Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Bu akşam Yeşilyurtta idim. Topçuların çoğu oradaydı. Oktay, Burhsn eşleriyle... Murat'ı da gördüm. Murat adamım ya, yürüyen merdivende geçişirken tanıdı beni, şöyle bir selamlaştık, futbolcu değil de öğrencim gibiymiş. Sevimli kardeşim benim :)

AntZ

Saygılı, adam gibi adam olmasa işine de saygısı olmaz, sahada da bu kadar kendini parçalamaz. Şu ortamda bile şımarmadıysa helal olsun çocuğa...

beşnumara

abi murat samsuna eşiyle mi gelmiş yoksa eşi hollandada mı kalmış ( beni niye ilgilendiriyorsa) :D

AntZ

Evli değil, nişanlı bildiğim kadarıyla. Yanlış mı biliyorum?

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 31 July 2009, 01:03:56
Evli değil, nişanlı bildiğim kadarıyla. Yanlış mı biliyorum?
abi amsterdamda düün oldu diye biliyorum yaa.hatta nancy' dil eğitimi için giden bir çorumlu arkadaş nancy'den kalkıp amsterdama murat yıldırımın düşüğüne gittiğini söylemişti.ben çok şaşırmıştım ama düğün dedi diye hatırlıyorum

AntZ

Doğrudur kardeşim benim yanlış aklımda kalmış o zaman.

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 31 July 2009, 01:10:12
Doğrudur kardeşim benim yanlış aklımda kalmış o zaman.
ben de yanlış olabilirim ama ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: beşnumara - 31 July 2009, 01:03:10
abi murat samsuna eşiyle mi gelmiş yoksa eşi hollandada mı kalmış ( beni niye ilgilendiriyorsa) :D

Murat evlendi, doğrudur. Ama benim gördüğüm kadarıyla eşi yoktu yanında. Kamptan sonra getirebilir. ( Harbi, bizi niye ilgilendiriyorsa artık :) ) Ev arıyordu en son...

cgr

Alıntı yapılan: samsuni - 31 July 2009, 01:13:38
Murat evlendi, doğrudur. Ama benim gördüğüm kadarıyla eşi yoktu yanında. Kamptan sonra getirebilir. ( Harbi, bizi niye ilgilendiriyorsa artık :) ) Ev arıyordu en son...

yakında "samsunspor.biz ile izdivaç" olucaz söylemedi demeyin...  :P

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 31 July 2009, 01:13:38
aslında bu muhabbet beni kaşıdı biraz ama neyse ben kendime mukayet oliimm en iyisi gideyim yatayım.sabahola hayrola :D

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 31 July 2009, 01:11:30
ben de yanlış olabilirim ama ;)

Murat doğrusunu biliyordur eminim  ;D Ama belli de olmaz bir insan saha da bu kadar koşarsa evli olup olmadığını bile unutabilir  ;D

YaşarDoğu

ortalığı karıştırma adanalı :D

beşnumara

ben yattım.herkese iyi geceler :D :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: cgr - 31 July 2009, 01:14:39
yakında "samsunspor.biz ile izdivaç" olucaz söylemedi demeyin...  :P

bizden olsa olsa Yemekteyiz olur, Maraton baskan varken, baska da bir program olmaz!  ;D

cgr