Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Super lig 17 haftalik program aciklanmis ptt de daha 2.hafta acuklanmadi :kafa:

mehmet yılmaz

cezayir55

Passoligin 7 lirası kulübe kalıyormuş temlikte koyulamıyormuş yani ne kadar passolig satılırsa o kadar iyi insanlar sigaraya bir dünya para veriyor kulubun için satın alacaksın hem bir çok özelliğide var şunu taraftarları mıza güzelce anlatmamız lazım

yavuzselim

Alıntı yapılan: cezayir55 - 02 September 2014, 07:01:21
Passoligin 7 lirası kulübe kalıyormuş temlikte koyulamıyormuş yani ne kadar passolig satılırsa o kadar iyi insanlar sigaraya bir dünya para veriyor kulubun için satın alacaksın hem bir çok özelliğide var şunu taraftarları mıza güzelce anlatmamız lazım
pasolig alınmasındaki sıkıntı 7 TL veya 70 tl değilki baskı ve zorbalıkla olmayan bir bankayı kalkındırma çabaları hala pasolig almamamızdaki sebebi küçük bir meblağa bağlama çabalarınızı anlamıyorum ben yaptım oldu si si alacaksanız derlerse ve işin ucunda koyun gibi güdülme olayı varsa aldıktan sonrada tribünlerdede Padişahım çok yaşa tezahuratları yaparız bazen dik durabilmek her şeyden daha önemlidir son olarak yıkmayacak bizi bu yalancı ayrılık Samsunsporum

sadece55

Aslında Pasolig olaylarını kulüpler taraftar kartı ile yönetebilse böyle bir özgürlük bırakılsa daha iyi olurdu.Bu sefer de yine bedava muhabbeti uçar giderdi.

nomak55

Abicim banka ne alaka madem öyle ptt aracılığıyla yapsınlar yok illa birilerini zengin edecekler ya. hani faiz lobisi ya hani adam sana kredi kartı satıyor meydanlara çıkıp bağırıyordu beyfendi bu kredi kartlarını almayın kullanmayın diye ne oldu kendin milleti zorluyorsun kredi kartı almaya ayıp değilmi

cezayir55

Bir gerçek var passoligsiz maça girmek mümkün değil o yüzden gerekeni yapmalıyız ayrıca passoligi kesinlikle iyi anlatamadılar sorun zaten burda yetkililer bunu çıkıp anlatmalı

yavuzselim

tribünlerdeki insanların bir çoğu çocuk yaştayken büyüklerinin onları maçlara götürmesiyle Samsunsporlu oldular Samsunsporlu abilerin köşe başında oturan bir çok çocuğu yanlarına alıp maça götürerek onlara bu aşkı aşılamak sayesinde tribünler günden güne oturdu ancak bu saatten sonra bu paso denilen icattan sonra yeni nesle bunu aşılamak çok zor olacak bu günü düşünerek hareket edersek yarınlarımız daha zor olacaktır pasoyu alan alabilir ama hiç kimse almayana Samsunspor sevgisi üzerinden yüklenmesin almıyorsak almamamızın nedeni yine Samsunsporun geleceği ...

orucreis

-Üstada sormuşlar kırılan kalp yine sever mi?
Üstat da;Evet demiş..
Adam peki demiş,
-Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?
Üstat da cevap vermiş;Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?

emre__ss

Alıntı yapılan: orucreis - 02 September 2014, 10:25:55
-Üstada sormuşlar kırılan kalp yine sever mi?
Üstat da;Evet demiş..
Adam peki demiş,
-Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?
Üstat da cevap vermiş;Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?

Bana sorsalar bende sen yemiyorsun diye şut çekmekten vazgeçmezdim bro :kanka:

orucreis

Alıntı yapılan: emre__ss - 02 September 2014, 12:02:51
Bana sorsalar bende sen yemiyorsun diye şut çekmekten vazgeçmezdim bro :kanka:

Ben senin uzaktan şut çekme ihtimalini sevdim  :kanka: :kanka: :kanka:

Sadece Samsunspor

Bosuna gorevden alinmamis demekki Akin bey. Birilerini rahatsz etmis

mehmet yılmaz

Çok iyi oldu bu. Heriflerin her attığı üçlük girdi. Uzattık maçı. Yakaladık ve moral motivasyon bizde.

ult55ras

Yarın saat 14:00'da Çiftlik Mado karşısına açacağımız standımıza ''Başka Takım'' atkınızla gelin Samsunspor atkınızı alın. Bu Şehrin Evlatları Var Oldukça, Burada Rüzgarlar Kırmızı Beyaz Esecek !!!