Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

Osmanlıspor ve Kayserispor oyunlarıyla çıkamasalar bile hakemler sayesinde çıkarlar.

cezayir55

Osmanlıspor ve Kayserispor favori osman özköylü çirkef ama  çok organize top oynatíyor

samsunum

Alıntı yapılan: evolution55 - 31 August 2014, 14:47:00
Kesin ertelenmiştir  :kafa: >:(

Tüpçü de çıksın ahkam kessin!!

Peki ordunun cezası neden ertelenmedi.Maç bugün seyircisizdi

SametYılmaz55

Ntvsporda basketbol milli takımımızın maçı var.şu an kafa kafaya oynuyoruz Abd'ne karşı.bu kadar iyi beklemiyordum

evolution55

Alıntı yapılan: samsunum - 31 August 2014, 22:39:51
Peki ordunun cezası neden ertelenmedi.Maç bugün seyircisizdi

orduyla bizim federasyona hiç baskı kuracak bir lobimizin olmamasından kaynaklanmış olmasın  >:(

5trawberry

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 31 August 2014, 22:49:13
Ntvsporda basketbol milli takımımızın maçı var.şu an kafa kafaya oynuyoruz Abd'ne karşı.bu kadar iyi beklemiyordum

Maşallahımız var  :_nazar

SametYılmaz55

Aynen çok iyi oynuyoruz.savunmada mukemmeliz,hücumda bazen gereksiz top kayıpları yaptık ama o kadar olur.faul çizgisine gitmek bizim için çok önemli bugün.inşallah bu şekilde devam ederiz

Dartagnan

Nazar degmesin

5trawberry

Ömer Asik in ciddiyetsizligi yüzünden fark açıldı

SametYılmaz55

berusa55

Denedik hem de güzel denedik ama olmadı. Bu maç gruptaki sıralamamız açısından önemli değildi. Gidip de son Avrupa Şampiyonası'ndaki gibi yine Finlandiya'ya yenileceksek hiçbir anlamı yok bugünkü oyunun, mücadelenin.

Grubu 2.sırada bitirmek hedefinden sapmadan devam ederler umarım.

altunay

facede attamahın menajeriyle görüştüm öyle denildiği gibi 150 bin euro fark isteme muhabbetleri hepsi yalanmıs bunlar gelmiş samsuna otele yerlesmisler  yıllık 250 bine anlasmıslar telefonda grüşmeye gitmiler 175 binden fazla veremeyiz demisler attamahıda bizle beraber bolu adanademir istiyormus bunlar otele gitmiş aksama kadar beklemişler haber gelmemiş telefon acmıslar baskana biz gidiyoruz die oda gidin demiş boluya gitmişler sonra aksam baskan aramıs oyuncuuy nie götürdün die ümit gürsoyla recep hun gitmiş 175 bine ikna için ama olmamıs adana demire 2 yıllık 550 bine imza atmıslar yani anlasılıyorki yönetim bedava adam atiyor ondan beceriksizler attamah gbii adama 250 bin bile vermemiler daha nediyim  birde baskana forvet için bu adamı önermis  https://www.youtube.com/watch?v=KXlNJHeQ0L0

sadece55

Stopere yabancıya gerek yok bize saglam bir forvet lazimm

beşnumara

250 bin dedigi avro diye biliyorum.

cezayir55