Tribüne Yeni Bir Renk Katmaya Ne Dersiniz.... üniSAM

Başlatan vanlioglu, 18 May 2008, 22:09:48

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 23 May 2008, 22:27:22
yıldız teknik üniversitesinden matematik muhendisi ve geleceğin samsunspor başkanı cıkaracağız inşallah.. kuzenimide sayın lutfen :)

okuyunca aklıma geldi, bi de 10 yıl sonra burdan bi grup yönetim olusturup takımın idaresini ele alsa.. bak o zaman kimse tutabiliyomu Samsunspor u..

maço

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 23 May 2008, 22:27:22
yıldız teknik üniversitesinden matematik muhendisi ve geleceğin samsunspor başkanı cıkaracağız inşallah.. kuzenimide sayın lutfen :)

hocam bende ıtude matematık muhendıslıgı okuyorum o zaman benım yardımcım olacak daa :D

**KaR6**

Alıntı yapılan: camakf_55 - 23 May 2008, 22:28:54
mustafa gecende konustuk yasırle vodafone muhabbetı yapmıssınız herhalde :D a.s solerım  ;) veıs abı emın ol sayı cok artar ayrıca benle bırlıkte maclara gelen burak ıslam arkadasımda maltepe unıversıtesınde okuyor ve benım bogazıcınde yedıtepede .... bı cok samsunlu arkadasım var. bole bı org olacaksa elımden gelenı yaparım

evet yaa, bizim bi samsun sampiyonlugu bi Turkiye 3.lugumuz var yasir le, gordu beni yolda niye katılmadık biz vodafone a dedi, ben de dedim biz katılmadık ama Samsunspor yolladık diye ;D o da dedi benim ev arkadasım katılan, şaşırmıştım baya ;D

maço

hehe yasır suan bızım cocukların yanında kalıyo o da gazı unıversıtesınde okuyo her turlu damarı yaparsak bızım cocuklarla katılır bu org a

nomak55

keşke biraz daha öncedenn olsaydı bende elazığdan yardımcı olurdum beyler.mezun olacam inş. bu sene ve yeşil sahalara sağlam bi dönüş şart.neyse bu grup kesinlikle yapılmalı diye dşünüyorum...gorulen oki gerçekten de olacak gibi duruyor..Tam isabet beyler...doğru yoldayız

veis

nomakf kesinlikle olucak bu işin üstünde fazlasıyla duruyoruz kaldıki bu işle ilgilenen istanbulda çok sayıda kişide var.ayrıca sen mezun ol kardeşim gerisi önemli degil.

vanlioglu

Alıntı yapılan: camakf_55 - 23 May 2008, 22:28:54
mustafa gecende konustuk yasırle vodafone muhabbetı yapmıssınız herhalde :D a.s solerım  ;) veıs abı emın ol sayı cok artar ayrıca benle bırlıkte maclara gelen burak ıslam arkadasımda maltepe unıversıtesınde okuyor ve benım bogazıcınde yedıtepede .... bı cok samsunlu arkadasım var. bole bı org olacaksa elımden gelenı yaparım
kardeş burak islam a söle bu foruma girsin vanlıoğlu die birisi var o dedi de ;)

bezgınbekır

Alıntı yapılan: camakf_55 - 23 May 2008, 22:16:47
şşşşş istanbul teknık unıversıtesını unutmayın :D bı cok samsunlu arkadasım var unı grup55 e destek verırler itu de alayına gıder yanı :D ayrıca gazı unıversıtesınde de bıssuru arkadasım var maclara gelıyorlar devamlı onlarda herturlu destegını verır

camakf_55 KONT ALPER de gazi tayfasina dahil mi aga :D

körfez55

eylüle kadar kocaeli üniversitesindeyim sonrasını bilmiyorum.şimdilik kou ve sau yü organize edebilirim ayrıca hacettepe,atatürk.ktü,kocatepe,selçuk ve adü de samsunsporlu kardeşlerimiz mevcut.sayımız oldukça fazla olacaktır..

**KaR6**

yaman55

Alıntı yapılan: bezgınbekır - 20 May 2008, 00:53:49
aga güzel diyosunda acaba abi ne zaman mezun oldu ya kendisiyle tanismak nasip olmadı bızde geldik gidiyoruz  ;D
2006 mezunu şuanda kocaeli2de öğretmenlik yapıyor

maço

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 May 2008, 17:04:28
dahil abicim dahil  :)

dahıl hocam dahıl. benden daha ıyı bılıosunuz benım arkadaslarımı  ;D

maço

Alıntı yapılan: vanlioglu - 24 May 2008, 14:54:30
kardeş burak islam a söle bu foruma girsin vanlıoğlu die birisi var o dedi de ;)

solerım kardes  ;) gercı benım bı bılgım varsa onunda vardır ama foruma ısterse gırer bakalım  ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: camakf_55 - 24 May 2008, 19:23:53
dahıl hocam dahıl. benden daha ıyı bılıosunuz benım arkadaslarımı  ;D

hehe :) alperi de bu sene tanıdım guzel bi vesileyle, ona da selam :)

Tufan

Alıntı yapılan: veis - 24 May 2008, 08:05:17
nomakf kesinlikle olucak bu işin üstünde fazlasıyla duruyoruz kaldıki bu işle ilgilenen istanbulda çok sayıda kişide var.ayrıca sen mezun ol kardeşim gerisi önemli degil.

veis abim istanbulda değilim ama bu olayda aktif bulunmak istiyorum