Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

supernatural_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 01 August 2009, 01:05:18
iyi vakit geçirmeler

oldu mu?

abi sen tam bombasın hayranınm abi umarım kızmazsn ama:((
iyi vakit geçirmeler kardeşm size ama gelebilrsenz yarn geceki maça gelseniz çok iyi olur hem kalabalk da oluyorz tanışmş olurduk gayet güzel geçiyo maç sonrası da

mehmet yılmaz

Supernatural ben davet ettim ama onlar daha önceden sözleşmişler, baska zaman da bizlerle tanışırlar artık...

supernatural_55

anladm abi şimdi hatrladm sanki okumuştum öyle bi konuşma.galiba artık uyumalıyım:))inşallah tanışırız en kısa zamanda

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 01 August 2009, 01:07:15
abi sen tam bombasın hayranınm abi umarım kızmazsn ama:((
iyi vakit geçirmeler kardeşm size ama gelebilrsenz yarn geceki maça gelseniz çok iyi olur hem kalabalk da oluyorz tanışmş olurduk gayet güzel geçiyo maç sonrası da

yahu kardeşim, özkan'ı kırmak istemem ama tuhaf tuhaf şeyler yazıyor. yanılmıyorsam samsuni niye ayrı toplanıyorsunuz, gelin birlikte olalım, tanışaslım demişti, o da
AlıntıAlıntı sahibi: özkan17 üzerinde 27/07/2009, 11:08
MEHMET ABI ben toplanalım derken gelmek ısteyenlerle bı cafe vs gıbı bı yerde sohbet amaclı toplanalım dedım sız zaten tanısıorsunuz mac kadrosu olarak bırbırınızle benım kastım melıh ben cagdas abı vs gıbı bırbırını tanımayanların kaynasması idi.
yazmış. Eee maksat ismini yazdığın kişilerin toplanması ise, site yöneticisi abin sizi çağırdığında 'biz kendimizi toplanacağız. öyle kararlaştırdık' dediysen ne diye "kimse bizle ilgilenmiyor" edebiyatı yapıyorsun.

bu akşamki sadece55 tam bir bomba idi, yeniden bir şey yazmayacaktım, kusura bakmayın ama bir yere kadar, dayanamadım artık...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıngan olmaya gerek yok beyler.giden gider dostlar kalan sağlar bizimdir.ne alakası varsa bu sözünde konu ile.velhasıl buluşma toplanma organize v.s durumları ha dediğin zaman olmaz.herkesin işi gücü oluyor.hele de gündüz vakti kulliyen olmaz.özkan çağdaşı al da sinopa gelin.onların araba var.burada güzel takılacak yerler var.ama masraflar sizden.biliyorsunuz türkiye şartları malum.maaş zor yetiriyoruz.ama euro lar bolca olsun emi ;D

özkan

01 August 2009, 11:40:06 #2361 Son düzenlenme: 01 August 2009, 12:31:23 özkan17
Espriler güzel  :-* haftaya ınsallah cagdas abı falan gelecegız maca bu gece ıŞlerı oldugu cın gerek benım gerek cagdas abının gelemeyecegiz.
Mehmet abiyede teşekkür ederim daveti için haftaya olan maçda planımız gelmek abi senden ricam bir kişilikde yer ayarlayabılırsek guzel olur macda.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 August 2009, 10:24:56
Samsunspor'umuz fotomaç gazetesine çıkmış ..

http://www.fotomac.com.tr/iki106.html

aylar sonra bir haber çıktı ulusal basında.gereksiz bir haber de olsa samsunspor adını ulusal basinda unutanların hatırlamaları adına güzel bir haber diyelim bari

Ollivanders

Kral tv de biri msj atmıs sıradakı sakı tum samsunspor futbolcularına gelsin die :) yanlıs mı gordum dedim ama yok ya :)

kayacan

Alıntı"Hep bir hayalim vardı. Bilirsiniz Auxerre, Fransa'da bir kasaba takımı ama tüm istatistikleri alt üst etmiş bir takım. En alttan gelip şimdi Fransa'nın en üst liginde. Takım ile büyüyen değil, hep takımını büyüten bir hoca olmak istedim.

Fotomaça verilen demecin üstteki kısmı canımı sıktı.Burada şunu demek istiyor: Büyük takıma gidebilirdim ancak küçük bir takımda başarı yakalarsam daha değerli olur benim için. Yani Samsunsporu küçük bir yerin küçük bir takımı olarak görüyor.Ben bunu anladım.

s_uzunkaya

evet can sıkıcı bir benzetme yapmış ama durum daha vahim. büyük bir yerin küçük takımı demeyelim de sahibsiz takımı diyelim. bunu derken de fanatik duygularımızdan ötürü böyle demek istiyoruz sadece. yoksa tespit şuan için okadar yanlış değil.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: kayacan - 01 August 2009, 16:11:33
Fotomaça verilen demecin üstteki kısmı canımı sıktı.Burada şunu demek istiyor: Büyük takıma gidebilirdim ancak küçük bir takımda başarı yakalarsam daha değerli olur benim için. Yani Samsunsporu küçük bir yerin küçük bir takımı olarak görüyor.Ben bunu anladım.

ya adam diyorki.. 2.lig den alıcam süper lige götürüp başarılardan başarıya koşturcam hedefim o diyor :D :P ben bunu anladım.. haksızda sayılmaz.. sorsanız şimdi atıyorum gaziantepteki birine..
samsun mu büyük şehir olarak trabzon mu diye.. adam sırf spor yüzünden
trabzonun vardır 4-5 milyon nufusu der..
samsunuda köyden farksız görür

Akyol

Yaa siz onu diyosunuz istanbulda Samsun'a hayatında gelmemiş bir arkadaşımla telefonda konuşuyorum. Dedi ki nerdesin napıyosun falan dedim kardeşim mc donaldstayım hadi laan Samsun o kadar büyük mü dedi !!! Burda sporun özellikle futbolun önemi ve tanıtım aracı öne çıkıyor dışarda bizi bilmeyenler köy sanıyorlar

AntZ

Alıntı yapılan: Akyol55 - 01 August 2009, 18:14:50
Yaa siz onu diyosunuz istanbulda Samsun'a hayatında gelmemiş bir arkadaşımla telefonda konuşuyorum. Dedi ki nerdesin napıyosun falan dedim kardeşim mc donaldstayım hadi laan Samsun o kadar büyük mü dedi !!! Burda sporun özellikle futbolun önemi ve tanıtım aracı öne çıkıyor dışarda bizi bilmeyenler köy sanıyorlar

Bu şehir, Samsunspor'un şehrin imajını nasıl etkilediğinin farkına varmadıkça biz bu tür cümleleri daha çok duyarız...

Alın size bir örnek daha...

Alıntıİl bazında bakıldığında ise yüzde 40'la İstanbul açık ara önde görünüyor. İstanbul'u İzmir, Bursa ve enteresan bir il Samsun izliyor.

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/157756-Kredi-karti-sigortaciliginda-yeni-donem.aspx

Bugün 2 kişi bu habere tepki mesajı gönderdik, gönderdiğimiz mesaj da aşağıda, ama istediğiniz kadar mesaj gönderin, balık baştan kokuyor...

AlıntıKredi kartı sigortacılığında yeni dönem başlıklı haberinizi üzülerek okudum. Haberin sonunda kullanılan cümleler bana çok enteresan! geldi. Hakkari, Şırnak, Tunceli'den bahseder gibi 1.250.000 nüfuslu bir şehirden "enteresan" diye bahsetmek, ya bilgi eksikliğinden ya da bir kasıttan dolayıdır. Kastınız Samsun'un nüfusu daha az olduğu ise, Ankara'nın listede olmamasını da "enteresan" olarak ekleyebilirdiniz... Kasıt olmadığını düşünmek istiyor ve bilgi eksiklinden kaynaklanan bu haberlerin daha bilgili kişiler tarafından kaleme alınmasını rica ediyorum. Saygılarımla...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: kayacan - 01 August 2009, 16:11:33
belki hoca küçük kasaba benzetmesini bir alt lig olarak algılamıştır.yani samsunsporu bank asyadan alıp süper lige çıkarmak hayali.şu an süper ligdeki bir takım değil çalıştırmak hayali gibi anladım.her neyse,bizim içimizden çıkan adamlar samsunu ve samsunsporu hor görüp küçümsüyorken hocanın bu benzetmesine fazla takılmamak gerek