça iddialı çıkacaklar.

55_OrHaN_55

Bu arada Sakaryaspor iyice hasar aldı. Ferit Erişçi de sakatlar kervanına katılır sanırım. 4. dakikada oyundan çıkmış.

Sadece Samsunspor

Sakarya zaten son 7 macta 2 galibiyetle catirdadi. Ama herkes potaya girdi simdi daha da karisti. Bodrumu yensekte lider olamiyoruz. Lider olsak bi havaya girecez bi turlu olamiyoruz

Stoper

Keçiören'de ne takımmış, hala takılmadan içerde dışarda yürüyüp gidiyorlar. Sarıyer yine 90da buldu golü.

Keçiören ve Kastamonu deplasmanlarımız var, işimiz zorlaşıyor. En azından Keçiören'e 1 puan önde gitmeliyiz ki beraberlik işimizi görsün.