Samsunsporlu aktör; Polat Bilgin

Başlatan mehmet yılmaz, 09 April 2008, 21:16:48

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Ne Söylenirki Polat bilgin Söylemiş ''Hiç Düşünmedim...''

berusa55

Adam gibi adamsın Polat Bilgin. O bayana lafı yerleştirmişsin. Sen gerçek bir Samsunspor'lusun ve gönüllerimizi fethettin.

HoliganSamSunLu

07 October 2008, 19:51:30 #62 Son düzenlenme: 08 October 2008, 01:12:30 berusa55
helal olsun bundan sonra dizi müptelası olacağız

menteşoğlu55

Arkadaşlar,

Polat Bilgin'i ilk olarak Karayılan dizisinde izlemiştim... Orada Margos karakterini çok iyi oynamıştı... Onun Samsunsporlu olduğunu öğrendiğimde rastgelirsem izlediğim diziyi bitene kadar solumsuz izlemişti...

Şimdi ise Yol Arkadaşım'da oynuyor... Polat olduğu için mecburen diziyi izleyeceğiz diye düşünmüştüm başlarken... Ama ilk bölümden itibaren dizinin tutkunu oldum... Öyküsü de, karakterleri de çok güzel...

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim... Dizi yeni yayın döneminde pazartesi günleri 22.15'te yayına giriyor.... 

menteşoğlu55

Suat karakteriyle dizide oynayan Polat'ından Ayla'sına, Çarşamba'sından Rıza Bey'ine, Soner'ine kadar çok gerçekçi hayatlar var...

Ekran başına geçmeyi unutmayın bugün...

cem and naz55

helal olsun daha ne diyebilirki bazı büyük üstadlarımız gibi samsunspor-galatasaray arasında gidip gelmiyor
helal olsun polat bilgin sana helal olsun bu şehirde yediğin ekmekler sana sonuna kadar helal olsun

Kadir ÇELEBİ

26 October 2008, 13:06:32 #66 Son düzenlenme: 15 May 2011, 02:09:20 samsuni
Kimden: polat bilgin
Gönderme tarihi: 08 Ekim 2008 Çarşamba 22:07:08
Kime:  55ss1965@

teşekkür ederim.. başka diye soranlara inat, inadına samsunspor:))

Kendisine göstermiş oldugu duyarlılıktan dolayı tekrar teşekkur ederim..

kumköylü ahmet

;Dsamsuni abi sagol ;D
bu adamla gurur duydum polotin filmini ilk atvde izlemisdim ve hasta olmusdum cok sevmisdim filmi ve polotin cevirdigi karakteri özellikle ama maalesef diziyi kaldirdilar sonra baska dizide rol aldiginida gordum ama bakmadim.
samsunlu ve samsunsporlu oldugu icin simdi gururlandim volla.
cok iyi rol yapiyodu iyi samsunluymus
helal olsun polota hayatinda basarilar dilerim

mehmet yılmaz

Dün Polat Bey ile görüştüm; Saba Tümer'in programını izleyemediğimi ama duyduğumu söyledim. Ben çok gurur duyuyorum herkese Samsunsporluyum demekten dedi. Çok büyük bir aksilik olmazsa Ocak ayında İstanbul'da düzenleyeceğimiz Samsunspor Kitabı gecesinde o da aramızda olacak. İstanbul'daki ve yakın çevredeki taraftarlarımıza duyurulur.

Kendisine www.samsunspor.biz adına bir teşekkür plaketi sunmak istiyoruz ayrıca.

ondestan_11

kumköylü ahmet

kumköylü ahmet

samsuni abi ocak ayinin kacinda oldugunu ögrendiginde bildirisen cok sevinirim ben hollandadan gelmeye calsirim ve seninlede tanisiriz insallah kismetse..
selamlar

ondestan_11

Alıntı yapılan: tankut - 06 October 2008, 17:25:53
tarih 03.10.2008 Habertürk kanalında saba tümerle bu gece programına konuk Polat BİLGİN
aralarında şöyle bir diyalog geçiyor.
S.Tümer: Hangi Takımı Tutuyorsunuz
P.Bilgin:Samsunspor
S.Tümer 3 büyüklerden tuttuğunuz yokmu.
P.Bilgin: Yok hiç düşünmedim tutmayı
S.Tümer: ha siz ozaman Samsunspor fanatiğisiniz.
P.Bilgin:evet Fanatiğiyim
S.Tümer: ha..çok enteresan HA..Ha:ha (Gülüyor Dişlerini göstererek)

arkadaşlar aranbızda FACEBOKA üyeliği olan varsa  http://www.facebook.com/video/video.php?v=102787650712 bu linkten polat bilginin samsunspor hakkındaki soylediklerini görebilirisniz :D

**KaR6**

tuylerim diken diken oldu hee, helal olsun adama.. bi ara benim lakabımı alıyo gibi olmus Allahtan yok değilim demiş samsuni abi, tesekkulerimi ilet kendisine ;)

kumköylü ahmet

carsambali hemserim coook sagol yaaa ellerine saglik