Anket: Samsunspor Yönetimi istifa edip kongre Kararı alınmalı mı?

Başlatan merkez, 10 April 2008, 02:31:00

« önceki - sonraki »

Adnan Mesadonoviç

o zaman kimse ahlar vahlar çekmesin kimse timsah gözyaşları dökmesin.orduya bakıyosun siyasi destekli,eskişehir öyle,antalya öyle ya ne bilim ne diyim bilmiyorumki bildiğim birtekşey var ben SAMSUNSPOR u çooooooooooooooooooook seviyorum be abi.................

Nuri Asan

Sadece Samsunspor

bu yönetim artık parçalanmıştır - gençleride satmaya başlamışdır - para yoksa kimse başkan olmasın eğer ben yürekten samsunsporluyum sadece param yok dersen başkan olmaya gerek yok zaten o zaman bütün taraftarlarımız başkan olur - paralı başkan lütfen  ;)

selahattin55

Bu yönetime ben fazla kızmıyorum açıkcası.şuan TÜRKİYE de 2 sıradayız borçlu takım olarak.bu kadar borcu bu adamlar yapmadı.bu borçlada kim gelirese gelsin birşey yapamaz.yönetimin hatalarıda olsu.ilk önce kendi aralarında anlaşamadıkları ortada.her kes kendi kafasına göre haraket ediyor.bir birlerini mahkemeye vermek 50 milyara futbolcu satmak gibi.buda ne taraftarına nede futbolcusuna güven vermiyor.
Ayrıca bu adamlarda gitmeyiz demiyorlar çıksın birisi yapsın listesini ben bu yükün altından kalkarım desin başkan olsun.buna hepimiz seviniriz.sonuçtsa samsunspor kazansın.ama şu şartlarsa samsun yönetimine kimse başkan olmaz zannediyorum.

veis

tamam herkes paralı başkan istiyor ama nerede bu adamlar niye ortaya çıkmıyorlar merak ediyorum.sezon bitsin görücez bakalım bu takıma kim sahip çıkacak.

55samsunlu55

50 bin ytl için armağan kuşu satan bir yönetimin derhal .... olup gitmesi gerekir. böyle olacağına kulüp kapatılsın daha iyi. transfer desen transfer yok, alttan gelen oyuncuları değerlendirme, üç kuruşa sat, ne yapayım ben böyle takımı, kimse sahip çıkmayacaksa kapatılsın bari. tek kelimeyle rezillik. başka söze hacet yok. yazıklar olsun. biz de kulüp sahipsiz kalmadı diye sevinmiştik...

hasselbaink

Alıntı yapılan: 55 EFE 55 - 10 April 2008, 17:08:22
Ayrıca bu adamlarda gitmeyiz demiyorlar çıksın birisi yapsın listesini ben bu yükün altından kalkarım desin başkan olsun.

Yolda giden bir arabayı durdurup, hemşerim bu arabayı bana sat der mi kimse?
Bir yönetim varken kimse gelip de ben liste yaptım, çekil demez. Bu işlerin bir kaidesi, kuralı var. Önce yönetim kongre kararı alacak. Eğer devam etmek isterlerse ve karşılarına aday çıkmazsa devam ederler. Ama zaten kimse yok demekle olmuyor bu iş. Önce ilan et, kimse var mı yok mu hep birlikte görelim.

Futbol kulüplerinin devlete olan borçlarının 10 yıla kadar ertelenmiş olması başka insanların şevklerini artıracaktır. Birileri çıkar...

Ayrıca şu Armağan hadisesi bugüne kadar yönetime vefa adına destek olanları dahi çileden çıkartmıştır. Kendi bindiği dalı kesmek budur işte.

jurista

Hasselbank son derece haklı,Yönetim kongre kararı almalı ve eğer başka aday çıkmayacaksa güven tazelemelidir.Yok eğer başka aday çıkacaksa da,demokrasinin gereği olan Genel kurulun üyelerinin tasarrufuna saygı duyulmalıdır.
Hükümetin kulüp borçları ile ilgili yeni düzenlemesi aday olma konusunda muhtelif aday adaylarını yüreklendirecektir.
Aldığımız duyumlar bir kaç kişinin ayrı ayrı liste hazırlığı yaptığı yönündedir.
Sn. Sezgin Gümüş'e bu zamana kadar ki yürekliliği için teşekkür ediyor,bir yüreklilik daha gösterip Kongre kararı almasını bekliyorum.   

berusa55

AlıntıAldığımız duyumlar bir kaç kişinin ayrı ayrı liste hazırlığı yaptığı yönündedir

Sevgili jurista,

Aldıgımız duyumlar derken? Güvenilir kaynaklar mı bunlar biraz daha acık yazarsan seviniriz!

jurista

Güvenilir kaynaklar diyebiliriz,ama şu an isim zikretmek pek sağlıklı olmaz.

berusa55

Peki diyelim; en önemlisi Samsunspor'umuzun icin en güzeli, en hayırlısı diyelim o zaman!

ozkan17

bir önceki yazımdada soyledıgım gibi bugune akdar buyuk bır cesaret gosterısıyle bızı getıren sezgın gumus ve ekıbıne tesekkur edıp kongre kararı almasını dılıyoruz..ancak benım nacizane fikrim samsunun butun dınamıklerını harekete gecırmekden yana..bır yonetım olussun bu yonetımde nice uyanıklar,nice gümüşler,nice yesılyurtlar vsvs olsun..bundan karlı cıkan samsunsporumuz olsun..ama bunu yapmak hıcde kolay degıl..kımse samsunspor ıcın ugrasmıyorkii derdi kendi cebi milletin

nomak55

Bana kalırsa su gun kongre kararı alınsın Huseyin Basgol bu takıma aday olur bas adamıda celil olur.Malesef kusturduler adamı.belki bir ihtimal hırs yapar da baskanlıka aday olur..

veis

körfez55

başgölün niyeti kesinlikle var ama bu takıma ne faydası olur ne kadar başarı sağlar işte orası bilinmez...bence de diğer arkadaşların söylediği gibi kongre kararı alınmalı ve aday çıkacakmı görülmeli...mesela gectiğimiz günlerde kocaelispor yönetimi kongre kararı aldı.neden takım şampiyonluğa giderken böyle bişey yaptılar.çünkü takıma şehirde sahip çıkan yok belki bu başarılı dönemde maddi manevi anlamda takıma sahip çıkan birisi çıkar diye adamlar kongre kararı aldı.şimdi develete olan nborcların en kötü ihtimalle ertelenmesi gündemdeyken belki sezgin gümüş ün listesinden belkide kendi oluşturacağı listeden yönetimde görev almak isteyenler mutlaka olacaktır.inş samsunsporumuz için hayırlısı olur...