Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Bu sivas takımı  bu kadro  yapısıyla  dusmemeye  oynar Super lıgdede.

veis

ya sendemi ünici oldun şimşek :P

red_white

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 29 July 2009, 09:00:18
Bu sivas takımı  bu kadro  yapısıyla  dusmemeye  oynar Super lıgdede.

Altına imzamı atarım 2 ay öncesinden söledim sivas düşmemeye oynucak diye.1 senelik başarıyla takım oluncağını sandı ama bu işler öyle değil ilk başta tarih olucak bir klupte zaten alt yapısı sıfır bence

MeL_55

Arkadaslar ben Samsundayım. Dün geldım. 2 gün Canakkalede ve Bursada kaldım.

Bır sorum olacak. Benım abım 20 yasında ve bu yaz tatılde bır takım ıle ıdmana cıkmak ıstıyor. Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım.

kuzey55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 29 July 2009, 20:59:30
Arkadaslar ben Samsundayım. Dün geldım. 2 gün Canakkalede ve Bursada kaldım.

Bır sorum olacak. Benım abım 20 yasında ve bu yaz tatılde bır takım ıle ıdmana cıkmak ıstıyor. Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım.

semih mi?

MeL_55

şimşek_55

Alıntı yapılan: red_white - 29 July 2009, 09:07:35
Altına imzamı atarım 2 ay öncesinden söledim sivas düşmemeye oynucak diye.1 senelik başarıyla takım oluncağını sandı ama bu işler öyle değil ilk başta tarih olucak bir klupte zaten alt yapısı sıfır bence

Aynen .  Derme catma  bır takım oldugu   ortu kaldırılınca ortaya cıktı. Gecen sene  sısırdıklerı ve kontralarda  buldukları  gollerle  lıg 2 ncısı olabıldıler. Sampıyon olamamamalrının nedenıde  bu zaten. Bu sene  duserlersede  cok sasırmam. Ayrıca  Bulent uygun Ortasaa ve forvete transfer yapacaklarını acıklamıs. Be kardesım Samp lıgı on eleme  oynamadan alsana o oyuncuları gruplara kalırsan  dunya kadar gelır elde edıyorsun . Su saatten sonra alsan ne oalcak o adamlar  zaten  kampları kacırmıs olacaklar. 38 yasındakı adama  takım emanet  edersen  boyle oluyor maalesef. Adıyla  takım yonetıor

şimşek_55

Melıh daha once nerde oynuyordu. Kac dogumlu ,mevkı ne

MeL_55

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 29 July 2009, 21:09:44
Melıh daha once nerde oynuyordu. Kac dogumlu ,mevkı ne

Daha önce Almanya'da TSV Buchen dıye bır kulüpte oynadı 15 yıl. Yani 5 yasından berı devamlı kulüpte oynuyor. Suan TTSC Buchen takımına transfer oldu.

1989 dogumlu
mevkı : sag acık, orta saha
boy: 1,76
kılo:73

şimşek_55

CErkezkoy takımında bır surelıgıne  cıkarabılırdık belkı ama .  Takım kampa  gıdecek. SAmsundakı cogu takımda  kampta

emre

millet nerdesiniz yaa sonunda kırdık tahtayııııııııııııııııı!!! ;D ;D ;D ;D  :'(  :'(

erdem

Alıntı yapılan: emre55 - 29 July 2009, 23:04:52
millet nerdesiniz yaa sonunda kırdık tahtayııııııııııııııııı!!! ;D ;D ;D ;D  :'(  :'(

valla ben inanamıyorum.nasıl oldu ne oldu ?çok iyi haber bu

samet_55

Alıntı yapılan: emre55 - 29 July 2009, 23:04:52
bukada milletin ahından.. yarıldı tahta

europe_55

Alıntı yapılan: samet_55 - 30 July 2009, 09:14:07
bukada milletin ahından.. yarıldı tahta

;D
Tahta değil duvar olsa yıkarız SAMSUNSPOR için... ;D ;D ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Aslında dün akşamın tarihini atalım bir kenara.o tarih bizim için bayram günümüz olsun.belli mi olur ileride samsunun resmi bayramı ilan eder şenlikler yaparız ;D