Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Arkadaşlar gereken her şeyi yazmışlar renktaşım. 
56'lar Store'da halledebilirsin. Aile tribünü almanı tavsiye ederim. Park sorunu olmaz, bence aracınla git. Şimdiden iyi seyirler ve galibiyet coşkusu yaşamamızı diliyorum.

tactician

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 10 August 2017, 13:53:57
arkadaşlar antrenman takip eden varsa biraz bilgi aktarabilir mi?maluım gurbetteyiz heyecanlıyız:)

dün akşam idmanını takip ettim.
samaras takımdan ayrı düz koşu yapıyor halen. Bu hafta ilk 11 de olmayacaktır.
Onun dışında takım eksiksiz çalışıyordu.
Sifakis baya iyi kaleci maçlara da yansır umarım.
Angan çok faydalı olacak gibi görünüyor; aynı şekilde larbi de öyle.
Özellikle Angan boş alanlarda çok iyi süratlenen gücü kuvveti yerinde bir adam.
Chibuike'de söylememe gerek yok takımın yıldızı olmaya en yakın isim.
Savunmada bu ligin en iyi dörtlüsü; şüphesiz. Özellikle Hasan-Abdülkerim ikilisi müthiş olacaklar.
Orta alanda Kenan-Ramazan-Çağrı son derece formda. Bunlardan bir isim kesilecekse o isim Çağrı olur gibime geliyor.
Yapılan çalışmalarda gözlemlediğim kadarıyla ilk 11 şu şekilde olacak
------------sifakis--------------
erkam abdülkerim hasan ufuk
------------kenan--------------
--------çağrı ramazan---------
----angan chibuike larbi------

sadece55

Bende renktaşıma katılıyorum yalnız sadece bu maçta Sifakisi oynatacağını düşünmüyorum. Çift kale de hiç oynatmadı.Bu arada Muhammet Beşir son dakika geldi ama cidden çok hazır bu sene sürpriz yapabilir.

55_samsun_55

Tff nin sitesinde bizim lisanslı futbolcumuz görünmüyo.Diğer takımlarda çıkıyo.Sebebi nedir acaba bilen var mı?

samsunmania

Tahta açılır bugün lisanslar o zaman cikar

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Samsunspor

Shane_Falco

Yeni transferler haricindeki lisanslar neredeyse çıkmış. Ayrıca Gaziantepspor hariç tüm takımların lisansları çıkmış durumda. Bi bizim bi de Gaziantepspor'un lisansları çıkmamış şuana kadar.

eprianu

Oyuncular için bugün vize çıkartmışlar. Lisanslar da muhtemelen yarın çıkar.
Her sene böyle oluyor, sorun olacağını sanmam.

samsunsporlu1994

Arkadaşlar passoligi nereden yeniletip bilet yükletebiliriz?
Bir de başkasının passolig kartını yeniletip bilet yükletebilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sadece Samsunspor

CANLI - Samsunspor'umuz - Gazişehir FK maçı beINSPORTS MAX 2'den canlı olarak yayınlanacak.

orucreis

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 11 August 2017, 22:09:31
Arkadaşlar passoligi nereden yeniletip bilet yükletebiliriz?
Bir de başkasının passolig kartını yeniletip bilet yükletebilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Giselerden,56 lar storeden yapabilirsin. Tabi baskasinin kartinida yeniletip bilet yukletebilirsin. Ama o kartla gitmen lazim.Ancak yarin hafta sonu giseler acik olurmu bilmem

bayfa55

Taraftarımizda hic heyecan kalmamıs. Yonetimsel hatalar ve sportif başarısızlık doğal olarak taraftarımıza yansımış.

5trawberry

gurbetçi yakınlarımız var. passo giseleri nerede bilgisi olan var mi? tek girislik kart cikariliyor mu?

evolution55

lisanslardan haber var mı acaba arkadaşlar, bu çıkar umarım

Ahmeti

Bence lisans işini hallederler gibi geliyor bana o sene bu sene demişken işi sıkı tutarlar