Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

sergen yalçın istifa etmiş, bizde bir gelişme hala yok mu? yoksa önce icazet mi almaları gerekiyor  >:(

özkan

22 September 2017, 00:53:23 #45931 Son düzenlenme: 22 September 2017, 03:20:17 özkan
Adam faceye arma (onlar için çorba) aşkına ankara yazmış.Bunlara sallayanlarda bu adamın gönderisini beğenmiş.Samsunspor tribün ve sosyal sayfalarının kendi içlerindeki askeri hiyerarşi oldukça küçük olan,abisinden korktuğu sürece bu yalaklanmalar son bulmayacak..Çorbaya devam..

Sadece Samsunspor

Ben onlari stadda bile hissetmiyorum gormuyorum bile o derece yani. Samsunsporlu falanda degiller. Hiyerarsi falan isleride iste meskenler cezaevi o taraflarin egitimsiz kisminin somurulmesi. Abi ler falan filan. Benim tuttugum tamimin taraftari olarak o seviyede gormuyorim

Barış555

Bazi futbolcular maç önü ısınmada gerek maraton trıbunu tarafından cagırılıyor
fakat bazılarıda cagırılmıyor adam secıyorlar
dıger cagrılmyan futbolcu kendını aynn dışlanmış hıssedıyor
bu trıbunlerde rant bıtmedıgı surece futbolcu aklını sahaya veremeyceğini düşünüyorum
ben şahsen bazı futbolcuların bunları kafaya takıp kendını sahaya veremedıgını düşünüyorum
diğer dış etkenlerı zaten herkez bılıyor

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: Barış555 - 22 September 2017, 09:14:05
Bazi futbolcular maç önü ısınmada gerek maraton trıbunu tarafından cagırılıyor
fakat bazılarıda cagırılmıyor adam secıyorlar
dıger cagrılmyan futbolcu kendını aynn dışlanmış hıssedıyor
bu trıbunlerde rant bıtmedıgı surece futbolcu aklını sahaya veremeyceğini düşünüyorum
ben şahsen bazı futbolcuların bunları kafaya takıp kendını sahaya veremedıgını düşünüyorum
diğer dış etkenlerı zaten herkez bılıyor
Kesinlikle dogru. Kendinizi dusunun abi en basit. Isyerinde patronunuz bazi arkadaslariniza ozel davransa nasil hissedersiniz?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evolution55

22 September 2017, 17:55:46 #45935 Son düzenlenme: 22 September 2017, 19:09:44 evolution55
Alpay hocanın basına uyguladığı şerit olayı ile tüm ulusal basındayız :-X

55_OrHaN_55

Flaş! Gazişehir mi adı her neyse o kulüp, 3 futbolcu ve 1 Gazişehirli yönetici TFF 1. Lig'de geçen sezon Manisaspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan maçın sonucunu etkilemeye teşebbüs etmekten PFDK'ye sevk  edilmişler. İnşallah hak yerini geç de olsa bulur.

yirmiuc

Gazisehir -12 alsa sonra da kalpar istifa edip bize gelse keske

samsun 55

Atilla cebeci Balikesir maçı başka statta oynanabilir yazmış

jean

Kirik yilda bir maca denk gelecem diye sevinmistim baska yerde oynanmaz ins

eprianu

Şu Alanya kadar olamadık. Helal olsun adamlara...

jean

Bide akhisar a helal olsun ciktigindan beri dusmediler

evolution55

Sergen yalçın gitti yerine yücel ildiz geldi bizde hala tık yok

Kaya

Chibuike başta olmak üzere sırasıyla Kenan ve Abdülkerim'in takımı sabote ettiğini düşünüyorum.

fanatik samsunsporlu

Haftaya yeni  hoca geldiğinde belli olur nasıl oynayacaklar bakalım