Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

31 May 2008, 15:47:12 #270 Son düzenlenme: 31 May 2008, 15:54:17 samsuni
Çok sevindim bu habere

Birlikte hareket edebilmek lazım. Samsunspor'u bir kişi kurtaramaz. Çünkü Samsunspor'u bu hale bir kişi getirmedi. Samsun'da kolektif bir ruh oluşturulmalı ve şehrin her kesimi sorumluluk almalı idi. Neticede Turgut Tüfenk, Tahsin Kosif, Suat Çakır, Ömer Çoruh, Erkut Tutu gibi isimlerden oluşan bu ekibin yönetimi alma talebi son derece haklı idi. Bir yandan futbolcu alacaklarını ve yönetici temliklerini ödeyip diğer yandan kulüp yönetilemezdi zaten. Bu yüzden bu haklı gerekçeye karşılık verilmiştir.

Şimdi iş yeni başlıyor. Önce nitelikli, her kesimden Samsunspolunun olduğu ve şehrin iş adamı ve ekabirince de desteklenen bir yönetim kurmak lazım. Fakat şunu da bilmeliyiz ki, dengeler çok hassas. Yani herşey güllük gülistanlık değil. Kongreye 1 hafta kaldı ve eğer bu gidişat sürerse erteleme olmadan yeni başkanımızı seçeriz. Tabii herkesin verdiği sözün arkasında durması lazım. Dün öyleydi bugün böyle denilmemeli...

Allah'ım artık gülmek istiyoruz; yeter bunca acı...

yönetici

Temliklerin kaldırılması şartıyla başkan adayı olacağını beyan eden Turgut Tüfenk bu gelişme ve sonrasında olabileceklerle alakalı olarak pazartesi günü bir basın toplantısı yapacakmış. Bugün ve yarın çok sıkı bir görüşme zinciri olacağı muhakkak.

Umuyoruz ki Samsunspor'umuz için en iyisi, en hayırlısı olsun...

MeL_55

arkadaslar aks tvinin eposta adresini bilen varmi ? kongreyi yayinlasinlar !!

berusa55

Kongre ile ilgili gelişmeleri Kanal55 ve Aks Tv'nin vereceğine kuşku yok. Zaten son kongreyi Aks Tv canlı da yayınlamıştı.

CurvaSudSamsunspor

31 May 2008, 17:18:21 #274 Son düzenlenme: 31 May 2008, 17:25:02 berusa55
samsuni abi!

yeni yönetim oluşunca herkesin ne işle de uğraşcağını öğrenince site olarak 10-15 kişi çiçek götürelim abi bunu çok istiyorum

**KaR6**

Oh bee, çok sükür kurtardık:) Turgu Tüfenk Başkan SamsunSpor şampiyoon :)

harbisamsunsporlu5517

işte bu super bır haber artık bunun olması gerekıyordu herkes uzerıne dusenı yapsın samsunsporumuz eskı gunlerıne dönsun bunda hıçbırının kaybı olmaz

AntZ

Valla arkadaşlar ben geçen seneye göre çok umutluyum

yanlış bilmiyorsam
29 milyon ytl borcumuz var
11 milyonu devlete olan sigorta ve vergi borçları 10 yıl ertelendi

Kalan 18 milyon 5 milyonu silindi
Şu anda 13 milyon borçla başkanlığı devralacak büyük ihtimalle Turgut Tüfenk

Geçen sene Sezgin Başkan devralırken 30 milyon borcumuz vardı
Şimdi 13 milyon borç var başkanın omuzlarında

İnşallah güzel günlere döneceğiz gelişmeler güzel ama herkesin daha fazla desteği lazım

Bu arada bence önemli bir konuda şu anda kongreyi 4 gözle beklememize ve Sezgin Başkan döneminde sevinememize rağmen bu şartlarda kulübü ve borcu iyi idare ettiklerini düşünüyorum. 30 milyon borcun artmadığını hatta 29 milyona indiğini ve normal şartlarda bu faizlerin nasıl katlanarak gittiğini bildiğim için mali yönden (bu şartlarda) çok iyi idare ettiklerini düşünüyorum

Teşekkürler Sezgin Başkanıma elinden geleni yaptı tabi ki eleştirebileceğim noktaları var, biraz pasif kalması ve özellikle şu son dönemde futbolcuların kendilerine muhattap bulamaması, giden futbolcular... Bunlarda yönetim açısından büyük eksiler...

Bu arada düşündüğüm bir konuda;
Bu eski yöneticilerin temliklerden ve alacaklarından ŞİMDİ vazgeçmesi ni
- Turgut Tüfenk in daha başkan olmadan gösterdiği büyük yöneticilik becerisimi?
- Turgut Tüfenk e olan güven mi?
- Sezgin Gümüş ve yönetimine güven olmaması mı?
- Sezgin Gümüş ve yönetiminin başarısının istenmemesi mi?
- Sezgin Gümüş ve yönetiminin beceriksizliği mi?
- Yoksa zamana ve şartlara mı bağlamak lazım?

Ben bunun cevabını çözemedim
-

Kadir ÇELEBİ

Gelişmeler gercekten olumlu cok sevindim diyemiyorum daha once boyle sevincler kursağımızda kaldığı için sukunet içersinde izlemek istiyorum
inşallah allahım bize guzel gunler gostersin..

Nuri Asan

Valla Ant55 kardeş
sen yine bu kadar iyi bile çözebilmişsin benim kafa bu aralar hep durdu okunanları bile anlamakta güçlük çekiyorum desem yalan olmaz

AntZ

coleccionista1965 kardeş 2 senedir kan kusuyoruz desem yeridir.
Siteye giriyorum içim kararıyo şöyle bir bakıp çıkıyorum birşeyde yazamıyorum uzun zamandır.
Ulusal spor sitelerine giriyorum nerde bizim haberimiz varsa nerdeyse hepsinde malatyalısı eskişehirlisi bize laf atmaya çalışıyo kalıplarına bakmadan dayanamıyorum yazıyorum ama %90 ı yayınlanmıyor zaten.

Birşeylere olumsuz bakınca dahada olumsuz gittiğini düşünmeye başladım artık. Sanırım sorunun yanıtını da buldum kendimce...

Herkes birilerinin adım atmasını olumlu gelişmelerin olmasını bekliyo, biri bir adım atsın da biz arkasından gideriz diyo. Açıkçası bizde öyleyiz.

Demekki birşeyleri başlatmak lazım bir yeden

Bakın Turgut Tüfenk çıktı ortaya temlikler kaldırılsın başkan olurum diye, olumlu gelişme olunca arkasından yine olumlu gelişmeler geliyor.

Ben daha çok bunlara dayanarak olumlu gelişmeler olabileceğini düşünüyorum.

İyi düşünmeye çalışarak işi biraz daha abartırsak;

Şu anda reelde kalan zaten kabaca 13 milyon borç.

Bunun 5 milyonu acil borç olduğu, transferlerle birlikte 7 milyona ihtiyaç olduğu söyleniyor, birde bu para bulunursa o zaman tam rahatlarız.

Yine kabaca bir hesapla bu para bulunduğu taktirde de borç 8 milyon a düşüyor. Biliyorum daha öncede çok duyduk bu sözleri ama yinede imkansız değil arkadaşlar.

8 milyon borç koca Samsunspor için hiçbirşey...

Bugün Rize bu seneki transfer bütçesini 15 milyon olarak açıklıyorsa artık olumlu düşünmeye başlayalım bizde. Fazlasıyla hakkımız bu.

İnşallah her şey olumlu giderde Allah ın izniyle düzlüğe çıkarız.

Sadece Samsunspor

AlıntıDİĞERLERİNE ÖRNEK OLMALI

31 Mayıs 2008 Cumartesi 23:25

İşadamı Turgut Tüfenk, bazı yöneticilerin temlikleri kaldıracakları yönündeki haberin çok önemli bir gelişme olduğunu söyledi

DEVAMI GELMELİ
Yönetim Kurulu'nu oluşturma çalışmaları içinde bulunan As Çelik Döküm İşl. San. Tic. Ltd. Şti. ortağı ve genel müdürü işadamı Turgut Tüfenk, eski yöneticilerin bir kısmının temlikleri kaldırmalarının olumlu bir gelişme olduğunu belirterek," Aynı hassasiyeti diğer yöneticilerimizden de bekliyoruz" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Eski Başkan Adnan Ölmez ve Mazhar Başoğlu'na teşekkür eden Turgut Tüfenk,"Samsunspor'un içinde bulunduğu durum ortada. Bunu herkes biliyor. Artık birlik ve beraberlik günüdür. Sesimize kulak verip temlikleri kaldıracaklarını açıklayan yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Biran önce Samsunspor'u düzlüğü çıkarmak hepimizin görevidir" diye konuştu.

Kadir ÇELEBİ

buyuk Samsunspor taraftarı heycan icinde gelişmeleri takip ediyor beklentilere çağrılara cevap verilmesini diliyor.. tum alacaklı olan iş adamı eski yonetici kim varsa bu güneşin yeniden doğmasına imkan tanısınlar artık..

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: şirinler_1965 - 01 June 2008, 11:41:03
Adnan ölmezin orda ne işi var?O zaten kongrede bütün alacaklarını bagışlamamış mıydı?

Sorulacak o kadar soru varki mazhar başoglu ve adnan olmezin birlikte kulupten alacagı toplamda 1 tirilyon bile degilken temlik koydurmalarıyla başlanmalı sorulara ve daha onceki acıklamalarında kulupten alacaklarını almama kararı acıklamışlardı. eski başkan ismail uyanık onuda gormek isterdim bu fotograf karesinde neden yok ?

veis

bu adamlar bugüne kadar ne yardım kampanyaları olduda bagışlamadılar alacaklarını şimdi ne degişti.veya enzor günde niye çıkıp biz bagışladık demediler.ayrıca sen samsunspora başkan olucaksın para vericeksin sonrada geri isteyeceksin bumu başkanlık anlamıyorum.