Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Güzel tarife. Forza ASD Torres  ;)

eLLis

Trabzonspor farklı mağlup diyince baya sevdindim bayan takımıymış neyse o günleride görürüz inşallah buda iyi   

YaşarDoğu

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: eLLis - 02 August 2009, 18:41:46
Trabzonspor farklı mağlup diyince baya sevdindim bayan takımıymış neyse o günleride görürüz inşallah buda iyi   
valla bende öyle sevindim.zannettim yurtdışında 5. lig takımları ile yaptıkları hazırlık maçlarında yenildiler zannettim.buda iyi mağlup ve perişan olanın adı trabzon olunca keyifli oluyor be.trabzonlu teyzeler yenilmişler ;D

samsunsporulan

alisan5516

az önce gördüğüm bi haber 51 yıllık puan durumu türkiyenin gerçek ilk 18 i işte ve samsunsporumuz ...

http://www.haber7.com/haber/20090803/Super-Ligde-51-yillik-puan-durumu.php

King Of The North

Muhatap almaya bile gerek yok kardeşim,baksana ufacık trabzonu bile karadenizin en büyük ili yapmış coğrafya yoksunu cahil,utanmasa metropol diyecek kadar da yalaka olmalı.

alisan5516

eLLis

Bölgenin diyince akla karadeniz geliyor ama doğu karadenizi kastedse bile oranın en büyük ili olsa ne olur.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu yazıları kaleme alanların zeka yoksunu olduğu tartışılmaz artık.önüne gelen yazar çizer takımı olunca böyle angutların böyle yazmaları da doğal oldu.

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 August 2009, 14:16:01
Eve kırk yılın başı tesadüfen alınan Akşam gazetesinin yemek eki gözüme çarptı . " Laz mutfağı-2" diye bir kitapçık yapmışlar , yöre yemeklerini tanıtıyorlar .. Laz mutfağı dediği yemekler de bildiğimiz Karadeniz bölge yemekleri , Rize ve Artvin lazlarına özgü yemekler değil hatta birçoğu Giresun'un vejetaryan mutfağından .. Velhasıl , kitapçığın giriş yazısını okuduğumda bir yazı okudum ki çok sinirlendim . Metni aynen buraya yazıyorum :

vs vs .. devam ediyor .. Adamı araştırdım tipik İzmir kıyması , belli sitesinden de yazılarından da ! Ben şahsen çok sinirlendim tepki mesajımı atacağım , sizlerden de destek bekliyorum bu hususta .. İletişim adresi :

http://www.nedimatilla.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3
Gereken mail atılmıştır herkesin bu hususta hassas davranmasını istiyoruz. Bizler sustukça onlar büyük olduklarını sanacaklar. Her alanda her şartta sesimizi duyurmalıyız..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bende mail attım da daha cevap gelmedi.biraz ağır oldu mail adam bir iki gün içinde kendine gelir o zaman cevap yazar belki.

eLLis

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bana farklı cevap gelmiş ayne şu
<verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederiz>
şu ukalalığa bak adamda.tek cümle ile cevap vermiş.bende adama biraz fazla yüklendim.bir küfür etmediğim kaldı ama bu cevaptan sonra küfürü hak ediyor.adam bir özür diler aptallığını kabullenmek adına.bu adama ayar oldum iyice.herkes mail çeksin de samsun konusunda duyarlı ve hassas olduğumuzu öğrensin bilgi fukarası adam

Sercan

sivas maçında dakika 18 sivasspor 1 0 önde birde penaltı kullanacak sivas