Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

sımdı ordu macını ızlıyordum tekrar 55'de samsun sesleri vardı teşekkürler orduspor taraftarına yarın bizde inletelim ordu diye dakika 52 de

Jnr.Serkan

Kayseri macina sivasta universiteden otobus kaldircaz.ekip saglam ve sadece Samsunsporlu 8)

Sercan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 02 March 2013, 18:49:53
Kayseri macina sivasta universiteden otobus kaldircaz.ekip saglam ve sadece Samsunsporlu 8)

Buraya niye yazıyon lan? bedava otobüs mü istiyon :)

kalptenþimþek

"Harlem Shake'e Türk Cevabı"    güzel cevap olmuş..
Harlem Shake'e Türk Cevabı

hakan55

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: hakan55 - 03 March 2013, 13:02:47
müslüm babayı kaybettik..

:( :( :( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Allah rahmet eylesin Süperrrrr bir Sanatciyi daha kaybettik.
Mükemmel sarkilari vardi Babanin

berusa55

Müslüm Gürses Senden Vazgeçmem

Vazgeçmem demiştin oysa ki Müslüm Gürses  :( Mekanın Cennet olsun.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Sercan - 02 March 2013, 22:41:07
Buraya niye yazıyon lan? bedava otobüs mü istiyon :)

Çorbanın peşindeyiz abi  :kanka:

Desiqner

"Yönetim uyuma taraftarın dışarda" demek ; ota,boka para buluyoruz ama Samsunspor'un maçı için 2 lira veremiyoruz.Lütfen kapıları bedavaya açın demek...
Böyle tipler çoğaldı...

Ayberk

o takım buraya **ke **ke gelecek diyenler de bu takımı tutuyor, insanımızın değer yargıları ilginç

Burak

dün maç girişinde iki tane bejekeliye sardım boynunda bejeke atkıları bağırıyorlar oradan dedim çıkarsana boynundaki atkıyı bire lavuk lavuk bağırıyorsun dedim . ya samsun diye bağırıyorum ya diye lan dedim yürü git ben sarmasam içerde başkası sarar sana çıkar dedim o atkıyı tavsiyeme uymuştur umarım :)

Bakican55

Bir billboard'da Samsunspor İçin

Samsunsporumuz için sabit gelir kaynagına olan ihtiyacını her zaman ve her yerde dile getiriyoruz.Samsunsporumuzun her anlamdaki ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yardımlarını esirgemeyen yetkililere bir öneride bulunmak istiyoruz.Şehirin en işlek yerlerinde olan billboardların yanına bir tanede Samsunspor için koyulmasını ve gelirinin Samsunspor'a aktarılmasını istiyoruz.Samsunspor taraftarları olarak şehirimizi yönetenlere böyle bir çagrıda bulunuyoruz.Şehiri yönetenlerden bu çagrımıza cevap bekliyoruz.

Ne dersiniz Çok mu Zor? samsunspor tv sayfasında paylaşılmış mantık arkadaşlar parkomatlar için imza toplayacaktık o iş ne oldu acaba ?

Ahmeti

Alıntı yapılan: Bakican55 - 04 March 2013, 15:30:00
Şehirin en işlek yerlerinde olan billboardların yanına bir tanede Samsunspor için koyulmasını ve gelirinin Samsunspor'a aktarılmasını istiyoruz.Samsunspor taraftarları olarak şehirimizi yönetenlere böyle bir çagrıda bulunuyoruz.Şehiri yönetenlerden bu çagrımıza cevap bekliyoruz.

Samsunspor için bizi aramayın. ( Kenan şara )

Kardeş o cevap bize daha önce geldi.

King1965

mehmet yılmaz

Başkanımız Emin Kar, 1980'li yıllarda Samsunspor forması altında birlikte mücadele ettiği eski Milli kalecimiz Fatih Uraz'ın Lig TV için hazırlayıp sunduğu 'Kalecinin Seyir Defteri' programına katılacak. İki eski dostu bir araya getirecek olan program yarın saat 16'da canlı yayınlanacak...