Tribüne Yeni Bir Renk Katmaya Ne Dersiniz.... üniSAM

Başlatan vanlioglu, 18 May 2008, 22:09:48

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

bugun aldığım enguzel haber buydu arkadaslar bu işin peşini bırakmayın

**KaR6**

yakın zamanda üni grup55 adıyla facebookta bir grup oluşturup bizimle beraber kimlerin olabileceğini görmek istiyoruz.. tabi istanbul grup55 in bir dalı olarak :)

south_london

unisam vardi zamaninda bayada saglamdi.simdi eskisi gibi olucagini zannetmiyorum kovalayanlara kolay gelsin...

bezgınbekır

arkdaslar ii güzelde once kendi sehrimizden işe baslamalyiz bence ilk kurulacak teskilatlanma omu de olmali kurtulus SAMSUNDAN basladi bizimde kurtulusumuz once SAMSUNDAN baslamali omude ki iyi bi grup diger illere örene olcaktır dıye düsünüyorum ozellıkle simdi 3 te olan omululerin bu konuya daha ilgili olmasi lazim surda bi ayim kldı yoksa bu grupta etkin olmayi herseyden cok isterim bi omu lü olarak

Sercan

Ben Gaziantep üniversitesnde okuyorum.G.Antep Belediye-Samsunspor maçına gittim orda deplasman tribününde 5 - 10 kişi vardı onlarda üniversiteliydi yani biz bile antepte bi oluşum içine gireriz bu kapsamda...

bezgınbekır

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 21 May 2008, 21:18:02
Ben Gaziantep üniversitesnde okuyorum.G.Antep Belediye-Samsunspor maçına gittim orda deplasman tribününde 5 - 10 kişi vardı onlarda üniversiteliydi yani biz bile antepte bi oluşum içine gireriz bu kapsamda...

eyvallah kardesim siz cok yasayın o maca gelenlerle baslasanız maca gelmeyen ama SAMSUNUMUZU destekleyen bi cok insan wardir ben eminim, dedigim gibi iyi reklam yaparsa her sehirde bu unisam teskilatlanması olur

Tufan

eskişehirde okuyan samsunluları söylememe gerek yok herhalde sayımız baya fazla olur bi oluşum olursa esk kısmını her türlü organze ederim

veis

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 May 2008, 11:32:17
yakın zamanda üni grup55 adıyla facebookta bir grup oluşturup bizimle beraber kimlerin olabileceğini görmek istiyoruz.. tabi istanbul grup55 in bir dalı olarak :)

sen ve mesut a çok iş düşücek zaten mustafam.

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 22 May 2008, 07:33:11
sen ve mesut a çok iş düşücek zaten mustafam.

ne iş düşerse seve seve kalkarız altından abicim, söyle yeter..

veis

celebi

**KaR6**

Kadir ÇELEBİ

oncelikle isim konusu halledilmeli diye düşünüyorum.. neler yapılabilir herkes görüş bildirmeli tatil donemine girilmesi olumlu yada olumsuz etki edermi kısacası tartışılmalıdır..

**KaR6**

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 23 May 2008, 21:49:55
oncelikle isim konusu halledilmeli diye düşünüyorum.. neler yapılabilir herkes görüş bildirmeli tatil donemine girilmesi olumlu yada olumsuz etki edermi kısacası tartışılmalıdır..

genelde internet uzerinden olacagı için tatilin pek etkileyeceğini sanmıyorum..

veis

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 23 May 2008, 21:49:55

isim konusunda biz istanbuldaki samsunlulara hitap edicegimiz için üni grup55 olmasından yanayız ve ona özel ürünlerdende yaptırıcagız inşallah seneye bomba gibi girmek istiyoruz.