Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samuray

ulan bu kazım yılmaz hem kulübü batırdı hemde temlikmi koyuyor ya aslında bu paraları kulübü bu hale getirenlerden alaçıaksın bak ondan sonra khiç bir klüp başkanı sorumsuzca dacvranabiliyormu

cezayir55

Kazım yılmaz kulübü batırdi adama ne olur alacağını alíyor sanki biz dedik ona başkan ol adnan sezgini getir ohh bu ne güzel dünya boyle sen samsunsporu iistediğin gibi kullan sonra paranida al hem de fazlasiyla

Shane_Falco

Bu takımı bu duruma getirenlerin bu hale sokanların Allah belasını versin...

beşnumara

Alanya maçı pazartesi akşamı bir sonraki hafta bolu maçı cumartesi akşamı. Eyy tff... anladın sen onu.

Lusage

Twitter da ki @kaysiyedim isimli kullanıcının son tweet ini avulat abilere kardeşlere veya Emin başkanın avukatına havale ediyorum. Gereğini yapsınlar mümkünse.

Lusage

Hiç fark etmez. Yapıştır şikayeti geç. Akıllansınlar. Hayat herşeyi her yerde söyleyebileceğin bir şey değil.

utb 55

Kazım Yılmaz vereceği prim sözüyle açık açık çıkın kardeşim süper lige verin benim paramı dedi.

sadece55

Anlamadığım bir şey gördüğümüz kadarıyla Kazım Yılmaz döneminde hiçbir topçunun parası ödenmemiş.Bu neyin temliki bu kadar ?

berusa55

05 September 2014, 00:30:29 #41618 Son düzenlenme: 05 September 2014, 00:59:40 berusa55
Saat 00.02'de merkez üssü Alanya değil Antalya açıkları olan 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş.
Antalya Körfezinde meydana gelen deprem yerin 25.6 km altında oluşmuş. Geçmiş olsun...

orucreis

eprianu

Kazım Yılmaz'a kızdığımız kadar Galip Öztürk'e de kızmamız lazım. "Benim Adamım" diye Kazım Yılmaz'ı bu kulübün başına
getiren ta kendisidir. Sonra İsmail Uyanık'ın alacakları yüzünden birbirlerine girdiler. Kulüp üzerinden it dalaşı yapmaya başladılar.
Olan ne Kazım Yılmaz'a ne de Galip Öztürk'e oldu, olan Samsunspor'a oldu.

Kazım Yılmaz ve Adnan Ölmez dönemlerinin mali olayları yeniden incelenmeli. Biz camia olarak bu iki beceriksiz ve kasıtlı görev yapan
insanın sıkıntısını çekiyoruz. Emin Kar'ın Kazım Yılmaz'a sitem etmesi haklı bir olay ama aynı durumu Adnan Ölmez için de yapmalı.

Gerek camia olarak gerekse bireysel olarak ağlamaya gerek yok. Önümüzde taş gibi Malatyaspor davası var. Davada sanık olan eski başkan ve yöneticilerin
tamamı 2-8 yıl arası hapis yedi. Yetmed 16 Trilyonluk kayıp kulübü yani derneği zarara uğratmaktan bu insanlara yüklendi, geri alınacak.
Geçmiş yıllardaki borçların üstüne gitmemiz lazım. Hem Kazım Yılmaz için hem Adnan Ölmez için hem de diğerleri için...

emre

yemini ettik, acemiliği attık. 2 günlük de olsa özgürlük gibisi yok :) herkese selamlar..

Dartagnan

Aleykum selam emre :) allah yardımcın olsun

emre

##kdc##

Hayırlı olsun kardeşim, geri kalanı da hemen geçer biter inşallah.

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi