Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre__ss

Bu akşam bjkyle fenerin euroleague maçları vamış iddaları var mı bilen var mı arkadaşlar abiler...

5trawberry

Alıntı yapılan: emre__ss - 28 February 2013, 19:18:00
Bu akşam bjkyle fenerin euroleague maçları vamış iddaları var mı bilen var mı arkadaşlar abiler...

hangimiz daha çok averaj takımı ve son sırada oluruz iddiaları var..

emre__ss

Alıntı yapılan: 5trawberry - 28 February 2013, 19:24:51
hangimiz daha çok averaj takımı ve son sırada oluruz iddiaları var..

eyvallah hocam.

jurista

tümer tesislere gelmiş facebookta yazılıp çiziliyor aslı varmı acaba  ?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: jurista - 28 February 2013, 21:13:18
tümer tesislere gelmiş facebookta yazılıp çiziliyor aslı varmı acaba  ?

evet, salı akşamı sanırım Katıldığı bir panelden sonra Cenk İşler'i yanına alarak, habersiz bir şekilde tesislere gelmiş. emin abi çıkmak üzereyken giriş yapmışlar. Emin abi de nezaket icabı sohbet etmiş kendisiyle. 15-20 dk. kadar kalmış.

Shane_Falco

SAMSUNSPOR Kulübünün, 24.02.2013 tarihinde oynanan DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Bu nedir arkadaş.O maç bitince en azından 60-70 tane Denizli taraftarı sahaya indi.Bizden 3 kişi inecek olsa sahayı kapatırlar.Denizliye hiç bir şey verilmemiş ayıptır...

jurista

Kapı dışarı etmek kulübümüzün geleneğine yakışmazdı zaten .Doğru olan yapılmış.Kulübümüzün misafir etmesi değil de Onun utanmadan nasıl bir yüzsüzlükle buraya gelmiş olması aslında tuhaf olan .

Samsunsporla ilgili ifadeleri çok gülünç olmuş ama ,Herkes benim Beşiktaş'ta ünlü olduğumu sanır ama ben Samsunspor'da Tümer oldum filan demiş.Komik geldi.Sene başında Canberki Beşiktaşa kaçıran Cenk hala nasıl utanmadan dolaşıyor tesis çevresinde onu da anlamış değilim .

**KaR6**

28 February 2013, 23:24:24 #35857 Son düzenlenme: 28 February 2013, 23:49:30 **KaR6**
kulup baskanı kendisine yakısanı yapıp sohbet etti gider ayak, daha once birlikte calısmıslıkları da var ancak kameraların olmadıgı alanda yapılabilecek olanın maksimum derecesinde rahatsızlıgımız da belli edildi, kimsenin suphesi olmasın..

Kapımıza gelmis olanı kovmak da hakaret etmek de bize yakısmazdı, sıfatlar bazen pranga vuruyor maalesef..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: jurista - 28 February 2013, 23:13:04
Kapı dışarı etmek kulübümüzün geleneğine yakışmazdı zaten .Doğru olan yapılmış.Kulübümüzün misafir etmesi değil de Onun utanmadan nasıl bir yüzsüzlükle buraya gelmiş olması aslında tuhaf olan .

Samsunsporla ilgili ifadeleri çok gülünç olmuş ama ,Herkes benim Beşiktaş'ta ünlü olduğumu sanır ama ben Samsunspor'da Tümer oldum filan demiş.Komik geldi.Sene başında Canberki Beşiktaşa kaçıran Cenk hala nasıl utanmadan dolaşıyor tesis çevresinde onu da anlamış değilim .

Valla Fatihciğim, ben çıkmıştım tesislerden. Erdem, Mustafa ile Emin Abi kalmışlar diye biliyorum. Erdem, izinsiz çekim yapan LigTV kameranına ve Tümer'e gerekli şeyleri söylemiş ama sonuçta kim olursa olsun bir misafir. Samsunspor başkanı nasıl davranmalıysa Emin Başkan da o nezaket çerçevesinde davranmış. Sonuçta ne şehre ne de tesislere biz davet ettik, kendisi gelmiş.

berusa55

01 March 2013, 01:08:56 #35859 Son düzenlenme: 01 March 2013, 01:40:11 berusa55
Konusu "Kuşaklar" olabilecek güzel bir fotoğraf komposizyonu

Sonuna Kadar 55

Hasbi Menteşoğlu (d. 1938, Çarşamba - ö. 27 Şubat 2002, Nişantaşı), Menteşoğlu Holding'in ortaklarından merhum iş adamı, eski Kırkpınar Ağası ve Samsunspor başkanı.[1] Kırkpınar Ağası olması nedeniyle Hasbi Ağa olarak da bilenen Menteşoğlu'nun Samsunspor başkanlığını bırakmasından sonra kulüp eski günlerine geri dönememiştir.
Kulüp başkanlığı [değiştir]

Menteşoğlu, kamuoyunda hayali ihracat yaptığı iddiaları ve özellikle de Samsunspor başkanlığı ile tanınır. 20 Şubat 1984 tarihinde Samsunspor 1. Lig'de iken kulüp başkanlığına gelmiştir. Başkanlığı döneminde Samsunspor 1. Lig'den şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmış, şampiyonluğa oynayan bir takım haline gelmiştir. 1983-84 sezonundan itibaren Samsunspor, Hasbi Menteşoğlu'nun resmen değilse de fiilen işlerden elini çektiği 1988 yazına kadar evinde oynadığı 86 lig maçında sadece 5 mağlubiyete uğramıştır. Galibiyet sayısı ise 66. Yediği gol 33; attığı ise 171. Toplamda oynadığı müsabaka sayısı 172; attığı gol 261, yediği gol 125. Galibiyeti 93, beraberlik 48, mağlubiyet ise 31. 1. Lig'de açık ara şampiyonluk ve Süper Lig'de iki sene lig üçüncülüğü, bir sene de lig dördüncülüğü var. Ayrıca yine Hasbi Ağa'nın döneminde Samsunspor iki kez de Süper Lig gol kralı çıkarmış, Türkiye A Millî Futbol Takımı'na ise üçü banko oynayan dört futbolcu vermiştir.[1]
Menteşoğlu başkanlığındaki Samsunspor aynı zamanda o dönemin maddi anlamdaki en rahat takımlarından birisidir. Futbolcuların maaşlarının gecikmemesinin yanında galibiyetin yanında gollere, deplasman galibiyetlerine de ayrıca prim verilirdi.[1]
İş hayatı [değiştir]

Hasbi Menteşoğlu, tatil köyü, salyangoz ve kurbağa ihracatı, sera, gömlek, salça, un, nişasta, glikoz, fındık, yağ fabrikaları[2] gibi birçok alanda Menteşoğlu Holding kanalıyla iş yapmaktaydı. Binlerce insana istihdam sağlayan 100'den fazla işletmeye sahipti. 20 Ocak Faciası sonrasında kulüp başkanlığından ayrılmış ve daha sonrasında da işleri kötü gitmeye başlamıştır. 1990 yılında bir hafta içinde 30.000'e yakın insana istihdam sağlayan 43 işletmesine hayalî ihracat yaptığı iddiasıyla bir haftada devlet tarafından el konulmuştur.[3] Zamanla tüm işletmelerine el konduktan sonra iflas eden Menteşoğlu ise gözlerden uzak bir şekilde yaşamına devam etmiş, 27 Şubat 2002 tarihinde VKV Amerikan Hastanesi'nde solunum yetmezliğinden yaşamını yitirmiştir

holigan5565

milli eğitim bakanlığı samsunspor.bizi yasaklamış sakıncalı sitelerdenmiş okullardan siteye giriş yapılamıyor. ??? :D

kalptenþimþek

holigan5565

ben dün giremedim düne kadar sorun yoktu

Levent ÖCAL

SENİ UNUTMAK MÜMKÜN OLMAYACAK..
MEVLAM RAHMETİNİ EKSİK ETMESİN...