Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıSamsunspor siyasi rant yeri değil

Samsun AK Parti Milletvekili Fatih Öztürk, "Samsunspor ne para ne de siyasi rant elde edilecek bir yer değildir. İş adamlarımızı bir araya getirerek, güven ortamını sağlayacağız. Samsunspor bundan sonra şirket kontrolünde yönetilecek" dedi

25 KİŞİLİK YÖNETİM

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Samsunspor ile ilgili yaşanan gelişmeler hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Samsunspor´un ne para ne de siyasi rant elde edilebilecek bir yer olmadığını belirten Öztürk, "Samsun´un önde gelen iş adamlarından Turgut Tüfenk, Tahsin Kosif, Suat Çakır, Ömer Çoruh, Cahit Kaya, Musa Çakır, Erkut Tutu ve bunun gibi birçok iş adamlarıyla görüşüyoruz. 20-25 kişilik bir grup oluşturularak Samsunspor´a güçlü bir yönetim oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

ŞİRKET KURULACAK

Bu şehrin takımının asla başsız kalmayacağını ifade eden Milletvekili Fatih Öztürk, "Önceki gün Samsunlu iş adamlarımızla bir araya gelerek Samsunspor´la ilgili bir toplantı yaptık. Toplantıda iş adamlarımızla birlikte Samsunspor´a en iyi ne yapabiliriz diye karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Arkadaşlarımız bana Samsunspor ile alakalı göreve hazırız dediler. Ben de onlara sizinle birlikte varım dedim. İş adamlarımızdan oluşacak bir şirket kuracağız. Kulübün kontrolü bundan sonra şirkette olacak" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ARAMIYORUZ

Samsunspor´un sahip çıkılması ve desteklenmesi gereken bir kurum olduğunu sözlerine ekleyen AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, "Bu oluşumu hızlı yapmalıyız. Bu çocukların, özellikle genç futbolcularımızın sorunlarını bir an önce çözüp takımda kalmalarını sağlamamız gerekiyor. Bugün kenetlenme zamanı. Samsunspor´a başkan aramıyoruz. Onu sırtlayacak, taşıyacak grup arıyoruz" dedi.

MÜTEVAZI KADRO KURACAĞIZ

Mütevazı bir kadro ile önümüzdeki sezon mücadele edilmesi gerektiğini belirten Milletvekili Fatih Öztürk, "Ana hedef şampiyonluk değil. Bu kulübün içinde bulunduğu sıkıntıları ve sorunları aşmak olarak belirleyeceğiz. Mütavazı bir kadroyla ligde adından söz ettirecek ve güzel işler başaracak bir takım kuracağız" diye konuştu.

VALİYLE İRTİBAT HALİNDEYİZ

Öztürk, "Bu şehirde bütün herkesle kucaklaşıp ve bütün şehrin dinamiklerini bir araya getirip, herkesin desteğine ihtiyacımız var. Yeni oluşacak grup ile birlikte Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ile de irtibat halinde olacağız. Valimiz ve Belediye Başkanımız da oluşturulacak yeni oluşuma destek vermeye hazırlar" dedi.

ACİL ÖDEMELER YAPILACAK

Öncelikli amaçlarının Samsunspor´da güven ortamını sağlamak olduğunu belirten Öztürk, "En kısa zamanda oluşacak yeni yönetimle birlikte federasyona ve futbolcularımıza acil ödenmesi gereken paranın bir an önce ödenmesi gerekiyor. Daha sonra ise transfer çalışmalarına başlanılacak" diye konuştu.

HER ZAMAN YANIMIZDA

Her kongre süreci geldiğinde Sayın Galip Öztürk´ün adının geçtiğini dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, "Bunun her sene böyle olması Galip Başkan´ın Samsun´u ve Samsunspor´u çok sevmesinden kaynaklanıyor. Başkanımız bana ´Siz öne çıkın. Şehirle bütünleşen herkesle birlikte olurum. Her zaman maddi manevi Samsunspor´a destek vermeye hazır olduğunu söyledi"dedi.

GÜMÜŞ İYİ NİYETLİYDİ

Samsunspor Başkanı olan Sezgin Gümüş´ün göreve iyi niyetle geldiğini söyleyen Milletvekili Fatih Öztürk, "Sayın Gümüş ve arkadaşları kongrede ortaya çıkarak Samsunspor´u kaosa ve kayyuma girmekten kurtardı. Kendisini biz de destekledik.Ancak kulübün bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle başarılı bir yönetim sergileyememiştir ve 7 Haziran´da genel kurul kararı almıştır" dedi. Geçmiş dönemlerde görev yapmış yöneticiler ile de görüşeceklerini söyleyen Öztürk, "Yöneticilere bu kulüple olan borçlarınızı silin diyeceğiz. Herkes fedakarlık yapacak" diye konuştu.

veis

ısrarla şirketleşmeden bahsediliyor ama zamanında ismail uyanıkda çok söyledi ve destek alamadı.ve görüşmeler sürüyordan bahsediliyor ama zaman su misali akıp geçiyor bunun umarım farkındalardır.

**KaR6**

şu tablodan cok memnunum işin açıkçası.. uzun zaman sonra birilerinin samsunspor aşkıyla hareket ediyo oldugunu gormek sevindirici.. birden çok başkan adayının çıkma ihtimali bile güzel.. umarım Samsunsporumuz için en iyisi neyse o olur da biz de rahata kavusuruz..

veis

tek temenimizde bu zaten rahat bir transfer dönemi rahat bir kamp ve rahat bir lig.esasında çok şeyde istemiyoruz.ama çoklu başkanlık seçimi olursa dahada bi güzel olur.mesela sitede başkanlık için oylama bile yaparız. :P

mehmet yılmaz

Bu sefer olacak birşeyler; bütün kalbimle inanıyor ve temenni ediyorum.

Samsunspor'un ihtiyacı olan ortak akıl ve birliktelik ruhudur; inşallah bu kez herkes sözünde durur ve önümüzdeki sezon eze eze şampiyon oluruz.

veis

Alıntı yapılan: samsuni - 25 May 2008, 14:38:02
Bu sefer olacak birşeyler; bütün kalbimle inanıyor ve temenni ediyorum.

Samsunspor'un ihtiyacı olan ortak akıl ve birliktelik ruhudur; inşallah bu kez herkes sözünde durur ve önümüzdeki sezon eze eze şampiyon oluruz.

tek temennimizde bu hayırlısı inşallah rahat sezon geçirip artık süperlige süper dönüş yaparız.biz özledik samsunumuzu samiyende kadıköyde inönüde görmek istiyoruz.

Sadece Samsunspor

o iş adamlarında bazılarını tanıyorum hepsi gerçek samsunsporlular üstelik paraları ve futbol bilgileride iyi, kurtulacaz bugünlerden, hep destek tam destek

hasselbaink

Turgut Tüfenk ve Tahsin Kosif ekibi birlikte hareket ediyorlar; yanlış anlaşılma olmasın.

Ayrıca...
Alemin Kralı Geliyor!!!

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: hasselbaink - 25 May 2008, 15:05:04
Turgut Tüfenk ve Tahsin Kosif ekibi birlikte hareket ediyorlar; yanlış anlaşılma olmasın.

Ayrıca...
Alemin Kralı Geliyor!!!

alemin kralı derken ?

hasselbaink

Samsunspor....

( Keşke İsmail Başkan diyebilseydim ama o değil şimdilik...)

veis

evet efsane dönüyorrrrr allahın izniyle

beşnumara

inşaallah diyecem ama kim ki yaaaa.dur tahmin edeyim ercan kaptan mıııı?? arkadaşlar bari şunu söyleyin 7 haziranda bu iş biter mi yoksa ertelenir mi kongre?

merkez

Galip ÖZTÜRK
Rahmetli Menteşoğlundan sonra Samsunumuzun Çarşambadan çıkardığı en büyük değer...Samsun için çok büyük bir Şans,Elinde inanılmaz imkanları olmasına rağmen Asla İstanbulun şaaşalı yaşantısına ayak uydurmayıp Samsunu unutmamış gecesinde gündüzünde Samsunu yaşan büyük işadamı...
Samsuna her zaman bişeyler yapma telaşında,O gerçek bir Samsunsporlu...

Allah Başımızdan eksik etmesin ve yardımcısı olsun her daim.

Turgut TÜFENK

Samsun için çalışıp kazandığını yine Samsun için harcayan ,istihdam ettiği 500 işcisine birbaba gibi yaklaşıp yan sektörlerle beraber Samsun'da 3000 kişinin ekmek kapısı olan bir işadamı...
Ayrıca kişiliği ile Organize Sanayi Bölgesinde Tüm İşadamlarının takdirini kazanmış adam gibi bir adamdır namı diğer Reis...

Her zaman yakıdığımız Samsunluluk ruhu söylemlerini sıkça yinelediğimiz,bu şehir sahipsiz isyanına karşı bu şehre sahip çıkan ender insanlardan biri...

Tahsin KOSİF

İçindeki Samsun ve Samsunspor sevdasını her defasında bu değerlere sahip çıkmasıyla ortaya koymuş imkansızlıklara ve olumsuz tablolara rağmen her ne pahasına olursa olsun her zaman Samsunsporun sorunları için mesai harcamış ve halen harcayan bir işadamı...

Ve Her ne kadar çok paraları olamasalar da bu değerler için gecelerini gündüz eden Sadi Subaşılar,Erkut Tutular,Aziz Atikler vs...

Allah yolunuzu açık etsin

Bir sizler kaldınız şu koca şehirde bize umut olacak,Samsunsporu eski günlere götürecek çocuklarımıza Samsunsporumuzun şanlı tarihini unutturmayacak,Rahmetli Teomanın kabrinde rahat uyumasını sağlayacak bir sizler varsınız,umarım herşey yolunda gider ve kurtuluş savaşımızın başlangıcı Samsunumuzun Samsunsporumuzun kurtuluşunun başlangıcı olur bu gelişmeler...

veis

Bir sizler kaldınız şu koca şehirde bize umut olacak,Samsunsporu eski günlere götürecek çocuklarımıza Samsunsporumuzun şanlı tarihini unutturmayacak,Rahmetli Teomanın kabrinde rahat uyumasını sağlayacak bir sizler varsınız,umarım herşey yolunda gider ve kurtuluş savaşımızın başlangıcı Samsunumuzun Samsunsporumuzun kurtuluşunun başlangıcı olur bu gelişmeler...

katılıyorum başka seçenek ve ihtimalimiz kalmadı.yani kısacası OLMAK VEYA OLMAMAK YOLUNA ÇIKDIK.ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN.

mehmet yılmaz

Tahsin Kosif ile ilgili olarak şunu paylaşmak isterim. Teoman'ın vefat haberi geldikten birkaç dakika sonra Tahsin Kosif aradı beni. O da duymuş, çok üzülmüştü. O akşam morgda bizimle birlikteydi; ertesi gün kulüpteki törende orada idi. Hakkı Yeşilyurt ve benimle birlikte o karda kışta kendi arabasıyla birlikte Ladik'in köyüne kadar geldi. Cenaze merasimine katıldı. ( Hatta eğer bu iş geçen sene gerçekleşmiş olsa idi Teoman onların yönetiminde hukuk danışmanı olarak görev alacaktı; kısmet olmadı...) 1 Martta okuttuğumuz mevlide Ömer Çoruh ile birlikte katıldı.  Üstelik yatsı yerine akşamda gitmelerine rağmen saatlerce beklediler. Bu anlamda Tahsin Kosif, Ömer Çoruh, İsmail Uyanık ve Tunç Güvenoğlu gibi iş adamlarının Teoman'la ilgili aktivitelerde hep bizimle birlikte hareket ettiklerini söylemek isterim. Bütün bunları yazmamın sebebi şu; hani diyoruz ya "taraftar yönetime el koysun, en büyük taraftar, Samsunspor Samsunsporluların olmalı..."

Eğer bu kadro aynen böyle devam ederse ve gerekli destek verilir, vaad edilen sözler tutulrsa Samsunspor'umuz dibe vuruşunu tamamalamış ve artık yükselişe geçecek demektir.

Dua edelim arkadaşlar; bitsin artık bu çile...