Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Sozun bittiği güzel beklentilerin başladığı yer..
Güneş yeniden doğacak..

hasselbaink

Yarın bütün o ağır toplar biraraya gelip hem şirketleşme hem de yönetimi devralma konusunda son bir toplantı daha yapacaklarmış. Listenin çok sağlam ve Samsunsporlu olduğu konuşuluyor.

veis

liste şimdilik dehşet duruyor inşallah firesiz ve herkesin oldugu bir seçim olur.

Tufan

bu sefer olucak herhalde ben kendi adıma doğru adımlar atılırsa 1 sezon daha bank asyada kalmamıza razıyım yeterki sağlam gelelim alttan eski güzel günlerimizdeki gibi

inadına SAMSUNSPOR....

cem and naz55

US

İnşallah bu sefer olacak ...
İnadına samsunspor..

veis

25 May 2008, 19:43:13 #216 Son düzenlenme: 25 May 2008, 19:45:14 samsuni
Alıntı yapılan: cem and naz55 - 25 May 2008, 19:15:05
yolu acın geliyoruzzzzz

b,r umut samsunsporun asil taraftarını nasılda canlandırıyor beee az kaldı güzel ve güneşli günler görecegiz işallah.

vanlioglu

inşallah beyler inşallah  herkes dua etsin hayırlısı olsun die. Şu haberleri okudukca inanın tüylerim diken diken oluo . Bize SAMSUNSPOR için ağlamış SAMSUNSPOR için gülmüş adamlar lazım. Artık gülmek istiyoruz Hep Beraber....

maço

bunlar son zamanlarda duydugumuz guzel haberler eger gerceklesırse o zaman sehrı sen gor. her macımızda deplesman trıbununu ful doldururuz maclarımızı umıtsız bı sekılde ızlemeyı ne kadar ozledım benıde bı sız anlarsınız zaten  :-[

jean

biran once su baskani secelim tansfere baslayalim

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 25 May 2008, 18:10:59
Tahsin Kosif ile ilgili olarak şunu paylaşmak isterim. Teoman'ın vefat haberi geldikten birkaç dakika sonra Tahsin Kosif aradı beni. O da duymuş, çok üzülmüştü. O akşam morgda bizimle birlikteydi; ertesi gün kulüpteki törende orada idi. Hakkı Yeşilyurt ve benimle birlikte o karda kışta kendi arabasıyla birlikte Ladik'in köyüne kadar geldi. Cenaze merasimine katıldı. ( Hatta eğer bu iş geçen sene gerçekleşmiş olsa idi Teoman onların yönetiminde hukuk danışmanı olarak görev alacaktı; kısmet olmadı...) 1 Martta okuttuğumuz mevlide Ömer Çoruh ile birlikte katıldı.  Üstelik yatsı yerine akşamda gitmelerine rağmen saatlerce beklediler. Bu anlamda Tahsin Kosif, Ömer Çoruh, İsmail Uyanık ve Tunç Güvenoğlu gibi iş adamlarının Teoman'la ilgili aktivitelerde hep bizimle birlikte hareket ettiklerini söylemek isterim. Bütün bunları yazmamın sebebi şu; hani diyoruz ya "taraftar yönetime el koysun, en büyük taraftar, Samsunspor Samsunsporluların olmalı..."

Eğer bu kadro aynen böyle devam ederse ve gerekli destek verilir, vaad edilen sözler tutulrsa Samsunspor'umuz dibe vuruşunu tamamalamış ve artık yükselişe geçecek demektir.

Dua edelim arkadaşlar; bitsin artık bu çile...
abi ne adamlar gelmek istedi de birileri çkıp engelledi.inşaallah bu sefer eglemezler.eğer çok sağlamlarsa engeleyemezler ancak şunu yapabilirler:verilen destek sözünü tutmazlar. sevgili başkan ismail uyanık da bunun için gitmedi mi?

nomak55

walla ben gozumle gormedikten sonra artık hiç bir şeye inanamıyorum malesef hele bi seçilsinler yapacakları icraatları gorelim bence biz adnan olmez e de goreve gelmeden iyi olacak kurtulacağız diyorduk ama husran oldu....Galip ozturk meselesine gelince senelerdir su adam takıma başkan oluyor..olacak olsa bu zamana kadar coktan olurdu...inş.yanılırım inş...guzel gunler geri doner..Umudumuz tukenmedi sadce..oda tukenirse toptan biterz zaten

veis

bu sene geçen senelere oranla daha oluşumlu geçecege benziyor ve seçim gayet güzel geçecek.ve inşallah haketdigimiz sonuçlara imza atıcagız.

pitbul055

ÖZTÜRK, TÜFENK DEDİ
Samsunspor'da başkanlık krizine işadamı Galip Öztürk son noktayı koydu...
24 Mayıs 2008 Cumartesi 13:56
Dün Samsun'da 7 okul ve 8 lojman yapımı için Samsun Valiliği ile protokol imzalayan Metro Şirketler Grubu Başkanı İş Adamı Galip Öztürk, Samsunspor'un geleceği konusunda da As Kalıp A. Ş. Başkanı Turgut Tüfenk önderliğindeki işadamlarına tam destek sözü verdi

TÜFENK'TEN SÖZ ALDI
Samsun Valiliğinde yapılan imza töreninden sonra As Kalıp A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve STSO Başkan Vekili Turgut Tüfenk'le bir görüşme yapan Galip Öztürk, Samsunspor'un geleceği ile ilgili düşünlerini dile getirdi. İşadamı Turgut Tüfenk'ten " Ben varım" sözünü de aldı. Turgut Tüfenk ve arkadaşlarına her türlü maddi ve manevi desteği sonunu kadar vereceğini ifade eden Galip Öztürk, görüşmeler hakkında HALK Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

KULÜP AYRI, ŞİRKET AYRI
Samsunspor'un aşılamayacak sorunu olmadığını ifade eden Galip Öztürk," Doğru adamlarla doğru birliktelikler sağlanırsa Samsunspor kısa zamanda hak ettiği yere gelir. Samsun çok büyük şehir. Samsun'un potansiyeline göre 30 trilyon borç da çok küçük borç. Yeter ki bir birbirimize inanalım ve elimizi taşın altına sokalım. 5 lira fazla harcayalım, ama parayı doğru harcayalım, o zaman sorunları 2-3 yıl içinde çözeriz ve Samsunspor Süper Lig'de çok iyi yerlere tırmanır" dedi.

KURUMSALLAŞMALIYIZ
Biri Samsunspor kulübü, diğeri ise Samsunspor A.Ş. olmak üzere iki ayrı yapı oluşturulacağını, A.Ş.'nin başına işadamı Turgut Tüfenk'in geçeceğini, kulübü ise Turgut Tüfenk'in de onaylayacağı 20 kişilik bir yönetim kurulunun yöneteceğini belirten Metro Şirketler Grubu Başkanı Galip Öztürk, daha sonrada şunları söyledi:

"Samsun halkı ya taraftar olacak, ya da ortak. Bu kentte 1000 kişiden 10'ar milyar, ya da 100 kişiden 100'er milyar alarak kurulacak bir anonim şirket, 10 trilyon lirayla işe başlar. Bu para kolay bulunur. Kentimize, kulübümüze ve kendimize inanacağız. Ben arkadaşlara söyledim, sonunu kadar maddi ve manevi olarak yanınızdayım dedim. Zaten veriyoruz, ama kime verdiğimizi ve verdiğimizin nasıl harcandığını da bilmek isteriz. Doğur projeler her zaman destek bulur ve neticeye gider. Biz Samsunspor'a kalıcı gelirler sağlamak ve Samsunspor'u kurumsal yapıya kavuşturmak için mücadele edeceğiz. Türkiye'de ve dünyada başarılı olan tüm kulüpler şirketleşebilen ve kurumsallaşabilen kulüpler olmuşlardır. Bunu başaracağız

İNŞALLAH OLUR NE DİYEYİM.OKADAR OLUMSUZLUKLARDAN SONRA İNSANINN İNANASI GELMİYOR.

celebi

kurumsallaşma bir takım adına olabişlecek en güzel bir şey ama inşaallah buda boş çıkmaz diyelim