Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

berusa55

AlıntıSamsunspor zirvesi İstanbul´da
İşadamı Turgut Tüfenk önderliğinde şirketleşme konusunda görüşmelerin devam ettiğini belirten Ak Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, "Önümüzdeki hafta sonu İstanbul´da yapılacak olan ve Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk´ünde katılacağı toplantıda 20-25 kişilik yönetim şekillenecek" dedi

YÖNETİM ŞEKİLLENECEK
Ak Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Turgut Tüfenk önderliğinde 5 işadamıyla şirketleşme konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Bu hafta sonuna kadar işadamlarıyla görüşmelerin süreceğini ifade eden Öztürk, "Önümüzdeki hafta sonu İstanbul´da yapılacak olan ve Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk´ün katılacağı toplantıda 20-25 kişilik yönetim şekillenecek" dedi.

BÜTÇE OLUŞTURULACAK
Samsunspor´un şirketleşmesi yönünde hummalı çalışmaların sürdüğünü belirten Öztürk, "Yönetim şekillendikten sonra görev dağılımı yapılacak ve Samsunspor´un gelecek sezon ki hedefine göre bütçe oluşturalacak. Daha sonra önümüzdeki sezonda yeni yönetimin takımda kalmasını istediği oyuncular belirlenecek" diye konuştu.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=13748

nomak55

Alıntı yapılan: pitbul055 - 26 May 2008, 10:58:27
KULÜP AYRI, ŞİRKET AYRI
Samsunspor'un aşılamayacak sorunu olmadığını ifade eden Galip Öztürk," Doğru adamlarla doğru birliktelikler sağlanırsa Samsunspor kısa zamanda hak ettiği yere gelir. Samsun çok büyük şehir. Samsun'un potansiyeline göre 30 trilyon borç da çok küçük borç. Yeter ki bir birbirimize inanalım ve elimizi taşın altına sokalım. 5 lira fazla harcayalım, ama parayı doğru harcayalım, o zaman sorunları 2-3 yıl içinde çözeriz ve Samsunspor Süper Lig'de çok iyi yerlere tırmanır" dedi.

KURUMSALLAŞMALIYIZ
Biri Samsunspor kulübü, diğeri ise Samsunspor A.Ş. olmak üzere iki ayrı yapı oluşturulacağını, A.Ş.'nin başına işadamı Turgut Tüfenk'in geçeceğini, kulübü ise Turgut Tüfenk'in de onaylayacağı 20 kişilik bir yönetim kurulunun yöneteceğini belirten Metro Şirketler Grubu Başkanı Galip Öztürk, daha sonrada şunları söyledi:

"Samsun halkı ya taraftar olacak, ya da ortak. Bu kentte 1000 kişiden 10'ar milyar, ya da 100 kişiden 100'er milyar alarak kurulacak bir anonim şirket, 10 trilyon lirayla işe başlar. Bu para kolay bulunur. Kentimize, kulübümüze ve kendimize inanacağız. Ben arkadaşlara söyledim, sonunu kadar maddi ve manevi olarak yanınızdayım dedim. Zaten veriyoruz, ama kime verdiğimizi ve verdiğimizin nasıl harcandığını da bilmek isteriz. Doğur projeler her zaman destek bulur ve neticeye gider. Biz Samsunspor'a kalıcı gelirler sağlamak ve Samsunspor'u kurumsal yapıya kavuşturmak için mücadele edeceğiz. Türkiye'de ve dünyada başarılı olan tüm kulüpler şirketleşebilen ve kurumsallaşabilen kulüpler olmuşlardır. Bunu başaracağız

işte duymak istediğiimiz laflar bunlar ama tabii iicraaaaat önemliii samsunspor aş. kurulursa 5 sene içinde şampiyonluğa bile oynar bu takım inş..olur

nomak55

Alıntı yapılan: pitbul055 - 27 May 2008, 10:52:07
galip öztürk hep başkalarını öne atacağına neden kendi çıkıp adayım demiyor?

ben acıklayayım elimden geldiğince..bu adam samsunda durmuyor herkesin biildiği gibi takımı idare etmesi için samsuna gelmesi lazım o zamanda işleri aksayacak ondan da vazgeçemiyor. ikinci bir etkende kanımca başarısızlık olduğunda göz önne galip öztürk değil kafadaki başkan gelecektir.Ama başarıda aslan payı gene kendsine gdecektir.

benim için sorun yok yeterki başarı olsun kime maaal edileceği önemli değil zaten başarı taraftarındır her zaman kötü gününde de yanında olanlardan bahsediyorum

**KaR6**

Arkadaslar, ben de bu haberlere sizler gibi çok seviniyiorum ama cok heveslenmeyin lutfen.. buyuk hayaller buyuk hayal kırıklıkları getirir.. ancak kimse elini taşın altına sokmasada, beğensekte beğenmesekte hala Samsunsporlular var kendini ateşe atacak..Canım cok sıkkın, şimdilik benden bu kadar..

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 May 2008, 19:56:32
Arkadaslar, ben de bu haberlere sizler gibi çok seviniyiorum ama cok heveslenmeyin lutfen.. buyuk hayaller buyuk hayal kırıklıkları getirir.. ancak kimse elini taşın altına sokmasada, beğensekte beğenmesekte hala Samsunsporlular var kendini ateşe atacak..Canım cok sıkkın, şimdilik benden bu kadar..

Canım kardeşim bir bildiğin varsa lütfen bizimle de paylaşır mısın? Merak ve telaş içindeyiz zaten.Nasıl olsa gidişata bir etkisi olmaz.

misafir

geçen sene de sezgin gümüş başkan seçildinde hepımız cok sevınmıs ve kosulsuz tam destek vermıstık hatta ekım ayına kadar da sorunsuz bır sekılde gelınmıstı.sonra malüm hepimiizn bildiği bir cok olay oldu .inşallah aynı senaryo bu sene tekrarlanmaz .geçen sene ki gazeteleri pkursak bu senıkı aynı başlıkları görüyoruz .koşulsuz tam destek vb...
ama daha tahammul kalmadı ..bu sene süper liğe cıkmak gerek

Kadir ÇELEBİ

28 May 2008, 13:11:54 #246 Son düzenlenme: 28 May 2008, 13:26:14 berusa55
Alıntı
Tüfenk ekibini kuruyor

Samsunspor´da başkan adaylığına yakın gözüken As Çelik Döküm İşletme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başkanı Turgut Tüfenk´in ekibini kurma çalışmalarına başladığı öğrenildi. Metro Turizm Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk´ün de destek verdiği işadamı Turgut Tüfenk, önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan toplantıya kadar listesini hazırlaması bekleniyor.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr

SametYılmaz55

umarım başarılı bir yönetimle birlikte kabus gibi geçen 2 sezonun acısını çıkarırızda biraz yüzümüz güler..iki senedir futboldan soğudum anasını satayım

Sadece Samsunspor

beyler eğer bu söylenen yönetimde gelmezse hiç lige başlamaya gerek yok direk çekilelim yoksa çok kötü rezil olacak takımda adam kalmadı giden gitti, paftan ve süpergençten çıkartırız onlarla oynarız artık tabii onlarda satılmazsa!!

emre balak transferinde sezgin cebe para indirdi ondan sattı kesin, yoksa emre balak 1 hafta daha beklerdi, emrenin samsunsporluluğundan hayatta şüphe etmedim arada muhabbet ediyorduk onla gerçek samsunsporlu idi bence sezgin gider ayak para toplamak için satıyor bu gençleri yeterki sıcak para olsun !!

jean

ne oldu nasil bir yonetim bu yav toparlanamadi bir turlu aciklayin artik

Tamer55

tüfenk şartlarında noter kanalıyla alacaklarından vazgeçmelerini istiyor  söz vermeyle olmıyacağını belli eski yöneticilerin ve başkanların temlikler kaldırılacak devam eden icra dosyalarınadan vazgecilmesini istiyor bunları kaç kişi kabul eder yapar arkadaşlar bence bir kaç kişi dışında kabul eden olmaz  inşallah yanılırım.

samsun155

30 May 2008, 14:29:39 #251 Son düzenlenme: 30 May 2008, 14:40:05 berusa55
Alıntıİşadamı Turgut Tüfenk, Samsunspor Başkanlığına aday olduğunu,"Samsun Kamuoyuna açık duyuru" ilanıyla açıkladı

TÜFENK ŞARTLI ADAY

Tüfenk, Samsunspor'dan alacağı bulunan tüm şahısların alacaklarını noter huzurunda bağışlamalarını, temlikleri kaldırmalarını ve icra dosyalarından feragat etmelerinı istedi

10 MADDELİK DUYURU
Geçtiğimiz günlerde Metro Şirketler Gurubu Başkanı Galip Öztürk'ün de maddi manevi her türlü desteğini alarak yeni yönetim kurulu oluşturma çalışmaları içine giren As Çelik Döküm İşl. San. Tic. Ltd. Şti. ortağı ve genel müdürü işadamı Turgut Tüfenk, yaptığı bir dizi görüşmeler sonunda " şartlı olarak" aday olduğunu duyurdu ve şartlarını bir ilanla açıkladı. İşadamı Turgut Tüfenk, 10 maddeden oluşan duyurusunda, isteklerini ve beklentilerini de dile getirdi.

BORÇ ÇOK BÜYÜK
Sorunların büyük olduğunu belirten İşadamı Turgut Tüfenk,"Ama Samsun ve Samsunspor daha büyüktür. İnanmış ve halkıyla kenetlenmiş insanların aşamayacağı hiçbir zorluk yoktur.Samsunspor şu anda büyük bir borç yükü altındadır. Özellikle futbolculara ve teknik adamlara olan 5 trilyon TL. civarındaki borç büyük önem ve öncelik arz etmektedir. Kulübün transfer yapabilmesi, kadro oluşturabilmesi, ligde kalabilmesi bu sorunun ivedilikle çözülmesine bağlıdır" dedi.

LİSTE YAPIYOR
Turgut Tüfenk, yönetime aday olduğunu belirterek,"Ben bir Samsunlu olarak, Samsunspor'un geleceği için Samsunspor'da, geçmişte görev yapmış, o onuru taşımış tüm yöneticilerin ve destek olmuş tüm şahısların kulüpteki alacaklarını noter huzurunda yapılacak işlemlerle bağışlamaları ve temlikleri kaldırmaları ve icra dosyalarından feragat etmeleri halİnde yönetime talibim" dedi. Öte yandan, Tüfenk liste yapma çalışmalarını da büyük bir titizlikle sürdürüyor.

KAYNAK: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=10866

körfez55

30 May 2008, 14:32:38 #252 Son düzenlenme: 30 May 2008, 14:40:22 berusa55
eğer temlikler kaldırılırsa bu adam iyi işler yapabilir.bu olumsuzluklar arasında oldukça sevindiric bir haber samsunsporumuz için hayırlı olsun...

pitbul055

tamam adamda mazeret hazır.temlikleri kaldırmadılar diyip çekilecek.

berusa55

30 May 2008, 14:47:10 #254 Son düzenlenme: 30 May 2008, 14:57:31 berusa55
Aynen öyle sevgili pitbul055...

Bir-iki adam dısında kimse alacağından vazgecmeyecek ve Sayın Tüfenk'in de mazereti ortaya çıkacakmış gibime geliyor ama hadi hayırlısı bakalım!