Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

binikalamadım

evolution55

Ya bu gerçekten can sıkar duruma geldi, 33binlik stadta 6 bin taraftar var ve merdiven boşlukları boş kalmamış. Saçmalığın daniskası!!

özkan

Sadece Samsunspor

Yeni stada gectik ama kafalar hala eski. O kale arkalari ne oyle ya. 2 tane ayri ayri taraftar grubu. 50 kisilik her kafadan bi ses geliyor. Maraton baska telden kale arkalari baska telden caliyor. Aile tribununde oturdum antepli taraftarlari daha cok duydum.

Karabudun

Değişim şart! O da öyle dravdan konuşmayla, yazmayla da olmuyor. Bilmiyorsunuz insanlar neler çekiyor? Herkes elini taşın altına koysa hafifleyecek yük.

ali ihsan

15 August 2017, 23:56:04 #45845 Son düzenlenme: 17 August 2017, 17:16:39 AliÝhsan
Ceza olarak ödediğin parayı güvenliğe öde,sayıyı artır,tek sıra merdivene diz güvenliği ceza filan almazsın.

Kaya

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 15 August 2017, 23:56:04
Ceza olarak ödediğin parayı güvenliğe öde,sayıyı artır,tek sıra mersivene diz güvenliği ceza filan almazsın.

Olayın aslı budur. Tüm statlarda güvenlik sayısı bizimkine oranla çok fazla. Adamlar merdiven boşluklarını güvenlikçilerle boyuyorlar. Yönetim hangi güvenlik firmasını kullanıyorsa bu durumu gözden geçirmeli. Tabi yönetimden bahsediyoruz...

sadece55

Maratonda ki merdiven boşluğundan çok ceza yeriz. Yanımda bir tane lavuk duruyordu kardeşim ceza yiyeceğiz gel yanıma beraber izleyelim dedim. Yok zaten yedik ne olacak ki dedi. Böyle insanlar yüzünden herşey olur.

Desiqner

Başkan "Toplamda 4-5 milyon TL borcumuz kaldı , böyle giderse seneye borçsuz bir Samsunspor olabilir" demiş.
Aman Allah'ım dedim  :D

eprianu

Alıntı yapılan: eprianu - 07 August 2017, 10:28:09
Samsunsporun maddi durumu bu kadar kritik değil. Borcumuzu hiçbir zaman net rakamlar ile açıklamıyorlar. Durumu bizden daha kötü olan takımların yaptıkları transferlere bakın. Kandırıyorlar bizi hocam.

Elinizi vicdanınıza koyun düşünün Elazığspor ve Balıkesirspor bizden büyük camia mıdır ki puan silme cezalarını kaldırdılar, transfer yasağını kaldırdılar. Bu takımın maddi durumu Elazığspor'un maddi durumundan kötü müdür ki transfer yasağı yedik biz?

Dilimizde tüy bitti söyleye söyleye. İsmail Uyanık Radyo Gerçek'te Ercüment Gül ile yaptığı röportajda "Bu takımın abartıldığı kadar borcu yok" dediği zaman bunları sıcak basmıştı. Hani geçen sene bu takımın 50 Milyon TL borcu vardı, nasıl bir anda 5 Milyon TL'ye düştü. Çünkü 50 Milyon da yalandı :)

Çok uzun uzun konuşmaya gerek yok. Şu Eskişehirspor bile bu sene batmadıysa, karşımıza çıkıp kim Samsunspor batıyor derse en adi yalancıdır.

futbolcu

Bugün Maçı Atakum'da izlemek istedim. Orjin diye bir yere girdim sadece Beşiktaş maçı gösteriyoruz abi dedi.
Samsun'da Samsunspor maçı izleyemedim.

Sadece Samsunspor

Orjinde izleyemezsin. Daha normal cafelere gitmen lazim

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: eprianu - 18 August 2017, 18:43:19
Dilimizde tüy bitti söyleye söyleye. İsmail Uyanık Radyo Gerçek'te Ercüment Gül ile yaptığı röportajda "Bu takımın abartıldığı kadar borcu yok" dediği zaman bunları sıcak basmıştı. Hani geçen sene bu takımın 50 Milyon TL borcu vardı, nasıl bir anda 5 Milyon TL'ye düştü. Çünkü 50 Milyon da yalandı :)

Çok uzun uzun konuşmaya gerek yok. Şu Eskişehirspor bile bu sene batmadıysa, karşımıza çıkıp kim Samsunspor batıyor derse en adi yalancıdır.

50 Milyon yalan değil, bahsi geçen 4-5 milyon eski futbolculara olan borç.

Sadece Samsunspor

Havaalani ile ilgili biseyler soyliyeyim yoksa icimde kalacak. Kesinlikle merzifon u tercih edin. 2sinden de gittim. Ordu giresun bize asiri uzak tam 2 saatte geldim ve yolda asiri radar var. Bu arada ordu yapilan yatirimlari gordum bize gecmis olsun dedim o dereve.. bizim havalani acilen bitmeli ve modernlestirilmeli. Son olarak bize bu eziyeti yasatanlara yaziklar olsun kendilerinden ciksin insAllah

Sadece Samsunspor

Sirf bu havaalanlari is yapmiyor diye bu is yapilmadiysa bende bisey bilmiyorum. Merzifonda da orduda da hep 55 plaka dolu otoparklar. Dedigim gibi eger ucakla seyahat edecek olursaniz benim tavsiyem merzifondur. Ama orda da sefer sayisi az ona gore hareket edin