Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kaya

ugrass

14 April 2017, 11:21:21 #45871 Son düzenlenme: 14 April 2017, 14:08:11 ugrass
Arkadaş su bilet işine acilen düzenleme getirmeli kulüp. Ben maraton alt tribününde maç izlemek istemiyorum. Neden beni o tribünden almam için zorluyorsun? Aç arkadaş maraton üstü kale arkalarının üstünü kim nereden almak istiyorsa alsın..
otobüs mü arkadas bu alt dolmadan üstü açmıyoruz.

fanatik samsunsporlu

Mersin:0 - Amed:7   Beter olun şerefsizler

Sadece Samsunspor

Sampiyon olacagimizi dusunmuyorum rize sampiyon olur. 2.de zor oluruz bence. Bu takim playoff oynar orasi banko. Gerisi nolur bilemem ama umudum var.

Karabudun

27 August 2017, 10:56:32 #45874 Son düzenlenme: 27 August 2017, 13:28:08 Karabudun
Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 26 August 2017, 22:20:59
Mersin:0 - Amed:7   Beter olun şerefsizler

Amed karşısında kim olsa desteklerim. Ben üzüldüm açıkçası, keşke MİY kazansaydı. Bu arada maçta bazı sıkıntılar da yaşanmış. PKK yandaşları MİY taraftarına sallıyor her yerde.

özkan

deniz naki p...ni savunan insan hakları zart zurt diyen şerefsizdir.

eprianu

Forza Samsun'da Oğuz Bulgan yazmış, iyi de yazmış. Pembe tablolarla gösterilmeye çalışılan Samsunspor Yönetimini çok güzel anlatmış.

"Samsunspor'umuza dünya futbol tarihinde görülmemiş bir yasakla final maçını taraftarından yoksun oynattıran TFF adlı kurumun yetkililerinden Serdar Ölmez'i 23 Haziran'da yönetime aldı Erkurt Tutu.

Samsunspor taraftarını Şükrü Saraçoğlu'na almayan kişiyi Samsunspor'un yönetimine aldı.
Çünkü Erkurt Tutu kaostan beslenen birisi.
Gelecek tepkileri tahmin ediyordu, bunu bile bile yaptı.
Ve bunu Serdar Ölmez'e sormadan yaptı.

Sonrasında taraftarın tepkisi gecikmedi.

Bir kesime sus payı verilse de bu takımı karşılıksız sevenler iptal edilen yürüyüş için hazırlanan pankartları tesislerin girişine astı. Sezon açılış maçında istifa pankartını tribünde açtı. Sosyal medyadan tepkisini ifade etti. Ve bunlara dayanamayan Serdar Ölmez 29 Haziran'da noter aracılığıyla verdiği istifasını bağlı olduğu medyadan duyurdu.

Gözler daha önce "Serdar Ölmez istifa etti" haberlerini yalanlayan sahtekar yöneticilere çevrildi.
"İstifası kabul edilmiştir" dendi.

Serdar Ölmez'i yönetime almaktaki amaç neydi?
Serdar Ölmez'in istifası neden kabul edilmedi?
Neden üstü örtüldü?

Siz göreve geldiğiniz ilk günden beri taraftarın hassasiyetlerini neden görmezden geliyorsunuz?
Taraftarları mevcudu elliyi geçmeyen gruplardan ibaret sanmayın.
Çıkın açıklama yapın. Yapamıyorsunuz çünkü siz kulübü Fuat Köktaşgillere kiraladınız. Bu sayede kendi ticari ilişkilerinizi iyiden iyiye büyütüyorsunuz.
Bu kulüp size de kalmayacak. Sizde gideceksiniz. Ve diğerleri gibi anılacaksınız bunu bilin."

Link : http://www.forzasamsun.com/oguzbulgan/erkurt-tutunun-serdar-olmez-israri/

Karabudun

Zafer Bayramınız kutlu olsun renktaşlar.

ata55

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığımız büyük zaferimiz kutlu olsun.

samsunmania

Zafer bayramımız kutlu olsun.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AhmetDenizci

Takımımız 30.08.2017 (Çarşamba) günü saat: 18:00'da Tokatspor'la hazırlık maçı oynayacaktır. Müsabakaya giriş ücretsiz olup tüm sporseverler davetlidir.

Passolig kartı olmak zorunda mı bu maç için de ?

Sadece Samsunspor

Tokat maci 0 0 bitmis. Acil bitirici golcu ve saglam kanat lazim!!!

bayfa55

Takimda ne sag acik var ne forvet var. Hucumda cok zayifiz

minci

Bizim gerçekten en azından uygulamaya çalıştığımız bir sistemimiz var mı?

Karabudun

Kurban Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.