Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

başkanıma laf atan karşısında beni bulur!! biz her gün beraberiz, engin bilgilerinden faydalanmaya çalışıyorum başkanımın :P

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 July 2009, 13:54:41
başkanıma laf atan karşısında beni bulur!! biz her gün beraberiz, engin bilgilerinden faydalanmaya çalışıyorum başkanımın :P

hergün mü gidiyonuz Mustafa? ;D ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 31 July 2009, 14:10:25
hergün mü gidiyonuz Mustafa? ;D ;D

en kötu 2 gunde bir :) dün super çekişme vardı ama :)

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 July 2009, 14:11:31
en kötu 2 gunde bir :) dün super çekişme vardı ama :)

bende dahil olucam bu çekişmeye  ;D

Yalnızca BİZ

Süleyman abi ile beni de katın artık...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 31 July 2009, 14:20:21
Süleyman abi ile beni de katın artık...

ben iddalı değilim ama ilerleyen zamanlarda olabilrim :P

Yalnızca BİZ

Yavaş yavaş form tutarız abi...

YaşarDoğu

Yalnızca BİZ

Yüreyebiliyordum ama şişlik devam ediyordu. Gene gittim kontrole ayak bileğimdeki bir kemiğim çıktığı belli oldu. Onu yerine yerleştirdik, şişlik inmeye başladı Süleyman abi.

beşnumara

help me help me... :D :D (yanlış yazmamışımdır inşaallah)

arkadaşlar geçen sene çizgili adidas forması yaptırmıştık site olarak. ben listeye adımı yazdırmamıştım o an durumlar müsait olmadığı için. çizgili formalardan 1den fazla alanlara sesleniyorum.o formalardan arıyorum. satmak isteyen varsa özelden haberleşelim.

berusa55

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 31 July 2009, 14:25:45
Yüreyebiliyordum ama şişlik devam ediyordu. Gene gittim kontrole ayak bileğimdeki bir kemiğim çıktığı belli oldu. Onu yerine yerleştirdik, şişlik inmeye başladı Süleyman abi.

Kardeşim geçmiş olsun...

Akyol

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 31 July 2009, 14:25:45
Nazar değdi Kerem'e yaa belki de okundu mu üflendi mi bilmem ama büyük geçmiş olsun en kısa zamanda dön aramıza...

özkan

konuya pek ılgı olmadı zaten olmasıda beklenmıyordu neyse pazar günü 8 de rus pazarının sahıl tarafındakı gırısın onunde cagdas abı onun kuzenı ben benım kuzen bulusuyoruz gelmek ısteyenler olursa 8 de girişde gorusmek uzere

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: özkan17 - 31 July 2009, 22:05:13
konuya pek ılgı olmadı zaten olmasıda beklenmıyordu neyse pazar günü 8 de rus pazarının sahıl tarafındakı gırısın onunde cagdas abı onun kuzenı ben benım kuzen bulusuyoruz gelmek ısteyenler olursa 8 de girişde gorusmek uzere
sizlere güzel vakit geçirmeler özkan.çağdaş ve kardeşi ulus ve de kuzenleri ali ye benden selam söyle.ersin ben.pazar çalışıyoruz ben gelemiyorum buluşmaya

özkan

kardesının gelecegınden haber vermedı ama kuzenı gelecek su anlık.soylerım tabiiki ersin tesekkürler yorum ıcınde cok gereksız konusuyoruz heralde sıtede kımse bır ıyı vakıt gecırme dılegı msjı bıle yazmadı neyse bakalım