Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ibo055

İB***** YI*****     7318861949 10671,27   ???:deli:

berusa55

El Clasico şöleni TRT Spor'da

26 Şubat 2013 Salı 10:31:01 - trtspor.com.tr
Kral Kupası heyecanı TRT Spor'da. 1-1'in rövanşında Barcelona ile Real Madrid final için Camp Nou'ya çıkıyor. Futbol şölenini 22:00'dan itibaren trtspor.com.tr'den naklen izleyebilirsiniz.

Ahmeti

Hatırlatman iyi oldu unutmuştum. Çok zevkli bir maç olacağı kesin.

YaSeF55

kalptenþimþek

tahtanız kapanmadan gidin güzel bi check up yaptırın...

samsunum

yuh yaa atilla cebeci çıkmış tv ye abdülkadirin ve mustafanın transferi için bakanımız yardımıyla gerçekleşti gibisinden birşeyler  dedi   :kafa: :kafa:

samsun 55

Mesut Bakkal: Gekas ukalanın teki. Gitsinler Samsunspor'un doktoruna sorsunlar. Ben doktor değilim

red_white

beşnumara

A.Cebeci kendine zorla sövdürecen ..mk yerinde 25 yıldır program yapıyon hala ekran karşısında ne konuşacağını öğrenemedin  :kafa:

Kaya

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 February 2013, 18:26:29

El Clasico şöleni TRT Spor'da

26 Şubat 2013 Salı 10:31:01 - trtspor.com.tr
Kral Kupası heyecanı TRT Spor'da. 1-1'in rövanşında Barcelona ile Real Madrid final için Camp Nou'ya çıkıyor. Futbol şölenini 22:00'dan itibaren trtspor.com.tr'den naklen izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda TrtHD kanalı da maçı vermekte.

Sercan

berusa55

Uğur Yıldız

samsunmania

Ulan web tv den maç seyrede seyrede yolda yürürken donan insanlar, yavaş yavaş giden arabalar, kopmalar görür hale geldim. Halüsinasyona bağlama vakti geliyor biraz daha bu ızdırabı çekersem. Bir de bilgisayarım ısınınca çat diye kapanıyor. Kısaca maç mı seyrediyorum, ızdırap mı çekiyorum belli değil. Rize maçı garibime gitti. uzun zamandır donma kopma olmadan maç seyredince bünyem düzeldi vallaha. Ama ne real ne barca. Samsunspor maçlarının %1 i kadar heyecan varsa neyim.

SametYılmaz55

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/823460-yok-boyle-kupon
rüyanızda mı görüyorsunuz arkadaş .:.:. bu nasıl bir şanstır böyle :rulet: