Tribüne Yeni Bir Renk Katmaya Ne Dersiniz.... üniSAM

Başlatan vanlioglu, 18 May 2008, 22:09:48

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 23 May 2008, 22:02:53
isim konusunda biz istanbuldaki samsunlulara hitap edicegimiz için üni grup55 olmasından yanayız ve ona özel ürünlerdende yaptırıcagız inşallah seneye bomba gibi girmek istiyoruz.

bence de, her şehirde bi temsilci belirleyelim öncelikle, her şehrin bi grubu olsun, daha sonra buyuk bi grup altında toplanalım derim ben..

veis

biz o fikre açıgız tabiki ama şuda bir gerçek istanbulu fethedecegiz.çünkü şuan bu işle ilgilenen 4üniversite sorumlusuyla görüşüyoruz ve seneye hazırlanıyoruz hepsi farklı üniversiteden.hatta bugün doguş ünv.den bile arayıp grubu sordular ve destekmek istediklerini belirtdiler.

**KaR6**

veis

kardeşim seni tanıdıkdan sonra grup olarak gerçekden memnun olduk ve seni ve arkadaşlarını herdaim yanımızda istiyoruz bundan şüphen olmasın.zaten gördün ortamımızı aile ortamındayız vede sende bu ailedesin.

maço

şşşşş istanbul teknık unıversıtesını unutmayın :D bı cok samsunlu arkadasım var unı grup55 e destek verırler itu de alayına gıder yanı :D ayrıca gazı unıversıtesınde de bıssuru arkadasım var maclara gelıyorlar devamlı onlarda herturlu destegını verır

**KaR6**

çok tesekkurler abicim.. ben de elimden geldiği kadar bişeyler yapmak istiyorum bu konuda, o yuzden bu ısrarım.. bahçeşehir üni deyim ben, aklınızda olsun, orada bi şey yapmak gerekirse girebilirim devreye.. ayrıca beykent ve yeditepe üni de de arkadaslar var o gunkulerden..

veis

camakf seneye inşallah dahada iyi olucagız ama hermaçda deplasmanda seni yanımızda görmek gerçekden çok güzel.inşallah 6 ay maçlara girmeme cezası almazsın. :P

veis

kar6 camakf mete mesut caner kuzey55 ve daha niceleri siz bizim grupdan fazla olucaksınız ya yandık. :P

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 23 May 2008, 22:19:54
kar6 camakf mete mesut caner kuzey55 ve daha niceleri siz bizim grupdan fazla olucaksınız ya yandık. :P

şaka maka bizim jenerasyon iyi adam cıkarmıs, helal olsun bize ;D

maço

bundan sonra grup ıstanbula da gıderımız var akıllı olun  :P  ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: camakf_55 - 23 May 2008, 22:22:09
bundan sonra grup ıstanbula da gıderımız var akıllı olun  :P  ;D

hehe:) camakf_55 bu arada yasir e selam söyle ;D

veis

geçenlerde çelebi ile saydık 27 kişi oluyor.bide artmaya devam etdigini düşünürsek epey sayı fazlalaşır.buarada camakf a bakarmısınız ya hemen sattı :P

Kadir ÇELEBİ

yıldız teknik üniversitesinden matematik muhendisi ve geleceğin samsunspor başkanı cıkaracağız inşallah.. kuzenimide sayın lutfen :)

**KaR6**

artar abi artar o.. baya samsunlu var ama kaçı samsunspor peşine düşer bakacaz artık..

maço

mustafa gecende konustuk yasırle vodafone muhabbetı yapmıssınız herhalde :D a.s solerım  ;) veıs abı emın ol sayı cok artar ayrıca benle bırlıkte maclara gelen burak ıslam arkadasımda maltepe unıversıtesınde okuyor ve benım bogazıcınde yedıtepede .... bı cok samsunlu arkadasım var. bole bı org olacaksa elımden gelenı yaparım