Tribüne Yeni Bir Renk Katmaya Ne Dersiniz.... üniSAM

Başlatan vanlioglu, 18 May 2008, 22:09:48

« önceki - sonraki »

bezgınbekır

Alıntı yapılan: camakf_55 - 24 May 2008, 19:23:53
dahıl hocam dahıl. benden daha ıyı bılıosunuz benım arkadaslarımı  ;D

aga ben alperi daha dogmadan taniyodum o derece yani ayı mahallenin cocuguyuz kardesimden daha cok severim alperi (bu arada kardesim yok )  ;D bi anda paylasılmaz oldu adam yahu  :D

vanlioglu

Alıntı yapılan: camakf_55 - 24 May 2008, 19:25:14
solerım kardes  ;) gercı benım bı bılgım varsa onunda vardır ama foruma ısterse gırer bakalım  ;D
benim eski bi tanıdık ondan söledim ;) konu için diil

maço

tamma arkadaslar herkese selamınızı solerım :D artık seneye herhangı bır macta gorusuruz onlarda gelır guzel bır sohber ortamı olur  ;D

bezgınbekır

Alıntı yapılan: camakf_55 - 25 May 2008, 02:37:47
tamma arkadaslar herkese selamınızı solerım :D artık seneye herhangı bır macta gorusuruz onlarda gelır guzel bır sohber ortamı olur  ;D

insallah aga

samsunspor.co.nr

celebi

arkadaşlar bu işe el tılacaktır inşaallah.

Kaya

evet üniversiteli bir grup olması çok iyi olacaktır özellikle üniverstedeki faliyetler açısından ama benim için önemli olan bir konuda bu grubun stadın en ücra köşesinde kendisinie bir yer bulması yani demek istediğim parça parça grublar bence eğer böyle bir grup kurulacaksa diğer grublarla yanyana olmalı şmdiden bu işle meşgul olacak herkes e başarılar

veis

şuanlık istanbulda olan ve üni grup da yer alacak arkadaşlar için 25 adet polar yaptırdık hafta başı grup istanbulun yeni formalarıyla birlikte resimlerini yayınlayacagız hafta başı teslimatı var.inşallah arkadaşlarımızında begenisini kazanır.

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 06 June 2008, 07:29:42
şuanlık istanbulda olan ve üni grup da yer alacak arkadaşlar için 25 adet polar yaptırdık hafta başı grup istanbulun yeni formalarıyla birlikte resimlerini yayınlayacagız hafta başı teslimatı var.inşallah arkadaşlarımızında begenisini kazanır.

ben alabilcekmiyim abicim onlardan?

celebi

**KaR6**

Alıntı yapılan: celebi - 06 June 2008, 14:20:24
tabii ki de alabilirsin kardeşim benim

yaşasın o zaman:) abicim bu hafta sonu bi organizasyon olamaz mı acaba? hiç değilse oturup muhabbet edebilsek?

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 June 2008, 14:34:30
yaşasın o zaman:) abicim bu hafta sonu bi organizasyon olamaz mı acaba? hiç değilse oturup muhabbet edebilsek?

bu hafta zor ya

nomak55

uni samsun bizim kesinlikle gelecek nesil taraftarımız olacaktır...organizasyonları baglantıları ve onemi büyük olmalı..Kesinlikle vazgeçilmemeli...

Tufan

bende istiyorum o poların xxl sinden samsuna kargo ile yollama gibi bi durum olur mu