Samsunsporlu aktör; Polat Bilgin

Başlatan mehmet yılmaz, 09 April 2008, 21:16:48

« önceki - sonraki »

bengülü

ben izledim bizim eski formalardan polat bilgin dizide turistlere giydirmiş samsunspor forması çok güzel bir reklamımız oldu tşk ederiz polat bilgine samsunsporlu POLAT BİLGİN

ardam55

ardam55

MeL_55

bengülü

MeL_55

Alıntı yapılan: bengülü - 09 June 2009, 00:12:49
tebrik ederim  mel 55

Bu acelece oldu. Yarin daha kaliteli resim cikarmaya calisacagim.

mehmet yılmaz

09 June 2009, 00:18:51 #97 Son düzenlenme: 09 June 2009, 00:26:51 samsuni
Yalnız bu değil... Gitar çalan bir çocuk var, o parçayı söylemeden önce kafiledeki turiste dönüp, vay, Samsunspor diyor ve sonra çalmaya başlıyormuş. HEnüz eklenmemiş o kısım. Derken eklenmiş...

http://diziport.com/Yol_arkadasim-izle/40_Bolum/3/

amblem de kabak gibi ortada valla :)
- 09.32

Oooo.. Samsunspor

- 06.43   :)

kýrmýzýbeyaz55

HELAL OLSUN BE
Bu turun arkasından şampiyonluk turu da atarız inşallah..

ardam55

hakıkatten cok guzel bı duygu,cok gururlandım walla

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: samsuni - 09 June 2009, 00:18:51
Yalnız bu değil... Gitar çalan bir çocuk var, o parçayı söylemeden önce kafiledeki turiste dönüp, vay, Samsunspor diyor ve sonra çalmaya başlıyormuş. HEnüz eklenmemiş o kısım. Derken eklenmiş...

http://diziport.com/Yol_arkadasim-izle/40_Bolum/3/

amblem de kabak gibi ortada valla :)
- 09.32

Oooo.. Samsunspor

- 06.43   :)
abi ben göremedim yaw.site üyelik istiyor.zaten cepten giriyorum.izleyemem belkide.o kısmı kesip te atsanıza siteye de bakalım abi

mehmet yılmaz

Geç bir saat olmasına rağmen mesaj attım Polat Bilgin'e... Teşekkür ettim; o da kendisi için de bir guru olduğunu ifade etmiş.

Samsunsporluluk budur işte; tebrikler...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Şimdi gördüm resimleri.helal sana yönetmen abim.valla acayip ağlamaklı oldu.formamızı ve armamızı görünce.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 09 June 2009, 00:32:35
abi ben göremedim yaw.site üyelik istiyor.zaten cepten giriyorum.izleyemem belkide.o kısmı kesip te atsanıza siteye de bakalım abi

Valla ben kesmeyi, biçmeyi bilmiyorum :) Ama üyelik istemiyor. Ben üye falan değilim.

MeL_55

Alıntı yapılan: samsuni - 09 June 2009, 00:39:07
Valla ben kesmeyi, biçmeyi bilmiyorum :) Ama üyelik istemiyor. Ben üye falan değilim.