Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Tribün gruplarının hiçbiri toplamda 50 kişiyi bulamıyor ama tribün ve pankart kavgaları yapıyor. Tribünlerde büyük boşluk var. Hem tepki anlamında hem de tribünü yönetme anlamında Çiço Reis gibi biri gelmedi. Ben Tv'den izliyorum ruh gibi tribünler.

özkan

sbç nin samsunspor yazılı pankart yerine kendı pankartının asılması gerektiğini belirmelerinden kaynaklanmış.

CoRaqLi55

Samsunspora ve samsunsporluluğa gram faydasi olmayan grup : sbç.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buonanotte55

sbç ve benzeri tribün grupları tribünden tamamen el çekmek zorundadır.Yıllarca bir tane beste üretemeyen,doğru dürüst el emeği pankart yapamayan gruplar olduğu sürece yapılan bir çok pankart,beste tribünlerde yer alamayacak.

Son yaşanan pankart olayında da gördük ki bunların amacı Samsunspor değil.Kendi çıkarları herşeyin üstünde malesef.

Karabudun

12 September 2017, 22:54:13 #45904 Son düzenlenme: 12 September 2017, 23:01:02 Karabudun
İç saha maçlarında deplasman tribünündeki adamlar kadar sayıyı yakalayamayan grupların hegemonyasında tribünler. Sorsak hesapta herkes rahatsız ancak kimsenin somut bir tepkisi yok. Dokuz on kişinin mücadele etmesi ile ıslah olmaz bu tribünler. Şehrin müthiş bir potansiyeli var. Gelgelelim bu potansiyel birkaç güruhun çıkarı için nadasa bırakılıyor.

Kaya

Şuraya da not düşeyim.

Eski Samsun 19 mayıs stadını çok özledim  :'(

özkan

Ben şimdiden söyleyeyim yarın başkan çıkıp bir avuç istifa sesleri derse,sbç de yok ya biz demedik derse peşinen söyleyim onlarda istifa diye bağırdı   ;) ;) ;)

Barış555

sbç bu sezon almış nevaleyi oturtmuşlar aşağı
rant oldugu sürece kimse tribun beklemesın

bayfa55

Erkut Tutu bu başkanlığı pek bırakmak istemez.Baskan olmadan önce maddi durumu çok kötü iken şimdi son model Bmw ve Twintowers'ta ev sadece benim bildiklerim. Anlayan anlar ne demek istedigimi!!

eprianu

Bu kulübün başına geçenler ne hikmetse  hem iş hayatında hem de siyasi alanda çağ atlıyor. Adnan Ölmez ve Fuat Köktaş en bariz örnekleri. Allah hepsinden razı(!) olsun!

Bize artık futbolu bilen başkan ve yönetim lazım. 2006'da küme düştük, geride kalan 11 senede bir kere Süper Lig'e yükselebildik onda da hemen paraşütleme düştük. Zaten sportif başarı sağlayamıyoruz. Bizim artık iş bilen bir başkanla ekonomi ve altyapıya dönük çalışmalar yapmamız lazım. 11 sene boşa gitmiş, 5 yıl daha gitse ne olur.

Dün Altınordu'da 20 yaşında 3, 18 yaşında da 1 futbolcu vardı sahada. Altınordu ilk onbirinin yaş ortalamsı 24'tü. Birkaç tane orta yaşlı ve tecrübeli isim ortalamayı yükseltiyor yoksa daha da düşük.

Yıllar önce gazetede bir manşet vardı, "Futbolcu fabrikası Samsun bu! Adamı çarpar" yazıyordu. Bizim taşıma suyla, dilencilik yaparak topladığımız parayla kurtulmamız mümkün değil. Parayı veren emri de veriyor şu hocayı alacaksın, bu işe yaramaz futbolcuyu getireceksin diye. Sonuç olarak her yıl hüsran. Sene başında da dediğim gibi amaçları takım bizim elimizde olsun, çıkmasın da düşmesin de. Yani ölmesin ama sürünsün. Eleştirmeye çalıştığın zaman da "Yardım yapıyoruz daha ne yapalım" diyorlar, iki yüzlüler!

_samsunspor_

Her şey yetmezmiş gibi bir de her hafta playdan izlenen maçlar takılıyor ya da donuyor.Görünen o ki tüm sezon stres çekeceğiz

Karabudun

Her şeyden önce tribün düzelecek. Yaptırım gücü olan bir tribünümüz olsa ne yönetimin kıçı başı oynar ne de birileri kulübe kafasına göre müdahale edebilir. Ülkede bu denli mazisi olup da bu kadar edilgen hale getirilmiş tribünü olan başka camia yok.

Sadece Samsunspor

Basaksehir ts macinda. Tff tarafinda belli bloklarda.passog kaldirilarak iceri alinmis ts liler. :-X

samsunmania

Alpayla devam kararı alınmış. Bir sefer de biz yanılalım diyeceğim ama zannetmiyorum. Bu sene de gitti.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

heryerdesamsunlu

Bu yönetim kendi başına istifa edebilecek iradeye  bile sahip değil arkadaşlar .