Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Hamsiler Kasımpaşa deplasmanında mal oluyor resmen :)

Sercan

Kasımpaşa 2. yi taktı trabzona. beter olsunlar...

davidsavage

Kasımpaşa taraftarlarından, trabzon kümeye sesleri  :D

5trawberry

:D :D

Teselilerden inciler; Yanarimda 1461e yanarim seneye iki Trabzon Bank Asyada yani 1461 güle güle 2.Lige Allah belanizi versin emi!

kamuri

fiksturleri de çok zorlu besıktas bursa kayseri gençler ben bu maçlardan puan çıkaracaklarına inanmıyorum beter olsunlar

Sioux

trabzona yasladı kasımpaşa.  ;D :D

fikstürü de harika ts'nin.
içeride bjk
deplasman bursa
içeride antalya
3 de 0 bekliyoruz :)

5trawberry

3'de 1 de olsa kafidir.. :)

4.hafta Akhisar paketleyip yollarsa, bak sen muhabbete :)

King1965

Elazıgsporluyum :)))))))))))) haydı elazıg al butun macları trabzonu cekın assaaa

kalptenþimþek

bütün trabzon eşrafı küme düşme stresine girmiş takımlarına hiç mi hiç güvenmiyorlar ne diyelim beter olsunlar..

ata55

Arkadaslar biz bunlara itos diye bağırdık diye kızıyorlardı. oysa tesekkur etmeleri lazımdı. orada sampiyonluga oynuyorsunuz ama olmazasınız deniliyordu. simdi ise direk trabzon kumeye diye bagırıyorlar. Yüce Allah bize o gunleri gosterse biz sampiyon olmusuz kadar sevınırım ama 2002^de oldugu gibi ts lobisi devreye girer yakinda.

tankut

Kon tv de spor gündemi programında hakeme sallıyorlar Samsunsporumuzun oyunu 2.yarının sonlarında sahalarına yıkmasının sebebi hakemmiş Bakan tlf.la hakemi aratmış maçı berabere bitirilmesini istemiş çok komikler yaa.

Bakican55

Trabzon yenilince trabzonlu arkadaşlar dalga geçmek paha biçilemez  :D

SametYılmaz55

maçın özetini daha yeni izledim yalnız özel güvenlikçiler bomba :) her golden sonra fena seviniyorlar :)

5trawberry

samsunum

TERBİYESİZ

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından Konyasporlu İshak Çakmak'ın soyunmna odasına giderken Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Nilşah Alptekin'e cinsel organını göstermesi ortam bir anda gerdi

CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ
Samsunspor'un Torku Konyaspor ile oynadığı maç sonrası yaşananlar mücadelenin önüne geçti. 1-1 biten ve zaman zaman gergin geçen karşılaşmanın sonrasında da olaylar çıktı. Torku Konyasporlu İshak Çakmak ve Ars'ın soyunma odasına doğru giderken yaptıkları ahlaksız hareketler Samsunspor cephesini çileden çıkardı.

ORTAM GERİLDİ
Özellikle İshak Çakmak'ın Konyaspor Yardımcı Antrenörü Mert Korkmaz ile birlikte Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Nilşah Alptekin'in üzerine yürüyerek cinsel organını göstermesi tansiyonu bir anda yükseltti. Terbiyesizce harekette bulunan İshak Çakmak, ortamı bir anda gererken, Samsunspor teknik heyeti ve emnilet güçleri olayları yatıştırdı.

Haber gazetesi