Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

14.basamak

Evet yanlış yapmış habertürk, tepkimizi belirttik ama sanırım yayınlamayacaklar..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: özkan17 - 01 August 2009, 11:40:06
Espriler güzel  :-* haftaya ınsallah cagdas abı falan gelecegız maca bu gece ıŞlerı oldugu cın gerek benım gerek cagdas abının gelemeyecegiz.
Mehmet abiyede teşekkür ederim daveti için haftaya olan maçda planımız gelmek abi senden ricam bir kişilikde yer ayarlayabılırsek guzel olur macda.

çağdaşla görüştüm zaten dün, yer konusunda kesin birşey diyemem ama maç öncesi oturup çay içebiliriz. hallederiz.

Tufan

Eskişehirde özellikle Bursadan İstanbuldan Ankaradan gelen çok öğrenci arkadaşım var. hemen hemen hepsi Karadenizin en büyük kentinin Trabzon olduğunu sanmakta hatta en gelişmişi Rizedir diye iddia eden işletme öğrencisi(bu adamlar cografya görerek geliyor) arkadaşım bile oldu. güzellikle anlatıyorum hepsine ama bazıları sehrimi övdüğümü falan sanıyor ozaman kayışı koparıyorum işte.

geçenlerde bahadır makinede staj yapmak için hayatında güneye tatil yapmak dışında İstanbuldan çıkmamış ytüde makine müh okuyan bi eleman geldi bi arkadaşımda kaldı 1 hafta kadar. çocuk resmen kültür şoku yaşadı bilmiyorum nasıl bi yer bekliyordu ama Atakum sahil patron teleferik gokart hayvanat bahçesi falan gezdirdik baya elemanı telefonda falan konuştuklarına öve öve bitiremedi. bizim sorunumuz kentimizi tanıtamamak ve en büyük tanıtım aracı olan SAMSUNSPORUMUZA bazılarının sahip çıkmaması.

erdem

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 01 August 2009, 22:40:15
Eskişehirde özellikle Bursadan İstanbuldan Ankaradan gelen çok öğrenci arkadaşım var. hemen hemen hepsi Karadenizin en büyük kentinin Trabzon olduğunu sanmakta hatta en gelişmişi Rizedir diye iddia eden işletme öğrencisi(bu adamlar cografya görerek geliyor) arkadaşım bile oldu. güzellikle anlatıyorum hepsine ama bazıları sehrimi övdüğümü falan sanıyor ozaman kayışı koparıyorum işte.

geçenlerde bahadır makinede staj yapmak için hayatında güneye tatil yapmak dışında İstanbuldan çıkmamış ytüde makine müh okuyan bi eleman geldi bi arkadaşımda kaldı 1 hafta kadar. çocuk resmen kültür şoku yaşadı bilmiyorum nasıl bi yer bekliyordu ama Atakum sahil patron teleferik gokart hayvanat bahçesi falan gezdirdik baya elemanı telefonda falan konuştuklarına öve öve bitiremedi. bizim sorunumuz kentimizi tanıtamamak ve en büyük tanıtım aracı olan SAMSUNSPORUMUZA bazılarının sahip çıkmaması.

kalıbımı basarım aynı şeyleri ben de düşünüyor ve yaşıyorum..iyi anlatmışsın.tek tük değil,baya var  böyle arkadaşım.neyse sağlık olsun

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Tamam tanıtım çok önemli kentin imajı açısından ama kusura bakmayında o üniversiten okuyan arkadaşlarınızda bayağı embesilmiş yani.ben şimdi izmire hiç gitmedim diyelim aydını mı izmirden büyük bileceğim.sonuçta izmirin yıllardır süper lig de bir takımı yok.adana mersin falan.tamam bizim gibi sanayisi ve turizmi gelişememiş kentler için en büyük tanıtım aracı spor ve de özellikle de futboldur.ama bu kenti tanıtma konusunda eğitimcilere öğrencilere ve biz gurbette çalışan işçilere çok şey düşüyor.ben de çalıştığım her yerde samsunun Büyüklüğünü anlatıyor ve tanıtıyorum.tanıtım eksikliği zafiyeti yaşıyoruz son yıllar.bunun da en büyük sebebi yine bizim çakma bürokratlar dır.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 02 August 2009, 07:10:35
Tamam tanıtım çok önemli kentin imajı açısından ama kusura bakmayında o üniversiten okuyan arkadaşlarınızda bayağı embesilmiş yani.ben şimdi izmire hiç gitmedim diyelim aydını mı izmirden büyük bileceğim.sonuçta izmirin yıllardır süper lig de bir takımı yok.adana mersin falan.tamam bizim gibi sanayisi ve turizmi gelişememiş kentler için en büyük tanıtım aracı spor ve de özellikle de futboldur.ama bu kenti tanıtma konusunda eğitimcilere öğrencilere ve biz gurbette çalışan işçilere çok şey düşüyor.ben de çalıştığım her yerde samsunun Büyüklüğünü anlatıyor ve tanıtıyorum.tanıtım eksikliği zafiyeti yaşıyoruz son yıllar.bunun da en büyük sebebi yine bizim çakma bürokratlar dır.

Kardeş ama şehir olarak izmiri kime sorsan bilir, işte burda reklam faktörü öne çıkıyor. Turizm orda, üniversiteler orda, fuar orda, turistler orda

Samsunda daha otel yok

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 02 August 2009, 11:40:45
Kardeş ama şehir olarak izmiri kime sorsan bilir, işte burda reklam faktörü öne çıkıyor. Turizm orda, üniversiteler orda, fuar orda, turistler orda

Samsunda daha otel yok

tamam işte ben de aynı şeyi diyorum da o üniversite deki arkadaşların coğrafyası bayağı zayıfmış.bir yeri bilmek için illa oraya gitmek gerekmez.ana okulunda ki çocuğa sorsan türkiyedeki büyük şehir belediyelerini say diye o da sayar.ama trabzonu saymaz.tamam yine diyorum bizim gibi sanayisi ve turizmi olmayan kentlerde futbol önemli tanıtım ve reklam aracı.ama bir iki tane adamın da samsunu tanımaması baz alınamaz.hiç bir şey bilmiyorsa baksın türkiye siyasi haritasına orda büyük şehir olan iller dağınık bir daire şeklinde gösteriliyor yani

eLLis

Bu durumları herkez yaşıyor sanırım neyseki kendi okuduğum çevreye Samsunlu arkadaşlarla bir senedir verdiğimiz mücadele sonucunda karadenizin en büyük şehri Samsun olduğunu öğretebildik bizler bu şekilde reklamımızı yapmaya çalışırken onlar futbol sayesinde olmadıkları bişeyi insanlara öyleymiş gibi gösterebiliyor... Samsunu önceden gezmiş görmüş hocalarda dahil hepsi hayran hepside tekrar gelmek istiyor ...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 August 2009, 14:12:37
Bakma sen İzmir'de de bi numara yok .. İstanbullular Bodrum'dan sıkılıp Çeşme'yi popüler etmeseydi turizm falan olmaz buralarda , zaten İzmirliler bencildir istemezler kimseyi buralarda .. Fuar falan da hikaye , kermes panayırından farkı yok .. Devlet okullarının yarısı , özel okulların ise tamamı İzmirlilerle dolu , o yüzden üniversiten de kazandıkları yok ..

Bak işte bize öyle tanıtmışlarki reklamlarla falan güzel diye bildiğimiz için öyle sanıyoruz, sen şimdi bana bu açıklmayı yapmasan ben ömür boyu böyle sanacaktım

Ayrıca İzmirliler Karadenizlilerden çok korkarlarmış öyle demişti bi arkadaş izmirde

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 August 2009, 14:18:09
;) aynen

Bana da Antep'te diyorlar.Karadeniz bu ülkenin kalesi diye.Bende diyorum heralde Atatürk boşuna Samsun'a çıkmadı ... ;D ;D

eLLis

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 August 2009, 14:12:37
Bakma sen İzmir'de de bi numara yok
İzmirdede bi numara yoksa nerde var kardeşim Allahtan aydında filan değilsin :)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 02 August 2009, 14:47:07
Bana da Antep'te diyorlar.Karadeniz bu ülkenin kalesi diye.Bende diyorum heralde Atatürk boşuna Samsun'a çıkmadı ... ;D ;D
tabi ya vardır elbet büyük önder deha nın bir bildiği ki samsundan başlatmış kurtuluş mücadelesini.biz türkiyenin kalesi karadeniz deneyelim de daha da ileriye gidip türkiyenin kalesi SAMSUN diyelim

eLLis

Ege insanı daha farklı kimse alınmasın bizde karadenizliyiz sonuçta ama bizim burası harbi sinirili kavgacı memleket özellikle doğu karadenizliler şehrimizdede ordan göçenler daha belli ediyor kendini oralar daha rahat bu yönle bile güzel bence ayrıca bol alternatifli yerler aydında iyi bu konuda .

Tufan

egeliler xxl insanlar ya kışın bi tanesine gider yaptım boş boş konuşuyordu alkollün etkisiyle bi abi çekmediği kaldı. gerçekten çok farklı insanlar bizimle tamamen zıtlar.

eLLis

İlk tepki geldi  :)  doğru çok içiyorlar fakat Samsun kadar durduk yere atarı gideri bol memleket çok azdır