Anket: Samsunspor Yönetimi istifa edip kongre Kararı alınmalı mı?

Başlatan merkez, 10 April 2008, 02:31:00

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Arkadaşalr Kartal maçı devre arasında protokolden biriyle konuştum. yakınen tanıdığım bir isim. Yeni yönetimle ilgili gelişmeler olabileceğini, Sezgin Gümüş'ün %99 olmayacağını belirtti.

İsmail Uyanık'ın da yönetime gelemeyeceğini belirtti.
Ne dersiniz?

mehmet yılmaz

Sn. İsmail Uyanık'ın böyle bir niyeti de düşüncesi de kesin olarak yok; paylaşmak istedim.

Başka adaylar, hazırlık yapanlar var mıdır bilmiyorum. Ancak olmalı diye düşünüyorum.

Kadir ÇELEBİ

Hadi birazdaha zorlayın kendinizi taraftar arasında bunlar konuşulmalı adaylarımızı bilelim tanıyalım  ;D

berusa55

Hüseyin Basgöl değilse, Sezgin Gümüs de aday olmayacaksa baska isim de aklıma gelmiyor acıkcası. Kim veya kimler olabilir?

ahk34

Çarşambalı Hasbi KOFKOF aday olacak ama Galip Öztürk bırakırsa

maço

bılen varsa solesın daa o zaman gelısmeler var dıyerek nıe adamı merak ıcerısınde bırakıyorsn

ozkan17

şöle lafı söleyipde gidenler varya..bilenler bildikierini yazsın ısde...

GençKozluklu

Arkadaşlar yukardaki yazımda bir şey ortaya atıp çekilmedim. Bugünkü konuştuğum kişiden alabildiğim bilgiler bunlardı. Bende kimler diye sordum söylemedi. Belki gizli olduğu ya da net olmadığı için renk vermediler.
Ancak İsmail Uyanık'ın yönetiminde geçen  yıllarda SAMSUNSPOR'un içinin boşaltıldığını söyledi. Bende ama 13 yıl süper ligdeydik ve başarılıydık. Taraftar bunu ister. Arkada varsa aynlış giden onu bilemez dedim. Neyse böylece ayaküstü konuşma oldu.

Bir şeyler olacak ya da olması için arkada dönen bir şeyler var ama bakalım ne oluyor. Protokolde olan vatandaş şu anda yönetimle ilgisi yok ancak SAMSUN'a önemli isimlerden. Sürekli SAMSUNSPOR'la ilgileniyor. Maçlarını takip ediyor. Deplesmana gelmezdi. GEldiğinde mutlaka beni arardı. Bugün gelmişler beni aradılar konuştuk.

Maça gelmiş olması dikkatimi çekti. Sizde yönetimde olacak mısınız dedim. O da öyle gözüküyor. Ancak kendisinin yönetimde bulunmayı nedense çok ta istemediğini belitiyor.

Sohbetten çıkardıklarımı paylaştım. Bir şeyler dönüyor ya da olacak ama ne?

Hayırlı akşamlar

Saygılarımla

ultra55

Alıntı yapılan: ss - 12 April 2008, 23:40:12
pekı bu yonetımden veya yonetımden ayrılanlar var mı bu olusum da

hıııı varr..hüseyin başgöl var:)))

yönetici

Anketimiz sona ermiştir.

Samsunspor Yönetimi istifa edip kongre Kararı alınmalı mı?

Hemen istifa edip kongre kararı alınmalı.  36 (73.5%)
Yönetim bir sene daha kalmalı  2 (4.1%)
Ne istifası ? Yönetim aynen devam etmeli.  11 (22.4%)

Toplam oy: 49

Kongre kararı alınırsa, adaylar üzerinde konuşabilirsiniz. İhtimaller, söylentiler şimdilik bizi ilgilendirmiyor.