Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: sener.eren - 27 February 2013, 21:10:07
Sorumun üstüne bu ileti gelince nahoş bir manzara çıktı ortaya. Önceki iletilere bakınca da hiçbir yerle de ilişkilendiremedim. Üzerime alınmam gerekiyor mu?

YOK HOCAM SANA DEĞİL..
BU MESUT BAKKALIN AÇIKLAMALARINI PAYLAŞMIŞTI BİR ARKADAŞ..
MESUT HIYARINAYDI YANİ LAFIM.. ;)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: sener.eren - 27 February 2013, 21:10:07
Sorumun üstüne bu ileti gelince nahoş bir manzara çıktı ortaya. Önceki iletilere bakınca da hiçbir yerle de ilişkilendiremedim. Üzerime alınmam gerekiyor mu?

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 February 2013, 21:48:56
YOK HOCAM SANA DEĞİL..

Ben paylaşmıştım Mesut hıyarının videosunuda sonradan farkettim Ayrılan Futbolcular kısmında söylenmiş söylenecekler burada tekrar konuyu hortlatmanın alemi yok diye kaldırmıştım :) Ortalığı karıştırdık biraz pardon arkadaşlar :)

Desiqner

1461 Fenerbahçeyi 3-2 yendi.Helal olsun adamlara.Pilot takımları kendilerinden iyi oynuyor :D

mehmet yılmaz

bu istanbul medyasının yıllardır en büyük hayali fb^'nin altyapısından çok önemli bir oyuncunun çıkmasıdır. ama çıkmaz, çıkmadı, çıkmayacak da. birkaç aydır her ne kadar altyapıdan olmasa da salih diye bir çocuğu gazlıyorlar. sanırsınız 10 yıldır üst düzey futbol oynuyor. birkaç maçına denk geldim, iyi oyuncu değil. bu akşam da messi lakaplı diye bir başka çocuğu övdüler. ancak gördüğüm kadarıyla messiyi geçtim tip olarak ve oyun olarak en fazla serdar özkan olur. hatta o kadar da olamaz. bir de baska bir çocuğu övdüler, babası voleybolcu ve futbolcuymuş, annesi basketçiymiş vs vs. canber ile ercan bunların alayından iyi futbolcu kesinlikle... ayrıca 1461'in en başta hocası olmak üzere oyuncularını kutlarım.

beşnumara

Maçtan önce 1461 bunlara basar diye düşünüyordum öyle de oldu. febe hafta sonu başka bir semt takımı besiktasla oynayacağı icin yedek çıkacakti. 1461 gencleri bunları yorar diye düşünürken daha fazlasını yaptılar. o çocuklar teseye gecerse yazık olur.

Desiqner

1461'den Sercan ve Eren gittiğinde durumları kötü olur diyordum.Ama Maşallah yedekten girenler bile iyiler, son dakikaya kadar savaşıyor.Bank Asyada şöyle oyuncular bulabilsek ne süper olurdu...

Karabudun

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 February 2013, 21:48:56
YOK HOCAM SANA DEĞİL..

Eyvallah hocam.Fark edemedim. Bir an görünce şaşırdım, kusuruma bakma.

Desiqner

Canım sıkıldı kendime şöyle birşey yaptım.
Kullanmak isteyen olursa büyük hali :

http://www.samsunspor.biz/resim/images/sdgg.png

Desiqner

Ayrıca kendi hostumda şöyle birşey deniyorum ama acaba Böyle Wallpaper , Maç resimleri vs. böyle bir sitede toplasak nasıl olur ki ?
Örnek olarak:  http://alacamforum.com/samsunspor/

Karabudun

@Designer

Eline sağlık kardeşim.

Desiqner

berusa55

Designer kardeşim çalışmaların çok güzel. İstersen bunları Görsel Çalışmalar başlığımıza at  ;)

Desiqner

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 February 2013, 18:32:02
Designer kardeşim çalışmaların çok güzel. İstersen bunları Görsel Çalışmalar başlığımıza at  ;)

Pardon hocam kusura bakmayın.Oraya geçirebilirse bir moderatör arkadaş güzel olur :)

berusa55

Yok be kardeşim ne kusuru. Bundan sonraki çalışmalarını oraya atabilirsin en azından. Başlıktan haberdar etmek istedim  :ok

Desiqner

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 February 2013, 18:54:20
Yok be kardeşim ne kusuru. Bundan sonraki çalışmalarını oraya atabilirsin en azından. Başlıktan haberdar etmek istedim  :ok

Orayı biliyorumda ne zamandır birşey eklememiştim unutmuşum :)