Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

binikalamadım

özkan usare konuyu güzel özetlemiş küçük bir detayda benden olsun müdürün 75 alması illaki müdür olarak görevlendireleceği anlamına gelmiyor yada bir yere müdür olarak görevlendirilmişse 4 sene orada kalacağı anlamına gelmiyor vali istediği yöneticiyi istediği zaman görevlendirmesini iptal ederek görevden alma yetkisine sahip...çünki artık kadrolu idarecilik olmayacak herkes geçici görevlendirme ile çalışacak bugün müdürsün yarın öğretmen , bugün öğretmensin yarın müdür...karışık işler bunlar.

mehmet yılmaz

Devletin değil hükümetin müdürü olunuyor artık. Bunun yolu da malum bir sendikaya üye olmaktan geçiyor.

Şu dosya hayli bilgilendirici...

http://www.aksiyon.com.tr/aksiyon/haber-39383-egitimde-mill%C3%AE-tasfiye.html

jurista

07 September 2014, 12:11:05 #41642 Son düzenlenme: 07 September 2014, 12:14:06 jurista
Store haczedilmesin diye kapalı tutulması koca bir yalan. İsteyen içine malzeme koymaz irtibat ofisi olarak açık tutar malzeme almak isteyenlerie sipariş usulü hizmet verir . Serdar özkan alacağını üç beş formayla mı tahsil edecek ? İstese tesislere gider şimdi diyecekler tesislerdeki malzemeler zaten haciZli ,zaten yapmak isteyenpislik yapar taciz eder haczi olmayan mal bulur sorun çıkartır konu serdar öKan felan değil bu arada serdarın da adnanın ölmezin da kazımın da mazharın da fuatın da bu kulübe zararı dokunmuş her kim varsa kendi payıma hakkım zehir zıkkım olsun

mehmet yılmaz

Aynen doğrudur. Store'a haciz gelmesi imkansız. Kapalı olmasıyla hiç ilgisi yok.
Çünkü bir şirket üzerinden işletiliyor. Store'un şirkette olma sebebi de bu tarz hacizleri engellemekti zaten.

Desiqner

07 September 2014, 12:22:48 #41644 Son düzenlenme: 07 September 2014, 12:28:18 Desiqner
Ben öyledir demedim hocam zaten sadece anlamaya çalışıyorum. Bilmediğime öyledir diyemem.Sadece bir sebep bulmaya çalışıyorum.
Yanlış bir anlam bıraktıysam hakkınızı helal edin.Ama böyle bir durumu kabullenemiyorum ve insanın aklına hersey geliyor.
Not: Yanlış anlaşılmaya ve doğabilecek bir fitneye sebep olmamak için üstteki yorumumu sildim.

mehmet yılmaz

Ben senin ne dediğini göremedim bile :)
Sadece doğum günümdü, arkadaşım hediye alacaktı, Store kapalıydı kısmını okumuştum.

Desiqner

Herhalde diyerekten o sebepten mi diye yazdım abi belki inanıp store a haciz gelecekmis diye haber yaparlar :)

mehmet yılmaz

07 September 2014, 12:37:36 #41647 Son düzenlenme: 07 September 2014, 12:43:17 mehmet yýlmaz
Tıpkı okul çalışmaları yapamadıkları gibi, tıpkı dergiyi yürütemedikleri gibi storu da işletemiyorlar maalesef.
Bu gibi çalışmalarda kişisel çabalar önemliydi. Dışarıdan bakılınca 'ne var la bunda? herkes yapar' deniliyor ama hiç de öyle olmuyor.
Mesela koreografi. Belki de bir sürü kişi 'ne var la bunda? herkes yapar' diyordur ama Engin abiyi çıkar al oradan. Kimse yapamaz!

jurista

Sevgili kardeşim sen isyanında serzenişinde sonuna kadar haklısın , değil serdar özkan ne olursa olsun ts gs fb storelerinin açık olduğu bir memlekette samsunspor storesi  kapalıysa hiç kusura bakmasın burada yönetim kendini eleştirmelidir , doğru yapılanı alkışladığımız gibi yanlışı da görmezden gelemeyiz içinde bulunulan şartlar ne olursa olsun store ayıbını örtemez .

cany

elalem kendi şehrinin dışına bir sürü store açar. biz daha kendi memleketimize açamıyoz. yazık

nomak55

Hem para yok diyorlar hemde tek para getirecek yeri acamiyorlar basiretsizlik fuat efwndiden yardim dileyecegine once storelari ac imitasyon mallari statta sattirmasana

Ölümüne sevda bizimkisi

##kdc##

Bugün sahile indim, gece saat 10 olmuş store hala açıktı, ve içeride de bir kaç müşteri vardı.
Gündüz saatinde personel eksikliğinden oradaki personel kulübe evrak götürmeye gitmiş olabilir belki ??

özkan

Bilgilendirme için teşekkürler abiler.Benimde tam olarak anladığım ve yapılmak istenen Mehmet Abi'nin dediği gibi,malum sendikaya üyelik olayı.

ask55

Alıntı yapılan: Kırmızııbeyaz - 08 September 2014, 18:45:19
selamlar,

bizim gekas ve kelhara olan borcumuz ne kadar?? bu para topandımı 6 puanımızın silineceği söyleniyor bu gerçekmi acaba!
kelhara 110 bin euro, gekasa 295 bin euro.
para ödenmedi.

Ned Stark

Bu borç düştüğümüz senenin borcu değilmi... küme düştük hala yakamızdan düşmedi borç...
Birde her topçu ya borç var ... k.yılmaz 14 trilyon kime ödemiş ...
Topçu ya para ödenmemiş ...
Topçu ya ödeme yazmazsan tabiki düşeriz