Anket: Samsunspor Yönetimi istifa edip kongre Kararı alınmalı mı?

Başlatan merkez, 10 April 2008, 02:31:00

« önceki - sonraki »

Adnan Mesadonoviç

onu ayrımcılık yapanlara söyle. kimseyi küstürmeyelim biz kendi aramızda ayrımcılık yaparsak millet bize ne yapmaz?BİRLİK OLMALIYIZ neyse konuyu saptırmanın manası yok.BİZ SAMSUNSPORLUYUZ

ozkan17

neyse herkez samsunspor sevgısındn bseyler solemek ıstıyor konuyu uzatıpda bırbırımızı kırmayalım..bu gibi guzel tartısmalardanda bırkez daha anladık ki HEPİMİZİN ORTAK SEVADASI SAMSUNSPOR'UMUZ

berusa55

Konu: Samsunspor Yönetimi İstifa Edip Kongre Kararı Alınmalı mı!!!

veis

ya aynı yerde dolanıyorsunuz.sevgili adnan mesadanoviç zaten samsundaki duyarlı seyirciye kimsenin lafı yok siz samsunda samsunspora zaten gönülden baglısınız bunun için teşekkürler ama sorunda burada duyarsız olanlara laflar geliyor.

HaSaNCaN

ilk olarak şunu sormak istiyorum kime güvenerk başkan istifa diyorsunuz. şimdikinden iyi bi aday var da biz mi görmüyoruz. çok merak ettim. yusuf ziya yılmaz mı başkan olsun.

ss

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 April 2008, 00:20:03
Sevgili jurista,

Aldıgımız duyumlar derken? Güvenilir kaynaklar mı bunlar biraz daha acık yazarsan seviniriz!

kımler lıste olusturuyor lıstede kımler var bılen varsa yazsın bıseyelr

kayacan

Öncelikle fikrimi beyan edeyim yönetim istifa edip kongre kararını almalıdır.Bana sorarsanızda bu istifa olacak ve kongre yapılacak.Samsunspora başkan arayan arkadaşlar bana göre yanlış bir arayış içindeler. Genel görüş trilyonları olan bir zengin gelsin trilyonları gözü kapalı harcasın borçları kapasın Samsunsporu süperligde başa oynatsın. Gönül böyle olsun ister ancak mantıklı bir düşünce geliştirince bunun imkansız olduğu hemen anlaşılıyor.Bunu yapan biri ancak kara para aklamaya gelir samsunspora oda bizi İstanbulspordan beter yapar.Kimse trilyonunu Samsunspora harcamaz.O zaman bizim bir çıkış bulmamız lazım.Tekrar düşünelim.Bu takıma İsmail Uyanık zamanında maddi destek olmadı fakat İsmail Uyanığın kişisel becerisiyle takım süperligde kaldı.Sonra borç çıkmaza döndü ve düştü. Sonra belediye destekli takım geldi para vardı ancak tecrübe yoktu yetenek yoktu takım düştü borç iyice çıkmaza girdi.Şimdiki yönetim Samsunsporu zor ve kritik dönemde devr aldı ancak Samsunsporun adının bulaştığı davayı fazla kurcalayarak Samsunsporun tek düzenli gelir kaynağını blokladı.Yani şimdiki yönetimde hem para yok hem tecrübe yani şuan olabilecek en kötü durum. Yeni başkanın zengin olmasına yada arkasını zengin birine yaslamasına gerek yok.samsun şehrinden daha zengin bir samsunsporlu bulamazsınız. Ne yapılacak yeni başkan gelecek bu akıllı ve iş bitirici bir başkan olacak küstürülen belediye ile birlikte düzenli gelir getirecek kaynaklar yaratılacak ve iktidar partisinin desteği (hertürlü desteği) alınarak başarı yakalanacak. Böyle bir liste hazırlanıyor daha detay sormayın söyleyemem.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kayacan - 12 April 2008, 22:55:23
Öncelikle fikrimi beyan edeyim yönetim istifa edip kongre kararını almalıdır.Bana sorarsanızda bu istifa olacak ve kongre yapılacak.Samsunspora başkan arayan arkadaşlar bana göre yanlış bir arayış içindeler. Genel görüş trilyonları olan bir zengin gelsin trilyonları gözü kapalı harcasın borçları kapasın Samsunsporu süperligde başa oynatsın. Gönül böyle olsun ister ancak mantıklı bir düşünce geliştirince bunun imkansız olduğu hemen anlaşılıyor.Bunu yapan biri ancak kara para aklamaya gelir samsunspora oda bizi İstanbulspordan beter yapar.Kimse trilyonunu Samsunspora harcamaz.O zaman bizim bir çıkış bulmamız lazım.Tekrar düşünelim.Bu takıma İsmail Uyanık zamanında maddi destek olmadı fakat İsmail Uyanığın kişisel becerisiyle takım süperligde kaldı.Sonra borç çıkmaza döndü ve düştü. Sonra belediye destekli takım geldi para vardı ancak tecrübe yoktu yetenek yoktu takım düştü borç iyice çıkmaza girdi.Şimdiki yönetim Samsunsporu zor ve kritik dönemde devr aldı ancak Samsunsporun adının bulaştığı davayı fazla kurcalayarak Samsunsporun tek düzenli gelir kaynağını blokladı.Yani şimdiki yönetimde hem para yok hem tecrübe yani şuan olabilecek en kötü durum. Yeni başkanın zengin olmasına yada arkasını zengin birine yaslamasına gerek yok.samsun şehrinden daha zengin bir samsunsporlu bulamazsınız. Ne yapılacak yeni başkan gelecek bu akıllı ve iş bitirici bir başkan olacak küstürülen belediye ile birlikte düzenli gelir getirecek kaynaklar yaratılacak ve iktidar partisinin desteği (hertürlü desteği) alınarak başarı yakalanacak. Böyle bir liste hazırlanıyor daha detay sormayın söyleyemem.

kayacan bari biraz ipucu ver gerçekten yeni oluşumlar mı var güvenilirmi az içimizi ferahlat şu günlerde güzel günler yakın mı nedir ne değildir biraz bilgi lütfen

berusa55

AlıntıNe yapılacak yeni başkan gelecek bu akıllı ve iş bitirici bir başkan olacak küstürülen belediye ile birlikte düzenli gelir getirecek kaynaklar yaratılacak ve iktidar partisinin desteği (hertürlü desteği) alınarak başarı yakalanacak. Böyle bir liste hazırlanıyor daha detay sormayın söyleyemem.

Sevgili Kayacan böyle bir liste hazırlanıyor demen bizi heyecanlandırdı. Umarız bu bilginin kaynagı gercektir.

ss

yaw lısteyı bılen varsa soylesın yoksa bosa umut vermeyın bıze

kayacan

Herkesin içi rahat olsun. Geçen hafta samsundaydım orada böyle bir girişimden haberim oldu. Daha fazla bilgi yada isim verirsem yönetim için çalışanlara zarar vermiş olurum biraz bekleyelim onlar zaten yakında açıklayacaklar. İnşallah Samsunspor için hayırlısı olur.

ss

pekı bu yonetımden veya yonetımden ayrılanlar var mı bu olusum da

alperen_55

Kongre kararı alınıp,güçlü futbol bilgisi yüksek yüreği samsunspor için çarpan yeni yönetime acilen ihtiyaç vardır.Aksi takdirde mevcut yönetimin devamın da bu takımda kimseyi tutamazsınız.

red_white

Kadir ÇELEBİ

Arkadaşlar duyan duymayanla paylaşsın bi zahmet soyleyin kulağımıza birşeyler  :)