Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

Sinop üzerinden de gidebilirsiniz arkadaşlar. İnceden inceden burayı kullanmaya başladı insanlar, sizin de aklınızda bulunsun.

55ertan

Akın Çorap Giresunspor nedir yaww  :D

eprianu

Serdar Ölmez İstifa Etmiş. Gözümüz Aydın.  ::)

Samsunspor Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi Av. Serdar Ölmez'in, 29 Haziran Günü noter aracılığıyla istifa ettiği öğrenildi.

Av. Serdar Ölmez tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Samsunspor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Sayın Erkut TUTU ile birlikte yönetim kurulu listesinde yer aldığımı, genel kuruldan birkaç gün sonra öğrendim. Tevdi edilen bu görev, ailem ve şahsım için oldukça kıymetli olmasın rağmen, 29.06.2017 tarihinde Beyoğlu 25. Noterliği'nden gönderdiğim şu beyan ile istifamı sundum; "Kulübünüzce teveccüh gösterilip yönetim kurulu üyesi olarak görev almam istenmişse de yoğun mesleki ve ticari işlerim nedeni ile samimi ve içten onur duymama rağmen bu görevi kabul edemeyeceğimi üzülerek bildiririm. Gelecekte uygun zamanda her zaman çalışmak arzusunda olduğumu bilmenizi ister, makul mazeretimin kabulü ile tevdi edilen tüm görevlerimden affımı ve istifamı sunarım. " Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden seçildikten 4 gün sonra yaklaşık 1,5 ay önce istifa ettiğim hususunu da kamuoyunun bilgisine sunarım.
Saygılarımla.

Av. Serdar ÖLMEZ

Karabudun

O kadar uğraştık nihayetinde.

eprianu

Adam 29 Haziran'da istifa dilekçesini vermiş notere ama kulübün haberi yok. Şaşırdık mı hayır, çünkü Samsunspor'da yönetim yok.

Karabudun

21 August 2017, 16:20:39 #45860 Son düzenlenme: 21 August 2017, 20:24:01 Karabudun
Alıntı yapılan: eprianu - 21 August 2017, 16:13:13
Adam 29 Haziran'da istifa dilekçesini vermiş notere ama kulübün haberi yok. Şaşırdık mı hayır, çünkü Samsunspor'da yönetim yok.

Haberleri olmamasının mümkünatı var mı renktaş? Havayı kokladılar ve sakladılar bildiğin. Rezillikler karşısında susmayan insanları etkisiz kılabilmek için sakladılar, istediler ki bu insanların etki alanı genişlemesin. Sanıyor musunuz ki Serdar Ölmez beyan ettiği gibi iş yoğunluğundan dolayı istifa etti? Yıllar sonra bir nebze de olsa Samsunspor taraftarı bazı şeylere dur diyebilmiştir, bu istifa da bunun nişanesidir.

samsunmania

Aman taraftarın dediği istediği olmasin.Saklayin gerçeği.  Bu adam yüzünden final kaybettik kadınlara sovdürdüler miy taraftarinı. Statdan atıldık. Bu ismin dahli buyuk. Taraftar istedi adam gitti bu kadar basit.  Rüyasında göremeyeceği bir makamı yedirmedi taraftar.  

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ask55

Yarin idmanin kacta oldugunu bilen var mi ?

Sol Açık

Geçen sezon sıralamada yükseldiğimiz en üst basamak 12.likti. Bu sezon 2.haftadan 7.sırayı gördük...

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: ask55 - 21 August 2017, 22:18:09
Yarin idmanin kacta oldugunu bilen var mi ?

İdmanlar genelde 6 da başlıyor.

Levent ÖCAL

TFF 1. Lig'de oynanan karşılaşmaların 2. haftasında tribünlere maç başına gelen seyirci ortalaması 10 binin altında kalırken şuana kadar en çok seyirci 7.225 kişi sayısı ile Samsunspor taraftarına ait olduğu belirlendi.

Sıralama ise şu şekilde;

Kaynak: http://www.samsunspor.web.tr/haber/samsunspor-taraftari-yine-zirvede/

eprianu

Eveeeet, Serdar Ölmez tiyatrosu da son buldu. Bu kulübün başında öylesine aciz bir başkan var ki Samsunspor aleyhinde oy kullanmış, Samsunspor'u belki de Süper Lig'den etmiş, Süper Lig'e çıkamadığımız için milyonluk yıkım yaşatmış bir insandan, Serdar Ölmez'den medet umuyor. Koskoca Samsunspor ve Samsunspor başkanı, bu camiaya zarar vermiş bir insanı istememesine rağmen, 54 gün önce istifa etmesine rağmen kulüpte tutmaya çalışıyor. Geçenlerde söyledim tekrar söylüyorum; bu zihniyetle Süper Lig'e çıksak ne olur? Her günü yeni bir rezaletle yüzleşme ihtimalimiz var. Başkanın ifadeleri ve ses kaydı aşağıda. Allah tez zamanda bunların elinden bizi kurtarsın. Samsunspor aleyhinde oy kullanan biri, Samsunspor'un hukuk işlerine bakacakmış, bizi zararlardan kurtaracakmış? Niye daha fazla batalım diye mi? Memlekette hukukçu mu kalmadı? Ulan adam Samsunspor aleyhinde oy kullanmış oy. Bunları bilmiyor musunuz, işinize mi gelmiyor?  

Katkıları devam edecekmiş Serdar Bey'in! Allah eksikliğini göstermesin, daha çok Mersin finalleri yaşatır bize...

"Bir soru sorayım ben size. Hiç maça gelmesin. Samsunspor'un bütün hukuki kısmını sorunsuz bir şekilde çözsün. Samsunspor'un her sene 3-5 milyon, bugüne göre yapılan, bugüne kadar kaybettikleri acıları, ödenecek paraları engellesin. Bir arkadaşımızın yönetim kurulunda bulunmasının ne sakıncası var? Artı böyle bir arkadaşımız yıllarca federasyon içinde mevzuatı çok çok iyi bilen, spor hukukunu çok çok iyi bilen ve şehrimizin önemli bir iş adamının (Samsunspor'u küme düşüren Adnan Ölmez'i kastediyor)  yeğeni olan bir kişinin Samsunspor'a sağlayacağı katkıları hesaplayın. Samsunspor'a bundan sonraki süreçte neler kazandırabilir bize, hukuksal olarak Samsunspor'un biriminin başında bu arkadaşımız Samsunspor'un bundan sonraki süreçte neler kazandıracağını düşünerek kendisinden Samsunspor'da yönetici olmasını rica ettim. O da bu çekincelere, sizin düşündüğünüz çekincelere, toplantılara gelemeyeceğini, çekincelerini söylemesine rağmen, ben Samsunspor'daki beklentilerin, Samsunspor'un hukuksal sorunlarının onu kanalıyla çok doğru yönetilmesi gerektiğini, çünkü bizler hukukçular değiliz. O kadar çok şeyle uğraşıyoruz ki hukuksal anlamda hatalar da yapabilirz, eksik de davranabiliriz. İşte bunun bedelini Samsun şehri ve Samsunspor ödüyor, trilyonlarca lira para ödüyor. O anlamda biz Serdar Bey'i Samsunspor yönetimine rica ettik. O da sağ olsun bizi kırmadı. Seninle beraber olurum başkanım dedi, sağ olsun. Ve yönetime geldi. Ondan sonra şehirde müthiş tepkiler oluştu. Bu tepkilerle ilgili yorum yapmak bana düşmez. Kendisi bu tepkilerin karşısında gerçekten çok acı çektiğini istifa etmek istediğini söyledi. Ben de Samsunspor çok zor bir görev, bu şehirde ben bu kulüpten dolayıhakim karşısına çıkıp yargılanma süreci bile yaşadım. Bu şehirde başkan bu paralar nerde diye hesap da soruldu bana.Onun için amaç Samsunspor'a hizmetse gel bu işi beraberce yapalım dedim. Fakat bu tepkiler karşılığında Serdar Bey istifasını sundu. O günki sürecin Samsunspor'a zarar vermemesi için, o süreçte Samsunsporun zarar görmemesi için belki de Serdar Bey'in Samsunspor katkıları devam eder, artarak devam eder, hukuksal olarak artarak devam eder düşüncesiyle biz Serdar Bey'in istifasını gündeme getirmedik. Ama Samsunspor'un bugünkü yönetim kurulu toplantısında bunun kararını vereceğiz ve Serdar Bey'in istifasını kabul edip başka bir arkadaşımızı görevlendireceğiz."

Ses Kaydı : https://soundcloud.com/radyogercek/samsun-gol-22-agustos-erkut-tutu?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook

Karabudun

Bahsi geçen o tepkileri gösteren azınlığın içerisinde olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Ölmez'in istifasında müsebbib olmak büyük gurur.

5trawberry

56'lar storede i.t.o.s baskılı passolig olmasının mantıklı aciklamasi var mi acaba?

fanatik samsunsporlu

Stadın otoparkı paralı mı, bilen var mı?