Samsunsporlu aktör; Polat Bilgin

Başlatan mehmet yılmaz, 09 April 2008, 21:16:48

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Helal olsun binlerce kez teşekkürler... :'(

berusa55

Gurur vesilemizsin Sayın Polat Bilgin... Seni seviyoruz. Çok teşekkürler bu güzel sahneler için.

ardam55

POLAT BİLGİN BİYOGRAFİ
  28 Haziran 1976'da Samsun'da Ziraat Mühendisi memur bir babanın ve ev hanımı bir annenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokuldan sonra Samsun Ar Kolejinde orta ve lise eğitimini tamamladı. Kolej yıllarında her yaz tatilinde otellerde garson olarak çalışıp harçlığını çıkardı. Liseyi bitirdikten sonra okumakta pek acelesi olmadığı için iki yıl boyunca arkadaşlarıyla çok eğlendi. SAMSUNSPORUN'un hiçbir maçını kaçırmadı. Ablası İşletme Mühendisi oldu diye onun da Atom Mühendisi olması gerekmiyordu. Ama sonra baktı ki eğlenmenin sonu yok adam olmak lazım.. turizm okumaya başladı. Okulla birlikte barmenlik yapmaya başladı. Okuldaki arkadaşları aracılığıyla okulun amatör tiyatro topluluğuna katıldı ve tiyatro ile tanıştı. "Benim de söyleyecek iki çift sözüm var" diyerek oyuncu olmaya karar verdi.
http://www.polatbilgin.com/biyografi.asp   polat bılgıne bu büyük jest'i için tskler

55.hakan

hem de çubuklu formayı giydirmiş daha ne olsun teşekkür ederiz kendisine...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Iste gercek samsunlu vede samsunsporlu polat bilginin dizide samsunsporumuza yer vermesi,.samsundan cikmis ama samsunu unutmus diger ukala unlulere kapak olsun?

ali ihsan

Adamsın Polat Bilgin . Samsunspor'lu dediğin işte böyle olur.

vanlioglu

tam ben açıcaktım konuyu kar6 açmış. yol arkadaşımı izliodum baktım formanın arması bizimkine benzio bi daha gösterince anladım bizim forma baya bi sevindim valla hemde turistin üzerinde avrupaya bile açıldık :D:D bizi avrupaya topçularımız çıkaramadı dizilerle çıkıoz :D

yönetici

09 June 2009, 01:13:40 #112 Son düzenlenme: 09 June 2009, 04:04:14 yönetici
http://www1.samsunspor.biz/detay.asp?id=5742

(Not:Haberin altına video eklendi)

Alıntı
Polat Bilgin'den Samsunspor taraftarınna jest...
Star TV de yayınlanan Yol Arkdaşım dizisinde rol alan Samsunlu Oyuncu Polat Bilgin dizide turist kafilesinden bir gence Samsunspor forması giydirerek Samsunspor taraftarlarına jest yaptı...

Samsunsporluluğuyla bilinen aktör Polat Bilgin, başrollerini Özge Özberk ile paylaştığı Star TV'nin sevilen dizisi Yol Arkadaşım'da Samsunspor forması jesti yaptı. Dizinin 40. bölümünde Samsunspor formalı bir turist karakterine yer verildi.

Dizide Suat karakterini canlandıran Polat Bilgin, ilçeye gelen bir turist kafilesine rehberlik yapıyor. Uzun süre Samsunspor forması ile dolaşan bir turistin varlığı ilk başta dikkatleri çekerken ilerleyen sahnelerde Suat, turistleri müzisyen arkadaşı ile tanıştırıyor. Bu esnada müzisyenin söz konusu turiste bakarak "Ooo... Samsunspor!" dediği görülüyor.
Söz konusu sahnelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://diziport.com/Yol_arkadasim-izle/40_Bolum/3/

- 09.32'de Samsunspor forması çok bariz bir şekilde görülürken, - 06.43'te ise ilgili sahne yer alıyor.
Dizinin yayınlanmasının hemen ardından görüştüğümüz Polat Bilgin ise teşekkürümüze, "ne demek, asıl benim için bir gururdur" diyerek karşılık verdi.

Samsunsporlu aktör Polat Bilgin'e bir kez daha takdir ve tebriklerimizi iletiyoruz.

www.samsunspor.biz

red_white

helal olsun bu dizi kaçmaz arkadaşlar Seni Seviyoruz Polat Bilgin

Kaya

ne söylesek az helal olsun sana POLAT BİLGİN adamın hasısın.

eLLis

Abi seni televizyonda her görüşümde gururlanıyorum onca Samsunlu ünlü bana hiçbir şey ifade etmiyor senin kadar helal olsun sana GIRALSIN...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Samsunlu samsunsporlu dedigin boyle olur.milyonlara samsunsporumuzun reklamini yapti polat bilgin.onurlu gururlu takdire deger bu davranisi ile cakma samsunlulari utandirdi.gerci bu cakmalarda utanacak yuz kalmamis ta.dizi leri sevmezdim ama yol arkadasim dizisi samsunspora gonul verenlerin dizisi oldu artik.bu gururu ve onuru bizlere yasattigin icin sana sonsuz tesekkurler polat bilgin hemsehrimiz

34_55

trabzonlular görsünler reklam nasıl oluyor adamsın adam POLAT BİLGİN formamızda çok güzel ya hele hele o samsunspor demesi adamın dahada güzel seviyoruz seni SAMSUNSPORUM BENİM

pitbul055

Sempatik Bengülü

09 June 2009, 09:08:39 #119 Son düzenlenme: 09 June 2009, 11:54:16 Sempatik Bengülü
Alıntı yapılan: aliihsan55 - 09 June 2009, 01:02:28
Adamsın Polat Bilgin . Samsunspor'lu dediğin işte böyle olur.

Polat Bilgin'e teşekkürler gerçekten gurur duydum çok hoş bi duygu bu.