Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Haram para hayır getirmeyecektir  :ok

brigand

1 adet 2009 model Maserati, biraz da getirisi olur. Hayır gelmez. Yine de bravo. Dede uğramış belli  ;)

SametYılmaz55

orasını bilemem artık kardeşim :) ama aynı kupondan 2 tane yapması çok büyük bir şans valla

Gorkem

Alıntı yapılan: 5trawberry - 25 February 2013, 20:25:08
Öğrenci arkadaşlar çok önemli bir konuda bilgilendirme, Genel Sağlık Sigortası kapsamında haberiniz olmadan isminize borç yükleniyor her ay...

https://sgk.ziraatbank.com.tr/

GSS PRİM 13 sorgu tipinden sorgulayın.

Adınıza işlenen borçtan haberiniz olsun.

4,18 tl borç çıktı bendede

YaSeF55

Bende de gss den 600 kusur lira borc cikmisti,10 gun snra tekrar bakayim dedim 700 kusur liraya cikmis..hemen sgk ya gittim anlattim durumu her ay 130 lira falan borc biniyor dediler.Nasil sildirebilirim diye sordum..bana 8 eylulde ogrenci oldugunu belgeleyen belge getir dedi,okuldan gttim aldim sildiler borcumu

Shane_Falco

Haram maram kısmını bilemem ama şöyle o kuponun çeyreğinden bize de vursa ne güzel olur :D

Desiqner

beşnumara

Bu maça gittim maratondaki turuncular çıldırdı sesi bastıramadılar. Şimşekler grubu bu maçta süperdi.Bir dakika susmadılar. Tabii bu bir derbiydi. Şimşekler grubunu Ads deplasmanına gelen Serkan kardesim gördü. Bizim çıktığımız seneki performansa halen ulaşamadılar ama beste konusunda pankart konusunda  :-X tartışılmazlar.
Son olarak 34. hafta geliyoruk ayık olun  ;D ;D

Desiqner

Bizim bestemiz yokki  :(
Ona rağmen iyi tribünümüz var.En azından bir aralar çok iyiydik...

seyf55

541 tl
küsür çıktı benim borcum ne yapmam lazım ben anlamadım bundan bir şey arkadaş

berusa55

27 February 2013, 19:28:42 #35830 Son düzenlenme: 27 February 2013, 19:33:06 berusa55
Bayern München - Borussia Dortmund Almanya Kupası Çeyrek Finali [tek maç] 21:30 NTV SPOR

Sevilla - A. Madrid İspanya Kral Kupası Yarı Final Rövanş Maçı 23:00 TRT SPOR-TRT HD

Karabudun

27 February 2013, 20:29:15 #35831 Son düzenlenme: 27 February 2013, 21:03:36 sener.eren
Chrome üzerinden foruma girmeye çalıştığımda yasaklandınız diyor. Mozilla' da sıkıntı yok, sebep ne ola ki? Bugüne kadar hep chrome kullandım halbuki.

babasamsunlu

Karabudun

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 February 2013, 20:46:53
mal

Sorumun üstüne bu ileti gelince nahoş bir manzara çıktı ortaya. Önceki iletilere bakınca da hiçbir yerle de ilişkilendiremedim. Üzerime alınmam gerekiyor mu?

80lerden