Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Güçlü bir yönetim  gelirse önümüzde hiç bir engel kalmaz.İnşallah bir aksilik çıkmaz bu sefer.Süper Ligi özledik be.

Kadir ÇELEBİ

Son rötuşlar
Ak Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk´ün önderliğinde toplanacak olan Samsunlu işadamları Samsunspor ile ilgili kararları bugün netlik kazanacak. Aralarında Turgut Tüfenk, Suat Çakır, Tahsin Kosif, Ömer Çoruh, Cahit Kaya, Musa Çakır, Erkut Tutu ve bunun gibi birçok işadamlarının biraraya geleceği toplantıda, başkan adayının ve yönetim kurulunun ortaya çıkması bekleniyor. Ayrıca toplantıda çoğunluğun Samsunspor´un şirketleşme yönünde karar alacağı öğrenildi.

www.habergazetesi.com.tr

veis

bu sayılan isimler bundan 2 ay önce istanbulda toplantı yapmışlardı ve ozamanda bu karar alınmışdı.

Sadece Samsunspor

AlıntıBORÇLAR BÜYÜTEÇ ALTINDA

26 Mayıs 2008 / 14:16

Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün destek verdiği yeni oluşum, çalışmalarına hız kazandırdı. İlk olarak sözleşmesi sona eren genç oyuncuların takımda kalmasını sağlayacak heyet, daha sonra ise kulübün borçlarını incelemeye alacak

HEYET OLUŞTURULDU
Samsunspor'un yeni sezona sorunsuz başlaması adına Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün önderlik yaptığı oluşum meyvesini vermeye başladı. As Kalıp A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve STSO Başkan Vekili Turgut Tüfenk başta olmak üzere bir çok Samsunlu işadamı ve eski yöneticilerin bir araya gelmesi şehirde hareketliliğe neden oldu. Güvenilir ve güçlü bir yönetim kurma çalışmalarında her geçen gün dev adımlar atılıyor. İşadamı Öztürk'ünde destek verdiği yeni oluşum ilk olarak kendi arasında 5 kişilik bir heyet kurdu.

KAYNAK ARAYIŞLARI
Oluşturulan bu heyet, bu hafta içinde iki önemli konuyu çözüme kavuşturmayı planlıyor. İlk olarak takımla sözleşmesi sona eren genç futbolcularla görüşecek heyet, bu oyuncuların kulüpte kalmalarını sağlayacak. Daha sonra kulübün borç defteri büyüteç altına alınacak. İşadamı Galip Öztürk'ün tam destek verdiği bu yeni oluşuma şehirden de destek gelmeye devam ediyor. İşadamlarının çoğunlukta olduğu bu yeni oluşum kulübün acil borçlarını ödemek için ilk etapta 5 Milyon YTL'lik bir bütçe hazırlayacak.

celebi

hadi bakalım inanmak istiyoruz artık

**KaR6**

zaten kafadan 2.5 trilyon federasyona yatırmak lazım.. bi de onun ustune transfer falan derken nerden baksan 7 trilyon sıcak para lazım bize.. bakalım toparlayabilecek mi kimse o parayı..

veis

22 iş adamıyla belki ama herdaim bu borç karşımızda olucak yazık günah degilmi okadar parayla transfer yapsak şampiyonduk .

Sadece Samsunspor

arkadaşlar yeni gelcek yönetim bütün sermayesini samsunspor'a verecek değil, ilk başta acil tff'ye ödenmesi gereken 2.5 trilyonu ödeyecekler sonrada genç futbolcuları takımda tutacaklar 1-2de takviye yaparlar. bence daha ilk sezondan şampiyonluk beklemeyin hedef en fazla play-off olur ;)

veis

akıllı 5 transfer samsunsporu süperlige taşır ama futbol şube sorumlusundan teknik heyete kadar herkes çok akıllı ve işini bilen insanlar olmalı ve hataya yer bırakılmamalı.

US

ben artık 7 haziren gününü beklıyorum ..
İnşallah borclarımızı belli olcude kapatabilecek bi yonetim gelır..

körfez55

sınavlardan sonra bu haberler krema gibi geldi..süper gelişmeler bunlar.samsunsporumuz için hayırlısı olsun inşallah ama bu defa olacak gibi...haydi hayırlısı...

jean

yeter artik ya nerden nerelere geldik artik yeni bir heyecan gelsin inslalah bir aksilik cikmazda bu iismler devalir yonetimi ve surekliligi olur

celebi

veis

7 hazirana az kaldı samsunspor için ogünü milad sayıcam vallaha.

pitbul055

galip öztürk hep başkalarını öne atacağına neden kendi çıkıp adayım demiyor?