Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

##kdc##

04 September 2014, 00:02:47 #41596 Son düzenlenme: 04 September 2014, 00:14:11 ##kdc##
Bugün tramvay'daki koltukların renginin muhabbetini bir arkadaşa açtım da koltuklar Akın Üner zamanında da böyleymiş dediler.
Yeni olan birşey değilmiş, sadece yeni gündeme gelmiş.

Bu konuda kesin bir bilgisi olan var mı acaba?

Stoper

04 September 2014, 00:33:08 #41597 Son düzenlenme: 04 September 2014, 01:48:18 Stoper
Evet Akin Üner zamanında da böyle idi. Facebook da ilk Samsunsporum.Net sayfasında gördüm sonra 300 bin kişilik sayfada. Mavi yerine başka bir renk olurmuydu bilmiyorum ama bu konuda fazla art niyetliyiz.TS ile alakasi yok.Hadi Samsunsporum.net sayfasi bir ergen tarafından yönetiliyor da, büyük sayfanın yayinlamasi  :-X

5trawberry

Engelliler için mavi koltuk muhabbeti geldiğinde, başka renk olabilir diye tepki koyulmuştu. Ordaki mavinin yanındaki renk de bildiğimiz kırmızıydı, geçmişe dönük haberler aratılırsa belli zaten.

Ama bu net bordo.

SerhaT55

04 September 2014, 00:35:05 #41599 Son düzenlenme: 04 September 2014, 01:54:45 SerhaT55
Alıntı yapılan: ##kdc## - 04 September 2014, 00:02:47
Bugün tramvay'daki koltukların renginin muhabbetini bir arkadaşa açtım da koltuklar Akın Üner zamanında da böyleymiş dediler.
Yeni olan birşey değilmiş, sadece yeni gündeme gelmiş.

Bu konuda kesin bir bilgisi olan var mı acaba?

Tramvaylar ilk geldiğinden beri böyle  :evet:

Ayberk

çin malı tramvaylar ilk geldiğinden beri böyle. eskilerinin koltuk döşemeleri biraz daha açık ton kırmızı doğrudur.

Stoper

Koltukları kırmızı beyaz mı yapsınlar diyorsun?

Ayberk

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 04 September 2014, 01:02:13
yalan eskiden acik kirmiziydi bu renki gözlerinizmi görmüyor resmen bordo birileri neyin kafasinda yada bizler neden savsakliyoruz bu olayi hâlen anlamış değilim. ts fobisinden de degil bu şehrin renkleri kirmizi beyaz zaten neyin kafasindalar bunlar hâlen.

yalan derken abi?

kaptan 55

sitede duvar ressamlığı da yapabilecek resim bölümü okuyan veya mezun arkadaş var mı acaba?

özkan

eskiden kırmızıydı bende bizzat net hatırlıyorum.bu boru gibi bordo.

evolution55

koltuklara sabotaj mı düzenlesek   :D

şaka bir yana sinir bozucu bir durum :x((

utb 55

Bu gün bindim bildiğin bordo-mavi olmuş tramvay.

Sadece Samsunspor

Anemon sonunda Samsunspora destek oldu. Samsunspor bu sene oynayacagi 10 deplasmanda anemon otellerinde kalacak ve hic para vermecek. Destek boyle olur. Sira piazzada

ask55

Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Dejan Kelhar'a ödeme yapamazsak 3 puanımız silinecek" dedi.

Kar, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımın ekonomik durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Samsunspor'un Süper Lig'e çıktığı 2011- 2012 sezonundan kalan borçlarıyla boğuştuklarını belirten Kar, şöyle devam etti: "Her ay özellikle yabancı oyuncuların alacakları nedeniyle FIFA'nın 3 puan silinmesi yönünde kararı, Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla kulübe ulaşıyor. Şimdi de Dejan Kelhar'ın 110 bin avroluk borcu karşımıza geldi. 7 Eylül'e kadar Dejan Kelhar'a ödeme yapamazsak 3 puanımız silinecek. Arkasından 295 bin avro Gekas'ın ödemesi gelecek. Yani sürekli yabancı oyuncuların menajerleri ve kendilerine olan borçlarla uğraşıyoruz."

Kimseyle sözlü tartışmaya girmek istemediklerine işaret eden Kar, "Bizim dönemimizden hiçbir futbolcunun tek kuruş alacağı yok. Bizden sonraki yönetimlere borç bırakmamanın gayreti içindeyiz ancak Samsunspor'un Süper Lig'de bulunduğu dönemin başkanı Kazım Yılmaz ve yönetim kurulundan bize yüklü miktarda borç kaldı. Takımın futbolcular dışında Kazım Yılmaz'a kur farkı ile beraber 15 milyon liraya yakın borcu var" ifadelerini kullandı. "TFF'den tek kuruş para alamıyoruz"

Kar, TFF'den gelen yayın gelirleri, İddaa gelirlerinden Yılmaz'ın temliklerinin ödendiğini anlatarak, şunları kaydetti: "TFF'den tek kuruş para alamıyoruz. Üstelik onların döneminden futbolculara olan borçları da ödemeye çalışıyoruz. Yılmaz'ın temliklerini Süper Lig'e yeniden çıkana kadar geri çekmesini istiyoruz. Bunun için kendisiyle birkaç kez görüştüm ancak sonuç alamadım. TFF'nin gönderdiği paranın Yılmaz'a gitmesi halinde Gekas ve Kelhar'a ödeme yapmamız olanaksız. Büyük ihtimalle 3 puanımız silinecek."

http://tr.eurosport.com/futbol/turkiye-1-ligi/2014-2015/samsunspor-da-puan-silme-cezasi-kapida_sto4388324/story.shtml

55.hakan

Bu Gekas senelik ne kadar alıyormuş hiç mi para ödenmemiş bu adama öde öde bitmiyor.