Anket: Samsunspor Yönetimi istifa edip kongre Kararı alınmalı mı?

Başlatan merkez, 10 April 2008, 02:31:00

« önceki - sonraki »

merkez

Kimseyi yönlendirmemek adına konu ile ilgili şu an  yorum yapmıyorum.Lütfen sakin ve seviyeli bir biçimde bu konuyu asıl tartışması gereken kişiler yani bizler burada enine boyuna konuşalım.

İlerleyen mesajlarda ben de konu ile ilgili fikrimi ayrıntılı bir şekilde paylaşacağım.

körfez55

bu yönetimi her fırsatta destekliyoruruz.çünkü sahipsiz kaldığımız dönemlerde takımımıza sahip çıkarak büyük bir samsunsporluluk örneği göstermişlerdir.maddi manevi fedakarlıklar yaparak zaman zaman kızsakta taraftrın sevgisini kazandılar.belki acemilik belki maddi imkanların kısıtlı olması;ve en önemlisi de hiçbir kişi veya kurumdan yeterince destek alamamasındn dolayı düşündükleri birçok projeyi gerçekleştiremediler.sonucunda ise maddi anlamda mesafe katedememiş,tffye transfer yapamaycak kadar borcu olan,bugün itibariyle başarısız bir samsunspor var.bu sadece yönetimin suçu mu? orası tartışılır.bence sadece onların değil...samsunun,taraftarın,futbolcuların,eski ve yeni yöneticilerin,hepimizin suçu...ve son gelinen nokta da yapılmaması gereken en büyük yanlış,her zaman gurur duyduğumuz altyapımız,seneye şampiyon yaparlar bizi dediğimiz genclerimiz elde tutulamıyor malesef.dün armağan,bugün emre,yarın sefa....hiçbirimizin gönlü el vermez bu futbolcularımızı kaybetmeye..şimdi yönetim istifa edip kongre kararı alsın desek eminim sağlam bir aday çıkmayacak.belki yine kayyum söylentileriyle dolu bir yaz geçireceğiz...o yüzden istifa etmesinin bu şartlarda pek doğru olmadığını düşünüyorum.eğer sağlam bir aday çıkarsa-ki çok zor görünüyo- o zamn kendileri de bu kişilerin önünü açacak yardımcı olacaklardır.umarım genc futbolcularımız konusunun ehemmiyetinin farkındadırlar ve diğer yetenkli çocuklarımızı yuvadan kaçırmazlar.çünkü samsunsporun geleceği içindedir,altyapısındadır,özündedir.aksi takdirde gelecek sezon daha büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalabiliriz...

maço

aday yok kardesım  varmı baska delıkanlı samsunlu cıkacakta baskanlık yapacak ıstıfa et demesı kolay kongre  kararı alıncak baskan olmaycak.

eeee nolcak futbolcular o zaman kalacak mı takımımızda gecın o ıslerı

veis

ben sezon sonu kongreden yanayım açıkcası.aday varsa çıksıın ve herkes görsün hem seçimlerde çoklu adaylarla yarışmak samsunsporumuza yakışır.ama olacak belli şuanki yönetim göreve devam edip seçimlere girerse güven tazelemiş olur ve seçimlerde başarı saglar.ilk sene için ve zorluklarla boguşurken yinede başarılı sayılırız.seneye daha radikal davranıp başarıyı yakalayacaklardır.

beşnumara

ben de kongreden yanayım ama bunlar giderse başka aday çıkar mı bilmiyorum.yani her sezon sonu olduğu gibi bir yönetim belirsizliği bizi bekliyor.futbolcular zaten dönem içinde para alamadılar bir de bazıları alamadıkları gibi personele para verdiler bunlar da isteyecek alacaklarını ama kimse ortalıkta olmayacak.sonra da yapılacaklar belli emreye sefaya sercana turguta teklif gelecek ne verirseler kabul edecekler çünkü futbolculara borçları var bir de gidecekleri alacaklarından vazgeçirecekler.ve buna da yönetim diyecekler.yazıklar olsun allahım sana sesleniyorum ne olursun beni parala.parala ki samsunspor başkanlığı nasıl yapılıyor görsünler :'(

Adnan Mesadonoviç

Arkadaşlar ;herkes yönetime yükleniyo bu yönetim değilmiydi takım kayyuma kaldı kalacakken çıkıp yürekleriyle bu takıma sahip çıkan bu yönetim değilmiydi SAMSUNSPOR un zor günlerinde ellerini taşın altına koyan adamlar daha ne yapsın kardeşim ne validen ne belediye başkanından ne alt kademe belediye başkanlarından ne samsundaki sivil toplum örgütlerinden ne samsunun ileri gelenlerinden kulübe destek yokken adamlar ne yapsın lütfen herkes elini vicdanına koysun diyelim ki yönetim istifa etti kim BAŞKAN olucak ya bir tane aday çıkmazsa ne olacak bu sefer cidden kayyuma kalırız bence sırf YÜREKLİ insan oldukları için kalmalılar

körfez55

bunların farkındayız zaten.ama 50 bin ytl ye adam satıp deplasman masrafı çıkarmak son derece üzücü.

MeL_55

bi aday cikmadan istifa etmemeli yoksa samsunspora kilit vururlar.
aday cikarsa tabiikide kongreye gitmeli.
oy vermiyorum cünkü aday yok.

Adnan Mesadonoviç

10 April 2008, 13:42:25 #8 Son düzenlenme: 10 April 2008, 14:39:12 berusa55
Diyelim ki yönetim genel kurul kararı aldı sizce kim baskan olmalı?

Kadir ÇELEBİ

Transfer sezonu başlamışken ve artık ligde bir hedefimiz olmamasından dolayı yonetim kongre kararı almalıdır..

mevcut yonetim devam edicekse yeni yapılanmaya gitmelidir ekonomik ve tutum ve davranış anlamında kenidi yenilemelidir.. ozellikle ara transfer doneminde yapılan bazı acıklamalar yerine getirilmemişti..

Basın ile yonetim arasında diyalog kurulması gerek ne derecede olur bilmiyorum gorunen o ki guruplaşmalar soz konusu..

goz ardı etmememiz gereken husus ise kim aday olursa olsun ve gelirse gelsin bireysel basarı beklememek gerekir. basarı butunlugun saglanmasıyla olucaktır aksi halde bu kısır dongu icinde savrulup durmaya devam ediceğiz.. sezgin GUMUŞ yonetiminin ne koşullarda geldigini hepimiz bilmekteyiz takdir ediyoruz destekledik beklentilerimizin karşılıgını buldukcada devam edeceğiz.. beklentimiz sadece başarıdır superligtir..

Bizim beklentimizin karşılıgını ben veririm diyeni kongrede samsun sevdalıları sececektir..

atakumlueray

benim korkum 6 ay futbolculara para vermeyip,milli futbolcuyu 50.000 e satan yönetimin kongre kararı alıp,seçimi tek aday olarak kazanmasıdır.o zaman yaptıkları işlere iyice meşruiyet kazandırmış olacaklar ve belki de sercanı,turgutu ve diğerlerini satmakta da bir sorun görmeyecekler...ertesi sene takımı bıraktıklarında da doğal olarak hiç kimse aday olmayacaktır.benim fikrim eğer kayyuma kalacaksak şimdi kalalım.gençlerin hepsini sattıktan sonra değil.çünkü var olan 15 trilyon borcumuz, bu gençlerden birkaç tanesi samsunspora büyük paralar kazandırarak transfer olursa ancak hafifleyebilir..değil sezgin gümüş,galiz öztürk de gelse veya maddi anlamda daha güçlü biri de gelse bu borcun ödenme imkanı yok. 

ozkan17

yenetim serefıyle namusuyla geldı buralara kadar..ancakk parasız yonetımı kım ısterki?.ıkı flas transfer yapamayan yonetıme kim yonetım derki? 50,000 ytl ıcın adam satana nasıl bir yonetim biçimi denirki? ancak onlarda ne yapsınlar lafla yurumuyor bu gemi.para lazım para..samsunun cok bilmiş önde gelenlere samsunsporumuza aktarılması gereken senelık butcelerden ceplerıne ındırme hevesleri yüzünden basarısızlıgın ana nedeni birtek yonetımde kaldı..son bır bucuk aylık donemimize bakalım? sonuc? 5 mac,13 puan,güzel oyun,kazanma hırsı,vee samsunspor adına birbucuk aylık bir basarı..

Pekı sıze soruyorum neden bu bır bucuk aylık donemde basarılıyız?..cunku samsun sehrındekı bazı dınamikler harekete gecırıldı..oyuncu nası mutlu edılırse o sekılde oyuncu mutlu edıldı..prımler verıldı..kısacasıı maddı huzura kavusuldu..pekı nedenn bu donem beklendi? cunku takım potaya gırmısdı artık lıgde kalıp kalmama maclarını oynuyordu..o karaktersızlerde bılıyordu eger samsunspor lıgden duserse koltuklarından olacaklarını ki bunu hıc ıstemezlerdi değil mi?..Bakdılar işllerine gelmiyor bu durum taaa  2007 hazıranında yapmaları gerekeni simdi yaptılar takıma ADAM GİBİ sahıp cıktıı o haysıyetsız koltuk sevdalıları..

Anlamamız gereken noktaya gelırsekde;yonetım sevılmıyor sehırde,takım sevılmıyor sehırde,neden:nedeni cok basit;cunku samsunspor artık ne mazhara ne yusuf yusuf yusuf ziyaya,ne adnana ne ercümente ne ahmete ne mehmete calısmıyordu..onlara calısmayan takımında onunu kesmek en dogal ınsanlık güdüleri olsa gerek..yonetımın onunu kesmeye calısdıkca sizler dahada battınız..ama nolduu yukselen samsunspor oldu.yonetım uzerınde baskılar var bırak git bırak git seslerı ıkıncı yarı ıtıbarıyle hayli artmaya basladı ama acemiliklerini samsun asklarıyla bırseyler yapma heveslerı kapatmısdı bu yonetımımızın..

Kutluyorum sizleri hiçkimse sizler kadar SAMSUNSPORLU SAMSUNLU olamaz..Eski pislikleri temizlemek adına kendı adlarını kirletmeyi SAMSUNSPOR AŞKI ıcın kabul eden BU ŞEREFLİ YÖNETİMİ kutluyorum..AYAKDA ALKIŞLIYORUM...

Adnan Mesadonoviç

atakumlu eray kardeşimin söylediklerine katılıyorum kongreye gidilip güvenoylamasıyla gelinmeli eğer bu sorun geçen seneki gibi tekrar sezon başlamasına yakın patlarsa 2 senedirki aynı durumlarla karşı karşıya kalırız millet hazırlık kamplarını bitirirken bizler takımı bile toplayamayız bunun cezasınıda sadece CEFEKAR SAMSUNSPOR taraftarı sezon boyunca çeker

Adnan Mesadonoviç

önümüzde yerel seçimler var madem kimse SAMSUNSPOR a sahip çıkmıyo bizlere sahip çıkmayana bizlerde sahip çıkmayalım.bakın arkadaşlar iktidar partisinin genel başkanı trabzon-fener maçındaki açıklamaları yüzünden trabzon belediyesini muhalafet partisine kaptırdı?
SAMSUNU SATANI BİZDE SATARIZ

ozkan17

Alıntı yapılan: BİZ SAMSUNSPORLUYUZ - 10 April 2008, 14:55:23
önümüzde yerel seçimler var madem kimse SAMSUNSPOR a sahip çıkmıyo bizlere sahip çıkmayana bizlerde sahip çıkmayalım.bakın arkadaşlar iktidar partisinin genel başkanı trabzon-fener maçındaki açıklamaları yüzünden trabzon belediyesini muhalafet partisine kaptırdı?
SAMSUNU SATANI BİZDE SATARIZ
merak etme sen samsunu satanı bız basımızda tasırız..bu ıkı adım ılersını goremeyen samsun halkına dıcek laf yok..samsunu satanı wrayaa basımızda tasırız biz basımızda..cezalandırlayı bılmıyor samsun halkı..gene aynı devran doner gider sen merak etme