Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ned Stark

Alıntı yapılan: Kırmızııbeyaz - 08 September 2014, 19:00:00
peki bu ceza durup dururken ortaya çıkmadı heralde bi süre tanınmıştır mutlaka. bunun önlemini neden almadılar, yönetim neden harekete geçmedi düşünmeden edemiyorum.

serdar, ali, mustafa, talha gibi bana göre "boş" transferler yaparken para vardıda şimdimi para yok?? bu transferleri yaptık ne oldu hangisi takıma seviye atlayacak. kadroyu şişirmek yerine kulüp çalışanlarının maaşını ödeyebilecek kadar veya bu borcu toparlayabilecek kadar para bırakılsaydı daha iyi olmazmıydı... diyecek söz yok...

Bu ceza dediğin 3 senedir süren altı edilen ve ertelenen geçmişten gelen bir borç ....
Boş transfer dediğin adamlar bu lig standardında ve takımlarında direk oynayan adamlar ...
Sende haklısın ki bu adamlara para verilmemiş olup bu cezalar ödenebilir miydi .. evet ...
Takıma transfer şartmıydı. .. evet ...
iddalı takım mı istiyorduk... evet
Sen karar ver hangisi yapsalar dı. ...

sadece55

Harcama filan yok servetine servet kattı.

##kdc##

Kelhar'ın Gekas'ın ödemesini yapmayan Kazım Yılmaz'ın suçlu olduğu gibi parası, kaynağı olmadan başkanlığı bırakmayan Emin Kar da suçludur.

Süper Lig'deki tüm topçulara bir ton borcumuz var, Kazım Yılmaz bunların parasını ödememişse kendisine nasıl borcumuz olmuş. Anlamak güç..

cany

süper lig'deki bazı maçlarımızın özetlerine bakim dedim lig tv uygulamasından, ulan adamları haırlamıyom bile çoğunu. adı sanı duyulmamış bir sürü ıvır zıvıra dünyanın parasını yatırıp kaçtı gitti. bu kadar acemiliğe yine iyi kurtarmışız paçayı. ankaragücü vs. gibi olmak da vardı

55.hakan

Bu para ödenemeyip puan silinirse bütün oklar haklı olarak Emin Kar a yönelecek.Madem para bulamayacaksın neden aday oldun.Paran olmasa da arkanda bu parayı bulabileceğin desteğin yok neden aday oldun.İddialı bir takım oluşturup 3 puan silinmesi ne demek dalga mı geçiyorsun derler adama?Kazım Yılmaz dan zaten hesap sorulacak zamanı gelince.Bizi düşürdüğü bu durumun hesabı sorulacak.Ben inanıyorum.Ama ne olursa olsun şu anda böyle bir moral bozukluğu kulüp kaldıramaz.Şu anda bütün kurtlar,düşmanlar salyalarını akıtarak bekliyor Samsunspor un puanı silinsin diye.Bakalım onlar mı mutlu olacak.

Shane_Falco

İyi topçu güzel topçuydu tamam ama bu Gekas yarım sezonluk ne kadara imza attı bize ?

Sadece Samsunspor

Malesef emin.baskan bunlari son dk aday olmadan once dusunecekti. Siyasi destegi.almis aday olarak.cikmis bir adamin karsisinda son.dk aday olarak cikarsan malesef sevilen bi adam.olsanda haksiz konuma.dusersin. 3 puan.silinirse herkeste ustune gelir baskan. Umarim bunlari goze alarak baskan oldun

desperate1

süper ligteyken başkan ve yöneticiler hep futbolcuların parasını kuruşuna kadar yatırdıklarını söylüyorlardı.bizde futbolculara kızıyorduk para alamıyoruz dediklerinde.yalanmıydı yani o sözler! :kafa:

jean

bu nasil is arkadas hazir takimi aldin kimseye para vermeden dunya kadarda alacakli cikiyorsun ya alacagindan feragat edeceksin yada eski topcularin paralarini odeyeceksin arkadas delikanliysan 3.lige dussede cikana kadar baskanim demesi kolay tabi erkeksen uygula bakalim

Kaya

Başkanlığı döneminde Kazım Yılmaz futbolcuların yıllık alacaklarını neden ödemez.Takımın onun döneminden futbolculara ve ona borcu nasıl olur !!!

İkincisi Emin Kar başkan bu futbolcu alacaklarından haberdar değil midir.Madem ödeyecek gücü yoktu neden aday oldun derlerse ne diyebilir ?

Kazım Yılmaz'a Samsunspor kulübünün borcu var.Ayrıca onun döneminin futbolcularına da Samsunspor kulübü borçlu.Şaka mısınız lan.!!! Her halükarda servetinize servet kattığınız kulüp haline getirdiniz.Adnanlar Kazımlar Yusuflar.....

55.hakan

Sayısını hatırlamıyorum o dönemden borçlu olduğumuz futbolcular Bahia,Akaki,Serdar Özkan,Gekas,Fink,Valdamiro,Uğur Boral,Selim Teber,Kelhar,Bülent Kocabey,Murat Ceylan.Bunlar bu zamana kadar araştırıp öğrendiklerim.Gerçekten Kazım Yılmaz ödemediği başımıza bela ettiği borçlar var.Bunun üzerine nereye ödediği paralara ne kadar temlik koydurmuş.Bunun araştırılması gerekli.

Ollivanders

3 puan silindiği söyleniyor . İşin kötü tarafı küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağız ve bu ciddi tehlike .

KaZım yılmazın bu kulube verdiği zarar ortada . Bunların farkında olan kişilerin susup emin karı eleştirmesi de düşündürücü . İlk başta Samsunsporun parasını sokağa dökenlere , bırakmayacağım diyip bırakıp gidenlere , temlik koymayacağım diyip koyanlara hesap sormalı taraftar. Taraftar hesap sormak yerine büyük başkan diyip ibra etti kazım yılmazı .

Emin karın hiç mi suçu yok var . Bu durumu bildiği aşikar . Ödemeye gücün yoksa gelmeseydin keşke başkan .

cembaba

Bildiğim kadarıyla 2. yarı hiç bir oyuncuya ödeme yapılmamış.

Ollivanders

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 08 September 2014, 23:03:01Dun futbolculardan biriyle konuştum gecen seneden alcaklari hâlen duruyomuş.

splden bu yana ciddi alacaklar duruyor onlar durmuş çok mu ?onlar da az bekleyiversin 😊

Stoper

Alıntı yapılan: Serpico - 08 September 2014, 22:59:37
3 puan silindiği söyleniyor . İşin kötü tarafı küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağız ve bu ciddi tehlike .

KaZım yılmazın bu kulube verdiği zarar ortada . Bunların farkında olan kişilerin susup emin karı eleştirmesi de düşündürücü . İlk başta Samsunsporun parasını sokağa dökenlere , bırakmayacağım diyip bırakıp gidenlere , temlik koymayacağım diyip koyanlara hesap sormalı taraftar. Taraftar hesap sormak yerine büyük başkan diyip ibra etti kazım yılmazı .

Emin karın hiç mi suçu yok var . Bu durumu bildiği aşikar . Ödemeye gücün yoksa gelmeseydin keşke başkan .

Facebook da sayfa sahibi olup Emin Kar ile uğraşmaya devam etsinler.Mamalarini aldilar nasil olsa. Emin Kar'in yanlislari da olabilir ama Kazim Yilmaz ilgili bir satir yazmak yok. İyi yoldular adami.