Tribüne Yeni Bir Renk Katmaya Ne Dersiniz.... üniSAM

Başlatan vanlioglu, 18 May 2008, 22:09:48

« önceki - sonraki »

vanlioglu

18 May 2008, 22:09:48 Son düzenlenme: 18 May 2008, 22:16:49 berusa55
Arkadaşlar uzun zamandır olan bi düşüncemi sizlere aktarmak istedim tribünde üniversiteli bi topluluk oluşturmak ister misiniz tabii bu kolay olmayacak aama yinede katılım çok olursa bişeyler deneyebiliriz..

bezgınbekır

kerdesim sen nerdesin ya ben omu egitimdeyim 4 sene gecti bi grup warmiş ama kendileriyle bulusamadim artık mezun olduk ama benim gordügüm yukardaki egitimde SAMSUNLU SAMSUNSPORLU bayagi insan var eger iyi bir organizasyon yapılırsa, üniversitede katılım yüksek olcaktir eger bu gurubu etkileyici kılarsak bizimde tribunde ve ünüversitemizde etkin bi grup olur en azindan istanbul yalakalari kampüste forma denen pacavralarla gezemezler  >:( valla bikac tanesiyle bu konuda kapıstım ama gel gorki tekiz yapacaklarimiz sinirli bi grup olursa iyi olur

Tufan

böyle bir oluşum olursa eskişehir kısmında ve oluşumunda bizzat katkı sağlarım çok güzel bi fikir

vanlioglu

19 May 2008, 00:35:46 #3 Son düzenlenme: 19 May 2008, 00:58:13 berusa55
kardeşim bende kütahyadayım zaten yani bu işler nasıl yapılır pek bi bilgi sahibi değilim ama hep beraber çok katılım olursa yaparız die düşünüyorum

Alıntı yapılan: bezgınbekır - 18 May 2008, 22:19:09
kerdesim sen nerdesin ya ben omu egitimdeyim 4 sene gecti bi grup warmiş ama kendileriyle bulusamadim artık mezun olduk ama benim gordügüm yukardaki egitimde SAMSUNLU SAMSUNSPORLU bayagi insan var eger iyi bir organizasyon yapılırsa, üniversitede katılım yüksek olcaktir eger bu gurubu etkileyici kılarsak bizimde tribunde ve ünüversitemizde etkin bi grup olur en azindan istanbul yalakalari kampüste forma denen pacavralarla gezemezler  >:( valla bikac tanesiyle bu konuda kapıstım ama gel gorki tekiz yapacaklarimiz sinirli bi grup olursa iyi olur

Kardeşim ben kütahyada dumlupınar üni. de okuyorum bu grubu kurmayı çok istiyorum illa bu başlangıcı biz yaptık die grubun sahibi biz olcak deiliz yeter ki katılım olsun

veis

eLLis

Her yerde organizasyon olmalı Samsunlular bir araya toplanır bu Samsunlular çok olduğu yerlerde güzel olur

Nuri Asan

Samsun'da ki maçlara geldiğinizde de ayrı bir yerde mi duracaksınız?
İsim Üni Samsunlular olsa sanki daha hoş gibi.Tabi karar sizlerin

Kadir ÇELEBİ

Ciddi bir çalışma gerektirir Guzel düşünülmüş

veis

biz üni grup55 fikrinde iddalıyız istanbuldaki üniversiteli samsunsporluları çekmeyi hedefliyoruz inşallah başaracagızda.

yaman55

unisam55 vardı ama başkan ali aslan mezun olunca grup dağıldı maçlara şimşekler le birlikte giriyorlardı universitede grubun baya geniş bi odası vardı belki rektörün odası bile okadar geniş değildir ;D

bezgınbekır

Alıntı yapılan: yaman55 - 19 May 2008, 16:48:55
unisam55 vardı ama başkan ali aslan mezun olunca grup dağıldı maçlara şimşekler le birlikte giriyorlardı universitede grubun baya geniş bi odası vardı belki rektörün odası bile okadar geniş değildir ;D

aga güzel diyosunda acaba abi ne zaman mezun oldu ya kendisiyle tanismak nasip olmadı bızde geldik gidiyoruz  ;D

Shane_Falco

Sonuna Kadar Bu fikri destekliyorum arkadaşlar Ben Konya'da okuyorum gerçi okulum bitecek bu sene ama bir başlangıç için her şeyi yapabilirim okulda bazen görüyorum eskişehirli sakaryasporlu topluluklar gruplar aklımada gelmedi deil neden bizimde olmasın die konya ve çevre illerden bir topluluk oluşturabiliriz benim düşüncem bu yönde arkadaşlar...

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 19 May 2008, 15:47:28
biz üni grup55 fikrinde iddalıyız istanbuldaki üniversiteli samsunsporluları çekmeyi hedefliyoruz inşallah başaracagızda.

kartal macından sonra biz de yanımdaki arkadaslarla aynı seyi konustuk abicim, öyle bir olusumu baslatmayı biz de cok istiyoruz..

Tufan

Alıntı yapılan: veis - 19 May 2008, 15:47:28

veis abi bu işleri senin gibi tecrübeli biri organize ederse başarılı olur diye düşünüyorum ilk adım atılsa devamı gelir zaten

körfez55

bi ünv öğrencisi olarak bu konuda üzerime düşeni yapmaya hazırım.başta omü olmak üzere üniversitelerdeki arkadaşlarımızla irtibata geçip türkiyede bütün üniversiteleri kapsayacak şekilde bir oluşum düşünülebilir.gruplardan ayrı olmamak koşuluyla tabiki.ayrı bir grubu kaldıramaz bu taraftar.biz istanbul ve çevre illerdeki samsunsporluları toplamaya çalışıyoruz bunu türkiye geneline yayabiliriz.yalnız bu konuda taraftar gruplarından ve taraftarlardan gerekli desteği görmek gerekir.buna sitemizde üniversite temsilcilikleri diye bir başlık açarak başlayabilirz.