KAPUCU: AÇIKLAYACAĞIM

Başlatan Sadece Samsunspor, 02 May 2008, 17:18:23

« önceki - sonraki »

tolga

sen kimin adamısın o zaman ultra söyle bakalım bizi birilerinin adamı yaptın  sakın deme kimsenin değil diye şıracı bozacı misali

ultra55

:))) hemen de sen üzerine alındın..ilginç.

ultra55

ben sezgin gümüş'ün,şafak gedikoğlu'nun,ismail uyanık'ın,delikanlı samsunspor taraftarının,samsunspor'a bir kibrit çöpü bir iğne verenin adamıyım..kısaca samsunspor'un adamıyım.Tek bir ismin adamı değilim:)

tolga

ultra55

sen neye inanmak istiyorsun söylede onu yazayım.

only55

Yalan bunların hepsi sahte, ilk geldiği günden belliydi.Koskoca Samsunspor'da bu adamın ne işi war ya?

ali ihsan

Güçlü bir yönetim oluşur ve kafaya oynayacak bir takım oluşturulmak istenirse Orhan Hocayı kesin gönderirler.O ağırlığı kaldıramaz zaten.Fakat zar zor yönetim oluşturulup maddi sıkıntılar çözülmezse Orhan Hocayla devam ederler.Çünkü maliyeti yok,piyasa yapmak istiyor.Durum bu kadar açık bence.

selahattin55

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 09 May 2008, 19:08:51
kesinlike geçmişte yaşamamak gerek AMA geçmişi unutup maziyi unutup bügunüde yaşamayız.eğer buyuk kulubuz dıyorsak bu mazimiden tarihimizdendir.büğün maddi olarak kötü durumda olabılıriz hatta batma noktasında da olabılırz ama bu bizi büyük kurum yapan tahirimize ihanet etmeden formasının hakkını verecekler.Samsunsporda hiç bir futbolcu 2.liğde 15 . olup biz göremizi yaptık diyemez.hele o şahıs kaptansa utanması lazım .
türkiyede hangi kulupte görülmüş bir şey mi başgölün yaptıgı yöneticilik.2.liğde 15. olmus takımın kaptanına SAYIN İMPARATOR CELİL SAGIR BEY demek samsunspora ihanet dir.Samsunsporun tarihini bilmeyen bu BASİRETSİZ eski yönetici eğer birde başkan olursa celilin elinde oyuncak tan başka bir şey olmaz.Celil efendi ve saz heyeti de seneyede aynı senaryoları ortaya koyacaklardır çünkü bu kadar papaz futbolcunun oldugu yerde bu kadar basiretsiz yönetici oldugu yerde kesinlikle başarı olmaz huzur olmaz celil efendi ve saz heyeti başarısızlıklarına kılıf olarak yine paramızı alamıyoruz edebiyatı yaparak başarısızlıklarına kıllıf bulacaklardır.
önce adam olacaklar bu formanın hakkını verecekler .yok seneyede aynı senaryoyu ortaya koyacaklarsa hepsinin yolu açık olsun.samsunsporda tek hedef vardır oda 2.liğde şampiyonluktur.bir baksınlar samsunsporun tarihine celil efendi ve saz heyeti 2.liğde samsunspor ne zaman 15.olmuş ve o takımın kaptanıda basına BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK diye beyanat vermiş
samsunsporda sadece menteşoğlu dönemi hariç her zaman maddi sorunlar olmuş ama son 3 sezondur bu kadar futbolcular tarafından rezil edilmemiştir.ama ne hikmetse son 3 sezonda tarihinin en başarısız dönemi olmuş .
özellilke bir lafımda o kadar para verdim yok şu masrafı ben yaptım yok otel parasını ben verdim diyenlere iyide kardeşim her şeye temlik koyup gittin çık ta bilelim ne kadar BAĞIŞ yaptın.

TUNÇ GÜVENOĞLU çok güzel ve yerinde açıklamalar yapmışsınız.çünkü 1983 yılından sonrasını çok iyi biliyorum ve yaşadım.şimdiki halimiz malasef içler acısı o günleri bilen için şimdiyi yaşamak acı veriyor.samsunsporu 2ligde  15 sırada bitiripde biz görevimizi yaptık diyen kişi samsunsporun değil kaptanı uşağı bile olamaz.ismail uyanık gelirse celil ve serkan oynarmış adam öyle yazmış.artık futbolculara sana ismail uyanık ın selamı var bu hafta oynasınlar mı demek gerekecek acaba.ozaman futbolcuyamı soracaz başkan kim olsun diye.hele başgöl denen şahıs olursa başkan bakalım bizim 3 papaz bizi 1lige çıkaracaklarmı.

körfez55

Daha fazla bekleyemem
Teknik Direktör Orhan Kapucu, Samsunspor´un yapacağı kongre öncesinde yönetim şekillendiği taktirde göreve devam edebileceğini ancak eğer yönetim oluşmaz ise kongreyi beklemeden gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi.

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİM

Antalya´da bulunan Teknik Direktör Orhan Kapucu, kongre öncesinde yönetim şekillendiği taktirde görevine devam edebileceğini eğer yönetim oluşmazsa kongreyi beklemeden gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi. Kapucu, "Görüştüğüm takıma bana 10 gün süre vermesini söyledim. Bu zaman içerisinde gerekli plan ve programlarımı yapacağım. Samsunspor´a ve gideceğim kulübe oyuncu izleyeceğim. Ancak 14 Haziran´a kadar bekleyemem" diye konuştu

güle güle hocaaaaaaaaaa

55erhan55

bırak git artık bu takımı ayıp senin yaptığın bu takım senin oyuncağın değil olamazda yok bana teklifler var yok 10 gün içinde yönetim gelmesse giderim nereye gidersen git senden hoca olmaz sana mı kadı samsunsporu yönetmek kapucu evine dön kapucu evine bu takımdan uzak dur hangi takımla anlaşmişsan bilki senin çalıştırdığın takım kesein küme düşer inşallah samsunsporum senden bir an önce toparlanır

körfez55

bulunmaz hint kumaşı sanıyo kendini tamam iyisin dedik.hakkını yememek lazım dedik ama abarttın hoca.ne yani isteyenler varmıs da gitcekmiş de yolun açık olsun.giderken bi paket de samsun lokumu götür gittiğin takıma.

US

Alıntı yapılan: kuzey55 - 14 May 2008, 13:25:04
bulunmaz hint kumaşı sanıyo kendini tamam iyisin dedik.hakkını yememek lazım dedik ama abarttın hoca.ne yani isteyenler varmıs da gitcekmiş de yolun açık olsun.giderken bi paket de samsun lokumu götür gittiğin takıma.

arkadaslar ole git demesi kolay da yenı gelecek teknık direktor ismi soleyin bana ..
bide tabi yeni gelecek adama para da vermek lazım teknık direktor degiştirmek o kadar kolay degil..bu paraları ver ver nereye kadar ??

celebi

ya neyi ne zaman açıklayacak orhan hoca

recai

beda
Alıntı yapılan: 55mehmetcan55 - 16 May 2008, 01:49:56
arkadaslar ole git demesi kolay da yenı gelecek teknık direktor ismi soleyin bana ..
bide tabi yeni gelecek adama para da vermek lazım teknık direktor degiştirmek o kadar kolay degil..bu paraları ver ver nereye kadar ??

bedavaya mı calısıyo kapucu?? ona vermicen mi para??

harbisamsunsporlu5517

ya orhan hoca sende ayıp edıyorsun artık bızden baska takımda basarılı olamazsın otur oturdugun yerde ama illaki gidecegim diyorsan sen kaybedersin samsunspor camiası değil