Anket: Samsunspor Yönetimi istifa edip kongre Kararı alınmalı mı?

Başlatan merkez, 10 April 2008, 02:31:00

« önceki - sonraki »

veis

zaten samsunspor için kongre kaçınılmaz artık ve yeni bir kongre olucakdır.aday konusunda karamsar olsamda hayırlısı olsun.

jurista

Sn.Başgöl ve Sn.Çepni dün klübü ziyaret etmiş ve alacak konusuna kesinlik kazandırmışlar.
Daha Önce Başgöl'ün bir trilyon alacağım var demesi üzerine Sn.Gümüş'ün o kadar alacağı yok demesi karşısında dün Başgöl'ün 954 bin Ytl alacağı olduğu konusunda mutabakat sağlanmış.
Gerçekten çok komik 2 hafta önce bu kadar alacağı yok diyen yönetim şimdi 954 bine tamam diyor vah samsunum vah...

CeLiL_55

1. Karadenizin en büyük baba şehri Samsunda bir aday yok insanın inanası gelmiyor Zengin iş adamları Ünlü sanatçılar v.s hiç birisinin aklından geçmiyormu SamsunSpora Sahip çıkalım diye hepside nerden geldiğini Doğup büyüdüğü Şehrin Ekmeğini yediği Samsunu sineye çekmişler boş boş yaşayıp duruyorlar SamsunSporu bu kadar borçlandıranlar Allah Belanızı versin o paralar diğer dünyada sizden sorulacak adama sorarlar ya sen bu kadar borcu nası yaptın kardeşim 2.Büyük Samsun Şehrinin Büyük Samsun Halkı nerdesiniz SamsunSpor Samsunun Takımı Deyilmi neden Şehrinizin Takımına Destek olmuyorsunuz Başka SamsunSpormu varya Samsun Halkının 100&60 destek çıksa bakın 100&100 demiyorum 100&60 inanın Takımın Borcu en az yarı yarıya düşer herkez elini cebine atıp 5ytl 10ytl verse kişi başına ne kadar büyük bi maddi kaynak olur SamsunSpor için ama nerdeee millet Samsunspor Kumbarasına 1ytl atmayı bile çok görüyor Yazık Arkadaş çok Yazık Samsun Şehrinin 100&40 kadarı SamsunSporludur ve Öz Samsunludur Gerisi Hikaye inş bir gün SamsunSpor Eski Günlerine Döner Diye Ümit Ediyorum Saygılarımla..

körfez55

bugüne kadar samsunsporumuz üzerinden kim çıkar sağlamışsa,reklam yapmışsa,kim bu durumlara düşmemizi sağlamışsa,kim bu takımın parasını cebine indirmişse ALLAH çocuğundan çoluğundan en acı şekilde çıkarsan..başka diyecek bişey bulamıyorum...

veis

ozkan17

Alıntı yapılan: veis - 11 April 2008, 15:37:55
bedduaa etmemek lazım.
nası etmemek lazım abı..bız evımızın cebımızın rızkını kesıpde maclara gıderken bu serefsızlerın ceplerıne para ındırmelerıne goz yumarsak ohoo bu yiyicilerr basımızdan eksık olmaz..ama ıyı oluyo bu samsunspora bu olaylar..taraftar bu kadar lıght davranırsa taraftar olayalra sessız kalırsa sagdan soldan kolpalarda bundan yüz bulur ıstedıgı gıbı cırıt atar samsunspor bunyesı içinde..armaganın satılmasında en buyuk suclu bana gore 1,armaganın kendısı 2,taraftar..kım ne derse desin..ayrıca celıl ve serkanda bu cocugun aklına gırmelıydı gitmesını onlemeylıydıı boylemı takım kaptanı olunuyor celil..

veis

yok be abicim çolugunun çocugunun ne suçu var.yazık.ama gözardı edilmemesi gereken bir husus varsa oda digelimki yeni bir yönetim gelicek.yine
samsun halkı 3000 kombinemi alıcak.
samsunun işadamları samsuna sahip çıkmayacak.
samsunspor yine yiyilecek
herzaman 30 trilyon borç karşımıza çıkacak
deplasman paralarını millet vericek se
naparızzzzzzz

nomak55

walla arkadaşlar şunu malesef üzülerek goruyorumkii sadece samsundan ayrı gurbette olanlar bu takıma her koşulda ne olursa olsun destek veryorlar bi yerlere gelmesini istiyorlar samsundaki halkın yuzde doksanın bu takım umurunda değil..Allah ilerde nasip ederde yuru ya kulum derse ben bu kulube başkan olacagım..idealim var ama olurmu bilmem...o zaman bu yaşananlar aklıma gelir kesinlikle belki benim icin bir utopya ama o hayali kurmak bile cok güzel eminim benim gibi hayalleri olan kimler vardır Allah daim etsin diyelim...

55samsunlu55

diğer şehirlere göre bu şehirde; bu şehrin nimetlerini sömürüp sıra destek olmaya gelince sırt çevirenler, istanbul takımlarının yalakalığını yapanlar malesef çoğunlukta. araç plakalarını 55 gs, 55 fb, 55 ts yaptırmak için ekstra para verenler malesef çoğunlukta. samsunsporla istanbul takımlarının maçına hasan şaş'tan forma kapabilmek için gidenler, formayı alınca skordan çok aldığı forma için bayram edenler malesef çoğunlukta. harçlık biriktirip feneriumdan alex, nobre formaları alanlar malesef çoğunlukta. istanbul takımlarından anlık haber alabilmek için shubuo taraftar abonesi olanlar, fener şampiyon olunca çiftlik caddesini karnaval yerine çevirmek isteyenler malesef çoğunlukta. onlara ne armağan kuş, onlara ne sercan temizyürek. umurlarında bile değil. yazıklar olsun ne diyeyim.   

veis

Alıntı yapılan: 55samsunlu55 - 11 April 2008, 17:40:17
diğer şehirlere göre bu şehirde; bu şehrin nimetlerini sömürüp sıra destek olmaya gelince sırt çevirenler, istanbul takımlarının yalakalığını yapanlar malesef çoğunlukta. araç plakalarını 55 gs, 55 fb, 55 ts yaptırmak için ekstra para verenler malesef çoğunlukta. samsunsporla istanbul takımlarının maçına hasan şaş'tan forma kapabilmek için gidenler, formayı alınca skordan çok aldığı forma için bayram edenler malesef çoğunlukta. harçlık biriktirip feneriumdan alex, nobre formaları alanlar malesef çoğunlukta. istanbul takımlarından anlık haber alabilmek için shubuo taraftar abonesi olanlar, fener şampiyon olunca çiftlik caddesini karnaval yerine çevirmek isteyenler malesef çoğunlukta. onlara ne armağan kuş, onlara ne sercan temizyürek. umurlarında bile değil. yazıklar olsun ne diyeyim.

50 satır yazı yazıldı işte tek konunun özeti bu

CeLiL_55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 11 April 2008, 15:42:21
nası etmemek lazım abı..bız evımızın cebımızın rızkını kesıpde maclara gıderken bu serefsızlerın ceplerıne para ındırmelerıne goz yumarsak ohoo bu yiyicilerr basımızdan eksık olmaz..ama ıyı oluyo bu samsunspora bu olaylar..taraftar bu kadar lıght davranırsa taraftar olayalra sessız kalırsa sagdan soldan kolpalarda bundan yüz bulur ıstedıgı gıbı cırıt atar samsunspor bunyesı içinde..armaganın satılmasında en buyuk suclu bana gore 1,armaganın kendısı 2,taraftar..kım ne derse desin..ayrıca celıl ve serkanda bu cocugun aklına gırmelıydı gitmesını onlemeylıydıı boylemı takım kaptanı olunuyor celil..   
Birader öyle diyorsun kendine göre sen Genç Yetenekli oyuncunu 2.ligde TU-TA-MAZ-SIN kuraldır bunu bilmek lazım adam oynamak istemiyorsa Süper Lig Takımıda istiyorsa oyuncunu mecburen bir yerde anlaşma zemini ayarlıcaksın öyle bu işler yok Celil Serkan uyarmalıydı filan demekle olmaz tabi bi ağbileri olarak söylemişlerdir mutlaka kal gitme ama Süper Lig başkadır 2.ligde kimse oynamak istemez Süper Ligde Fb,Gs,Bjk,Ts v.s Takımlara Karşı oynayıp kendini göstermek var adam gitti diye kimse kimseye suç bulmasın gitti 1.sebep Para alamıyordu 2.Süper Lig Hayali bu kadar basit Kimseyi Zorla Tutucak Halimiz yok giden gider bizim takım her türlü Döner..  ;)

CeLiL_55

Alıntı yapılan: 55samsunlu55 - 11 April 2008, 17:40:17
Çok Doğru söyledin Kardeşim Fb,Gs,Bjk Sempatisini Yalakalığını Hayranlığını Önlemek zor bu saatten sora heleki SamsunSporumuz 2.Ligdeyken amaa Ben bir Ts Formalı görsem Ts li görsem Samsunda Ts plakalı Ts liler görsem o kişiye Tekme Tokat girişirim Türkiyede Ts den Nefret ettiğim kadar başka bir takım yoktur Samsunda Ts li barındırmamak Gerek...!!!!

Kadir ÇELEBİ

Yorumları okudukca Kağıt parçasını yaktıktan sonra ince bir ruzgarla kırılabilecek kapkara bir hal alan kagıt gibi yuregim..

Bir arkadaşımız bi noktada haklı olarak huseyin başgolun kulupten alacagı miktar konusuna 3 asagı oldu ama oldu gibi bir yorum getirmiş. benimde diyeceğim şu ki bu kulup alacaklı mezarlıgına dondu...

kim diyecek ben temlik koydurmadım kim dicek ben koydurdugum temliklerden vaz gectim.
bıraksınlar ben samsunsporluyum ayaklarını....

çogunlukta...! olmalıydık

Halen potansiyelimiz var bunu gectiğimiz hafta gorduk 15000 seyirci vardı 2 sıra daha yukarıda, birazdaha idaalı bir konumda olsadık bu rakam 4/1 artardı.
bu potansiyeli temsil edebilecek daha onemlisi bu yukun altından kalkarım diyen ve kalkabilen gercek Samsunsporlulara ihtiyacımız vardır..

Devlet borcları uzun zaman taksitlendirdi diye gozunu samsunspor yonetimine sadece baskan olmak amacını taşıyan insanlara sozum bu taraftar geçmişte vardı bu gunde yarında olacak tarih'e sizi emin olun gomeceklerdir..

Adnan Mesadonoviç

gurbetteki arkadaşlar bizlere fazla yüklenmiyomusunuz takım kümeye oynanrken bile 90 dk.destek içerde,deplasmanda yalnız bırakmıyoruz eee trilyonlarımız yokki başkan olalım kurtaralım herkesi.gurbette oluşunuzdan dolayı hassasiyetinizi anlıyorum ama SAMSUN halkınada bu kadar yüklenmeyelim yüklenilmesi gereken insanlar belli onuda herkes biliyo?

körfez55

şehrin duyarsızlığından şikayetçi gurbetteki arkadaslarımız.zaten samsundaki taraftarlarımızın çoğuda bu konuda hemfikir.malesef başarı olmayınca biz maça gitmiyoruz.ama abaşarı olunca da ne kadar büyük bir taraftarımızı olduğunu hertkes gördü.