Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

30 May 2008, 14:54:16 #255 Son düzenlenme: 30 May 2008, 14:57:53 berusa55
Alıntı yapılan: berusa55 - 30 May 2008, 14:47:10
Aynen öyle sevgili pitbul055...

Bir-iki adam dısında kimse alacağından vazgecmeyecek ve Sayın Tüfenk'in de mazereti ortaya çıkacakmış gibime geliyor ama hadi hayırlısı bakalım!

Allah sonumuzu hayır etsin
Küresel ısınma hikaye sonumuz sizin yüzünüzden olacak verem ettiniz bizi

pitbul055

inşallah yanılırızda samsunsporumuz eski güzel günlerine geri döner.ama 2 yılda gördüğümüz olumsuzluklar sayesinde böyle karamsar düşünüyoruz.kimseninde temlikleri kaldıracağına inanmıyorum.küçükde olsa reklamıda yapılmış olur.bedavaya reklam kapısı oldu samsunsporumuz

vanlioglu

samsunspora tek kuruş vermeyen cimri işadamları o paralarını bükün bükün ne yapın bilionuz mu neyse siz daha ii bilirsiniz zaten ordan da kimse alamaz. Bu samsunspor bi gün kapanınca çok mu hoşunuza gidecek bir klubu samsun halkına çok mu görüyorsunuz lanet olsun sizin gibi insanlara lanet

veis

başdan beri söylüyorum kimse o borcun altına direkt girmez.şartlı olarak istiyor adam kaldıki haklı.yeni bir ekip kuruyor 22 kişilik ama adamların önünde dag gibi yıgınla borç var.borcu ödese takım başarısız olucak ve sonra neolucak standart yönetim istifa niye adam takıma yatırım yapamazki.buna bizim karar vermemiz gerekiyor ya böyle sürünecegiz yada borçlarımızdan 3 sene içerisinde kurtulacagız ve bu süre zarfında kimse başarı beklemeyecek.hem süperlig heyecanı hemde 30 trilyon borç yan yana yürümez.

harbisamsunsporlu5517

neden hersey yolunda gıderken biranda sarpa sarıyor butakımla ilgili birgun yuzumuz gulmeyecekmı daha dun adaylar bir bir artıyordu emre balak g.birliğine transfer oluncamı adaylar yok oldu bızım gıbı rezil klup yönetimi dunyanın hiçbir yerınde yoktur

Sadece Samsunspor

AlıntıSAMSUN'DA GÜNDEM TEMLİKLER

31 Mayıs 2008 Cumartesi 12:35

Turgut Tüfenk'in şartlı başkan adaylığını açıklaması Samsun'da en çok konuşulan konu oldu. Samsunspor Eski Başkanı Mazhar Başoğlu ve o dönemki yönetim kurulu üyeleri bugün aralarında toplantı yaparak, temlikler konusunda karar verecekler

SAMSUN KONUŞTU
İşadamı Turgut Tüfenk'in, "Eğer geçmiş dönemdeki yöneticiler noter huzurunda alacaklarından vazgeçerse, Başkanlığa adayım" açıklaması dün Samsun'da en çok konuşulan konu oldu. Bunun üzerine gözler külüpten alacağı olan eski yöneticilere çevrildi. Kırmızı Beyazlı kulüpten en fazla eski başkanlardan İsmail Uyanık, Adnan Ölmez, Mazhar Başoğlu ile yöneticilerden Naci Pınar ve Kemal Soğancı'nın alacağı bulunuyor.

TOPLANTI YAPACAKLAR
Samsunspor'un geçen sezon başkanlığını yapan Mazhar Başoğlu ve o dönemki yönetim kurulu üyeleri bugün biraraya gelerek, durum değerlendirmesi yapacaklar. Kulüpten yaklaşık 300 Bin YTL alacağı bulanan Başoğlu ile 450 Bin YTL alacağı olan Naci Pınar, Tüfenk'in açıklamasını olumlu bularak
"Arkadaşlarımızla toplanıp ne yapılması gerektiğine karar vereceğiz ve bunu basın toplantısı ile açıklayacağız" dediler.

eLLis

Şu temlik işindende bir kurtulsak hayırlısıyla.

Bu arada konuşdostum ne diyorum ulann yazılınca otomatikmen dostum çıkıyor :) şaşırmayın sizde :)

Sadece Samsunspor

31 May 2008, 15:21:04 #262 Son düzenlenme: 31 May 2008, 15:39:27 berusa55
AlıntıEski başkanlar alacaklarından vazgeçti!

Samsunspor'dan yaklaşık 5 milyon YTL alacağı bulunan eski başkan ve yöneticiler, temliklerini kaldırarak kulübe destek oldu.

İşadamı Turgut Tüfenk'in 7 Haziran'da yapılacak olan Samsunspor Olağanüstü Kongresi'nde başkan adayı olabilmesi için eski yöneticilerin alacaklarından vazgeçmesini istemesi nedeniyle eski Samsunspor başkanları Adnan Ölmez, Mazhar Başoğlu ile eski yöneticiler bir araya geldi.

Toplantıda alınan ortak kararı açıklayan Adnan Ölmez, işadamı Turgut Tüfenk'in açıklamalarını değerlendirdiklerini belirterek, "Samsunspor'un içinde bulunduğu durum herkes gibi bizi de üzmektedir. Daha önce Samsunspor'da yöneticilik yapmış ve kulüpten alacağı bulunan arkadaşlarımızın çoğunluğu burada. Ortak bir karar aldık. Samsunspor'a bu zor günlerinde sahip çıkacak yönetime destek vermek için temlikleri kaldıracağız. Ayrıca, sezon içinde maddi ve manevi olarak destek vereceğiz. Gerçekten Samsunspor zor bir süreçten geçiyor. Taşın altına elini koyacak olan yönetime her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildiriyoruz" dedi.

Öte yandan, işadamı Turgut Tüfenk'in alınan bu karardan sonra kongrede başkan adaylığını koyması bekleniyor.

Kaynak: http://www.haberler.com/bank-asya-1-lig-614-haberi/

HELAL OLSUN BEEEEEEEEE OLEYYYYY BEEEEEE

eLLis

Oleeeeeyy yahu gitti o kadar borç kurtulduk başkanda gelecek inşallah süperr :)

Nuri Asan

ulan sonunda güzel bir haber aldık.
Çok Şükür Allah'ımmm

Nuri Asan

31 May 2008, 15:29:09 #265 Son düzenlenme: 31 May 2008, 15:29:58 berusa55
Alıntı yapılan: eLLis - 31 May 2008, 15:25:03
Oleeeeeyy yahu gitti o kadar borç kurtulduk başkanda gelecek inşallah süperr :)

temkinler sadece 1 trilyondu Çağrı
O kadar borç gitmedi.
Belediyenin Şimdi Başkan adaylarına arkanızdayız demesi lazım,bu çok önemli ki borçu gören kaçmasın destek çok önemli son 5,5 gün

körfez55

ohh beee çok şükür hadi bakalım şimdi turgut tüfenk aday olsun da nefes alalım..süper lige cıkalımmmmmmmm...tabi bunu noter huzurunda yapsınlar da önce...

eLLis

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 31 May 2008, 15:29:09
temkinler sadece 1 trilyondu Çağrı
O kadar borç gitmedi
yav olsun bilmiyom ne kadar en azından yönetim geliyor

körfez55

temlikler kalkınca samsunsporun geliri artıyo doğal olarak.5 trilyon da azımsanacak bir miktar değil zaten.

berusa55

Çok güzel haber bu. Güzel günler geliyor mu acaba arkadaşlar?