Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Herkese iyi bayramlar diliyorum.

Yarınki Sivas maçı tv'den verilecek mi acaba? Bilgisi olan var mı?

emre

samsun 55

Mac 1-1 bitti penaltilarda yenildik golümüzü Angan atti

Sadece Samsunspor

03 September 2017, 22:14:44 #45888 Son düzenlenme: 03 September 2017, 22:21:33 Sadece Samsunspor
Penaltilarla 6-4 yenilmisiz. Superlig takimiyla oynayip berabere kalmak ve gol atmak guzel.

Sadece Samsunspor

Sivasli biri twitter da yorum yazmis. Samsunspor cok iyi oynadi diye. 60a kadar yedek sonrasinda as kadro ile oynamislar ama yinede zorlamisiz sonrasinda da. Alpay in degisiklikleri iyidi diyor. Ve sabir gosterilirse tutulmaz bu takim demis. Hayirlisi

Levent ÖCAL

Levent ÖCAL

TFF Etik Kurulu, şike ve teşvik primi iddiaları ile ilgili soruşturmayı tamamladı ve dosyayı disiplin kuruluna gönderdi.
Raporda teşvik priminin ispatlanmadığı ama teşebbüs olduğu belirtildi. Teşebbüste Gökhan Sazdağı'nın etkin rol oynadığı yazılıyor.
İsmail Haktan Odabaşı'nın teklifi reddettiği ve suçsuz olduğu, Elyasa Süme ve yönetici Nizamettin Sertkal'ın aracı oldukları yazıldı.
GaziantepBB'nin (şimdiki Gazişehir FK) puan silme, Gökhan Sazdağı, Elyasa Süme ve Nizamettin Sertkal'ın hak mahrumiyeti alması bekleniyor.

Atakumlu

Normal şartlar altında Antep Belediye takımının küme düşürülmesi gerekir ama Adaletin değilde siyasetin döndüğü bir ülkede yaşadığımız için gerçek suçlulara hiç bir zaman beklediğimiz yaptırımlar olmayacak maalesef ...

eprianu

İsmail Haktan Odabaşı nasıl teklifi reddetmiş? Ben ses kayıtlarını dinledim. Adamlar hem pazarlık yapıyor hem de parayı peşin istiyor.

Şu adamlar 10 sene daha futbolu yönetsinler, ülkedeki futbolu komple bitirecekler. Tribünler boşaldı, Milli takım çöktü, yerli oyuncu yetişmiyor, şike serbest. Bakalım daha neler göreceğiz.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: eprianu - 06 September 2017, 13:53:33
İsmail Haktan Odabaşı nasıl teklifi reddetmiş? Ben ses kayıtlarını dinledim. Adamlar hem pazarlık yapıyor hem de parayı peşin istiyor.

Şu adamlar 10 sene daha futbolu yönetsinler, ülkedeki futbolu komple bitirecekler. Tribünler boşaldı, Milli takım çöktü, yerli oyuncu yetişmiyor, şike serbest. Bakalım daha neler göreceğiz.

Parayı trink isteyen Gökhan Sazdağı. İsmail Haktan ben çıkıcam oyunumu oynayacağım bi şey istemiyorum diyor ;)

eprianu

Yanlış hatırlıyorum demek ki. İyi de sormazlar mı adama şike pazarlığı yapılan ortamda ne işin var, nargile içmeye mi gittin diye?
Yine de ceza almalıydı. Ayrıca gelecek cezaların çok olacağını da düşünmüyorum.

Shane_Falco

Türkiye Kupası 3. Turunda Ankara Demirspor ile eşleştik. Maç Samsun'da.

samsun 55

Acaba yine forma sponsoru mu degisti bugun hocanin ustunde hummel esofman vardi

SSKLA

13 April 2017, 00:24:00 #45898 Son düzenlenme: 13 April 2017, 00:33:55 Berkay Yelken
Sitenin database e insert ettiği current gmt fail olmuş, buna bi el attın yoksa ilerde biri mesaj sorgusu yapar kitler sistemi çakışmadan dolayı  :')

Edit1: aslında insertle ilgili - en azından karşılaştırma için çekilen gmt doğru gibi duruyor - bir sıkıntı yok gibi, çünkü forum içerisinde görüntülenirken yani select aşamasında orderby Transaction Gmt. Ama bi şekilde görüntülenen zaman karmaşık görülüyor. Tabloyu görmediğim için bir tahminden öte değil bu dediğim tabii. Fakat yine de sorun teşkil edebilir o yüzden siz yine de bi bakın. Belki Sdate'ten stringe çeviren formatta bi sıkıntı vardır.

Edit2: post numarası varmış. O zaman order by post numarasıdır select aşamasında. Yani her türlü transaction date hatalı çekiliyor, hatalı insert oluyor.

özkan

Bu bizim tribünde ileri gelenler ne zaman bu pankart kavgası yapanları pompalamaktan vazgeçecek ? Deplasmanda pankart kavgasımı olur.Sizin Samsunsporlulugunuza..