Samsunsporlu aktör; Polat Bilgin

Başlatan mehmet yılmaz, 09 April 2008, 21:16:48

« önceki - sonraki »

ondestan_11

kumköylü ahmet

kumköylü ahmet

;D bu adamin kökünu arasdirirsak iyice bence carsambali oldugu ortaya cikacakdir ;D

kumköylü ahmet

ocak ayinin kacinda dergi dagitalacak haberi olan varmi?ben ocakda turkiyedeyim allah nasip ederse istanbuldayim o yuzden..lutven bilgisi olan haber etsin

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 13 November 2008, 21:49:00
ocak ayinin kacinda dergi dagitalacak haberi olan varmi?ben ocakda turkiyedeyim allah nasip ederse istanbuldayim o yuzden..lutven bilgisi olan haber etsin

Ahmet birincisi dergi değil, kitap... Samsunspor Dergisiyle bir alakası yok yani, bambaşka birşey bu.

İkincisi, günü henüz belli değil. Belli olunca duyuracağız. Kesin oaln tek şey Ocak ayında çıkacağı.

kumköylü ahmet

tamam samsuni abi haber verirseniz sevinirim selamlar

ondestan_11

Alıntı yapılan: samsuni - 13 November 2008, 21:51:56
Ahmet birincisi dergi değil, kitap... Samsunspor Dergisiyle bir alakası yok yani, bambaşka birşey bu.

İkincisi, günü henüz belli değil. Belli olunca duyuracağız. Kesin oaln tek şey Ocak ayında çıkacağı.

ya o donemde ben askerde olacam siparişle alabiliormuyuz?

mehmet yılmaz

Bu başlıkta değil ama kitap başlığında yazdım. Bu kitap ülke genelinde satışa çıkacak. Büyük şehirlerdeki nitelikli kitapevelerinde zaten bulabilirsiniz. Onun dışında da istediğiniz zaman her kitabevi size temin eder kitabı. Olmadı kitapyurdu, ideefixe gibi kitap satış sitelerinden de alabiliriniz. Bulamama gibi bir sıkıntı olmaz yani.

**KaR6**

star tv de yol arkdasım dizisinde polat bilgin yaptı bize kıyagını :) baya reklamımız olmuş, telefonlar yagıyo, umarım biri kaydedebilir internetten..

beşnumara

Alıntı yapılan: **KaR6** - 08 June 2009, 23:28:44
star tv de yol arkdasım dizisinde polat bilgin yaptı bize kıyagını :) baya reklamımız olmuş, telefonlar yagıyo, umarım biri kaydedebilir internetten..
izleyemedim mustafa ne oldu? kaçırdık ::)

mehmet yılmaz

08 June 2009, 23:36:58 #85 Son düzenlenme: 08 June 2009, 23:52:21 samsuni
Bana da telefon geldi az önce, izleyemedim :(

Sanırım turist kafilesindeki çocuklardan birisinde Samsunspor forması varmış. Yok mu seyreden yahu? Ya da bu dizinin tekrarı ne zamandır?

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 08 June 2009, 23:36:58
Bana da telefon geldi az önce, izleyemedim :(

Sanırım turist çocuk kafilesindeki çocuklardan birisinde Samsunspor forması varmış. Yok mu seyreden yahu? Ya da bu dizinin tekrarı ne zamandır?
diziport.comdan izleyebilirsin abi.orda her dizi var

mehmet yılmaz

Yol Arkadaşım adlı dizinin bu akşamki bölümünde Polat Bilgin yapmış yapacağını; turist kafilesindeki bir kişiye Samsunspor forması giydirmiş :)

**KaR6**

turistlerden birine Samsunspor forması giydirip, ne buyuk bi takım oldugumuzdan bahsetmiş ;D biz öyle balonla malonla ugrasmıyoruz gordugunuz gibi, mesajı direk veriyoruz ;) işte konusalım bunu şimdi sabahlara kadar, bundan bahsediyodum işte, tesaduf oldu ama utandırmadı Allah bizi şükrolsun..