Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

aLeM

SAMSUN polısı modern demısın adamlar maca gıderken otobuslerde bı kamyon tas vardı bıde onlar tas atıyo  hala bızle ıslerı guclerı nasıl modernlık bu ama cok kolpa bı taraftarmıs eskısehırlıler bende bıse sanırdım bunları hep gerı vıtes 10  otobus gelmısler otobuden asagı ınen yok otobusden hareket anca ıcraat yapacan 10 otobus geldıysen otobusden hareketle olmuyo ben boyle taraftarları gordukce buyuklugumuzu anlıyorum dusunun 10  otobus eskısehıre maca gıdııyoruz stada aynı  sekıl  bızı soktuklarını herhalde yakardık oraları korfez bunlar kolpaymıs kardeslılkerı ondandır herhalde

cgr

Bundan Sonra Her Maçtan VIP görünümlü resimler sizlerle :)  :)

Tufan

macı eskisehirde bi cafede izledim katil olmadan cıktım ya dahada olmam herhalde böyle sütsüz ******* adi insanlar olamaz taraftarlarının alayı kolpa adamlar verdiğim 3 ytl haram olsun etmedikleri küfür kalmadı
maça gelince feridunun vurduğu girseydi çok güzel olurdu olsun şimdi kartalı yakma zamanı gençlere tecrübe bundan sonra

samsunmania

06 April 2008, 22:31:19 #603 Son düzenlenme: 06 April 2008, 22:33:01 samsunmania55
Biraz futboldan anlıyorsam golün faulle uzaktan yakından ilgisi olmadığını söyleyebilirim. Yazık oldu. Eskişehir bizden biz Eskişehirden çekinmişiz açıkçası. Sevindirici olansa bugün iyi oynamamamıza rağmen mücadele gücünün üst seviyede olması idi. Keşke bu ölüm uykusundan bir kaç hafta önce uyansaydık Çok farklı olurdu o zaman.
Emre Toraman. Biz gurbetteyken Samsunspor'u, Samsun'u tv den görünce bile gözlerimiz doluyor. Profesyonelsin tamam. Ama Samsunlusun.90 dakika yapmadığın faul, itiraz kalmadı. Oynayanlar senin aslın, canın, kanın. Nasıl böyle bir ruh haline bürünebiliyorsun anlamıyorum. Ayıp vallahi.

Nuri Asan

Hayatlarından stat görmemiş Medeniyetten yoksun insanlar,3.lig takımları  böyle güzelim stad görünce zorlarına gidiyor,koltuk kırıyor.Unakıtan bu şerfsizlerin kuduz ilacını vermemiş bu ineklerde aç köpek gibi saldırdılar
Ben saat 11'den beri kuzey55 ile gişenin önünde idim,olayları eskişehir taraftarı başlattı içeri girer girmez el kol hareketi yaptılar,camlara vurmaya başladılar ilk otobüsten inen grup bizlere taş atmaya başladı,attıkları taşlardan bir tanesi bana isabet etti sonrası malum bizim elimizinde armut toplayacak hali yoktu.
Olaylar böyle devam ederken takımımız geldi,neredeyse 1500 Samsunsporumuzun önünü keserek destek verdi,futbolcular şaşırmıştı özelikle Feridunun şaşkınlığı hala gözlerimin önünde.
Bugün kazanabilirdik ama hava çok sıcaktı biz bile tribünde yandık,futbolcu kardeşlerimiz daha ne yapsın üstelik hakem denilen adam nizami golümüzü yedi tam gözümün önünde oldu o posizyon buz gibi goldü.Yalnız buna rağmen takımımızın verdiği mücadele ve özellikle kaleci Ercü müthişti,son dakikalarda Caner'in posizyonunun kaleye girmemesi tam bir şanssızlıktı.Eskişehirliler maç boyunca yerden kalkmadılar bunlar kadar çirkef  bir takım daha görmedim taraftarından futbolcularına kadar hiç birisi 5 ytl etmez.
Futbolcu kardeşlerimizin verdiği bu mücadeleden,onurlarından dolayı kutlamak gerekir.
Maçı Tv verdi stat full çekti birde bu takım kafaya oynamıyor,kafaya oynasa herhalde her hafta dışarıda 5 bin taraftarımız kalır.

Tufan

abi ne medeniyeti gecekondu şehri ESKİşehir bi sokak rengarenk inanıyorum bu takım bu gençler dağılmazsa seneye kafaya oynar o zaman görürüz geç olsun güç olmasın sapasağlam çıkalım tekrar

körfez55

evet unakıtan amcamız olmasa da cıkarız biz seneye.

cem 55

bence bugun takım iyi top oynamadı özellikle sercandan bişeyler bekliyodum ama cok vasat bi oyun çıkardı oyuncu degişiklikleri takımlara artı bi güç motivasyon olur ama bugun 2.yarı oyuna giren caner ve özellikle ömür hiç bişey yapmadılar bu ömür mümkünse bi daha samsunspor forması giymesin çünkü 3.lig topcusu canerde sezon sonunda kendisini almaktan vazgecen ibb ye mi gider baska bi takımama gider bilmiyorum ama gitsin artık yarardan cok zararı var bugun takımımız adına kalecimiz ercü ve defans hattımız hatasıza yakın oynadı orta saha ve forvetimizde biraz hareketli olsa az biraz top oynasalar macı kazanabilirdik  eskişehir gerçekten cok vasat bi takım.son olarak bu emre toraman adlı samsun dogumlu sahşiyetsiz topcuya burdan sövmek isterdim ama degmez 2 sezon önce düstügümüz sene erciyesle oynarkende samsunda yine taskınlık yapmıs oyunu karıstırmıstı bugunde 1 dakıkadan itibaren hakemle topcularımızla ugrastı durdu sahadan cıkarkende artistlik hareketler yaptı böyle pravakotor topcuların hala liglerde oynuyor olması gerçekten cok acı.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: SPectre - 06 April 2008, 23:04:53
bu takım bu gençler dağılmazsa seneye kafaya oynar o zaman görürüz geç olsun güç olmasın sapasağlam çıkalım tekrar

bu dediğin çok önemli,önümüz sene bu kadroyu kotuyup bir kaç nokta transfer yaptıkmı para sorununuda aştık mı korkmayın daha.Kuzey bugün dediğim gibi amcamız yok arkamızda ama aslan gibi şehir var

körfez55

zaferin yokluğunu çok hissettik orta sahada top yapamadık.sefa bana göre vasattı.yerine giren ömür de pek bi kaykı sağlayamadı aslında.ben emre balak a bir kez daha hayran kaldım bugün ciddi,yetenekli ve çalışkan hatasız oynadı bugün...ama onun çaldığı topları celile atacak adam yoktu.

körfez55

unakıtan amcan hakemleri satın alamadı yoksa onu da yapardı.bizim bahsettiğimiz konu da o değil.sezon basında oy toplamak için futbolcu transferlerinde boy gösterdi.ama anladık ki bu işller birinin iteklemesiyle olmuyo yürek lazım.bu arada sergen bugün çiftlikte atyarısı oynuyomus valla.

YaşarDoğu

bugün sefa iki üç kez arkasına adam kacırdı bence oyunun en iyisi can ulundu arkadslar

cem 55

arkadasım zaman geçirme diyosun birincisi bu topcular 6 aydır para almıyorlar yönetimiz tüm iyi niyetiyle calısmasına ragmen eski dönemlerden kalan borclar yüzünden elleri kolları baglı ve topcularla aralarında büyük kopukluklar var eskişehirde ise böyle bi sorun olmadıgını paralarını takır takır aldıklarını biliyorum ikincisi kadro olarak cok ta iyi bi kadromuz yok ellerinden geleni yapmaya calısan genc arkadaslarımız ve para derdinde olan futbolu 2. plana iten artık emekliligini bekliyen topcular var eskişehir ise sezon bası unakıtan amcanında sayesinde birsürü transfer yaptı devre arasında bile benim bildigim 1.ligden emre toraman kaleci ferhat gökhan bozkaya gibi adamlar aldı biz ise 100 milyar para bulamadıgımızdan antremanlara cıkardıgımız oyunculara imza attıramadık anlayacagın bi tarafın bi eli yagda bi eli balda diger taraf sefil durumda bu nedenlerden dolayı 2. yarı oyundan düstügümüz dogrudur ama eskişehir 2. yarıda bile 2 pozisyon dısında hiç organize olamadı 3 pas yaptıklarını yada bi oyuncunun oyunuyla sivrildigini hatırlamıyorum bu nedenle eskişehire vasat dedim çünkü biz bugun kapasitemiz ölçüsünde mücadele ettik iyi oynamadık ama eskişehirde bence hiçte iyi oynamadı.

merkez

Takımımızın dört haftadır galip geliyor olması şehirde hemen bir kıpırdanma yapmış olacak ki son dönemlerdeki en yoğun ilginin olduğu bir maç öncesi yaşadık.Stada girdiğimizde Faaliyete geçmiş pırıl prıl koltuklar polisler tarafından korunurken ,takımlarına destek vermek üzere stada akın etmiş taraftarlar ne üzücüdür ki balık istifi gibi itiş kakış kendilerine yer bulmaya çalışıyorlardı.

Maçın başlamasının hemen ardından, artık eziyet dayanılmayacak noktaya gelmişti ki,Maraton tribününün Samsun tarafındaki bir grubun polisi takmadan üst tribünlere çıkmasıyla artık polisin de duruma engel olamayacağını anlamasıyla rahat birmaç izleme şansı yakalamış olduk...

Her ne kadar üst üste dört maç kazanmış olsak da ben, Eskişehir maçından en fazla beraberlik alabileceğimizi düşünüyordum.Hiç bir sorunu olmayan devlet tarafından desteklenen ve bu desteğin hakemler tarafından da karşılıksız bırakılmayacağını düşündüğüm kombinasyonlar vardı kafamda ve bu tereddütler işimizin çok zor olduğunu söylüyordu bana.
Ama maça futbolcularımızın arzulu ve yürekli başlamaları, Eskişehir'in kafamızda büyüttüğümüz kadar iyi olmaması ve maçın oynanmadan kazanılmayacağı gerçeğinin ortaya çıkmasıyla dakikalar geçtikçe bu maçı alabileceğimize  kendimi inandırmıştm.Akabinde Hakkı'nın sayılmayan golü ki bence de temiz bir gol idi,Celil'in klasik hareketi ile yaptığı asiste Sercan'ın şık volesinin direğe takılması, düşüncelerime inancımı daha da pekiştirmişti.

İlk yarı boyunca Eskişehirin sadece forması vardı sahada...

İkinci yarıya havanın oldukca sıcak olmasının da verdiği nedenle ilk yarıya oranla daha donuk başladık,Eskişehirin etkisiz bir baskısı vardı,bizde kontralarla çıkmaya çalıştık.Maç boyunca geri dörtlümüzde Hakkı,Kenan Can ve Emre harika oynadılar.Özellikle Can futbolunu oldukca geliştirmiş eğer bu satırları okuyor ise kendisini özel olarak tebrik ediyorum.
Keza Feridun,Marciel,Sercan,Turgut,Sefa ellerinden geleni yaptılar.Celil Her zaman ki gibi lider idi.Onun başlattığı her atak tehlike yaratıyordu rakip kalede.Biraz da morali iyi olsa ,Takımın içinde bulunduğu yönetimsel durumdan etkilenmemiş olsa bu performansını ikiye katlayabileceğini düşünüyorum.

Takımın yıldızı hatta maçın yıldızı bu zamana kadar çok eleştirdiğimiz Ercüment idi.İnanılmaz iki kurtarış yaptı ki maçın seyrini değiştirdi diyebiliriz.

Ben ilk deişiklikte Canerin yerine Serkanın girmesi gerekliydi diye düşünüyorum,Caner yine saç baş yoldurtmaya devam ediyor.Serkan oyuna girdikten sonra topu ayağına her aldığında serin kanlı hareketleri ve olumlu pasları ile takımın rahatlamasına neden oldu.Özellikle son on dakika onun sayesinde bizim açımızdan daha olumlu geçti.
Bu dakikalarda Canerin atamadığı yada iyi vuramadığı ve hemen direğin dibinden dışarı çıkan pozisyon ile Feridunun 20 metreden etkili bir vuruşu vardı.

Bunların gol olmaması da şansızlığımız diye düşünüyorum.

Sonuç olarak keyif aldığım,galip gelebilmemiz içten bile değilken berabere kalmamıza rağmen oyuncularımızın yürekli oyunları, sahada formalarının hakkını sonuna kadar vermeleri nedeni ile mutlu ayrıldığım bir müsabakaydı.

Bu şehir aslında içinde Samsunspora inanılmaz sevdalı insanlar barındırıyor,azıcık başarı maçın televizyondan verilmesine rağmen stadı dolduruyor.

Ben hastalıktan kurtulma sürecine girdiğimize ,bu süreç içinde iyi bir bakım sayesinde önümüzdeki sene bu ligin tozunu attıracağımıza inanıyorum.

Ben bu takıma güveniyorum.

cgr

Bugunki Maçla ilgili bikaç görüşümüz sizlerle paylaşmak isterimm..

İlk yarı biraz daha istekli golü bulma arzusunda gibi göründük..İlk yarı Orta Saha mücadelesi gibi görünsede bizim 2 Gollük pozisyonumuz var..Biri Hakkı'nın kafa vuruşu bir diğeri ise Sercan'ın direkten dönen topu...Özellikle Eskişehirspor'da 23 Numaralı Emre Toraman bence maçın ilk yarısında 2-3 kez Sarı Kartlık pozisyonda kart görmesi gerekirken hakem tarafından es geçildi..Bence Hakem'in golden sonra yaptığı tek hata diyebilirz..GEnel olarak Hakem de maçı güzel yönetti...Statta devre arası maçı TV'de izleyenler ile görüştüğümde Golümüzün verilmediğini bildirdiler..Henüz izleyemediğimiz için bi yorum yapamıyorum...İkinci Yarı ise biraz daha geriye çekilip Celil ve Feridun ile kontra ataklarla gol bulmaya çalıştık..Bence bugun Orhan Hoca'nın değişiklikleri 2 puan kaybetmemize neden oldu...Formsuz ve güçsüz bir Caner'i oyuna sürmek hataydı...İkinci yarı iyi mücadele edip , iyi koşan sercan'ın yerine kral'ın girmesi ise tamamen rakip defansı öne çıkarmamak içindi...Sefa'nın yerine Ömür'ün girmesi ise sakatlık nedeniyle...Sonuç Olarak Bugunki maçı Es-Esde alabilirdi bizde..Yinede Eskişehirspor'un Puan Durumundaki yere baktığımızda şu maddi olanaksızlıklar içinde 1 puanın iyi olacağını düşünüyorum.../b]

Ercüment :  Bugunün en iyileri arasındaydı..Yan toplara çıkış ve yaptığı kurtarışlarla kendine güveninin geldiği gözle görüldü...

Kenan: İlk yarı 2 pozisyonda Çoşkun'u arkasına kaçırdı ama genel olarak hiç hava topu vermeyerek gerek kaleci gerekse defansdakilerle uyumu sayesinde iyiydi...

Hakkı: Stattan tam olarak pozisyonu görmesekde Görüştüklerimiz ve TV den izleyenlerden aldığımız bilgiler sonucu net golü güme gitti..Ama bugun gerçekten mükemmeldi..

Emre: Eskişehirspor'un 8 numaralı oyuncusu Serdar'ı iyi marke etti...İkinci yarı iste kaptığı topları daha olumlu kullanabilirdi...Ama Bence bugun emrede tüm defans gibi çok iyiydi...

Can: İlk yarı ve ikinci yarı kritik toplara yaptığı hamleler gerçekten mücadeleci olduğunu bikez daha gösterdi..İkinci yarı ileri çıkışları azdı ama o da gerçekten iyi mücadele etti...

Marciel: Gerçekten sempatik bir futbolcu...Hiç kapris yapmıyor ve işine bakıyor..Takdir etmek gerek iyi mücadele edior orta sahada..

Sefa: Diğer maçlara göre top kullanımı daha kötüydü..Belki sakatlığı etki etmiş olabilir ama diğer maçlara göre iyi değildi...

Feridun: Kontrolsuüz Güç , Güç Değildir  :) Bence bugun aldığı topları dikine daha iyi kullansa Sağ kanatta daha etkili olabilirdi..Gerçi maça orta sahada başladı ama ilerleyen dakikalarda Sağ kanatta etkisiz kaldı...Bence topları iyi kullanır ve kafasını yerden kaldırırsa gerçekten sağ kanatta çok etkili olur...

Sercan: Bugun ilk yarı biraz etkisiz kalsada kaçırdığı gol şanssızlığını gösterdi...Direkten dönmese 1-0 lehimize bitebilirdi..İkinci yarı çok koştu,mücadele etti ve aralara iyi girdi...

Celil: Sanırım İmparatoR'u konuşmaya lüzum yok...Bildiğimiz celil yine bugun mükemmeldi ama ikinci yarı biraz yorgunluk göründü...

Turgut: Fizik mücadelelerinde biraz etkisiz kalmış olabilir ama tek forvet olup 2 defans arasında pek yapabileceğiniz birşey yoktur..Bence Turgut çift forvet oynadığımızda daha verimli olur diye düşünüyorum...

OYUNDA DAHİL OLANLAR

Caner: Bence iyi bi zayıflama ve kuvvetlenme döneminden sonra eski Caneri izleyebiliriz...Maçtaki İkinci yarı belkide tek şutumuzu çekti o da korner oldu...

Serkan Aykut: Kral'ın biraz daha zamana ihtiyacı olduğu gözle görülüyor...

Ömür: Sefa'nın yerine oyuna girdi ama sakatlığının verdiği formsuzluk gözle görüldü...

Not: Bugünki Tek Muhteşem Şey Taraftarımızdı...Görüldüğü gibi 4 maç peşpeşe kazandığımızda bu Stat bu kadar dolabiliyorsa varın Şampiyonluğa oynadığımızda Siz düşünün  ;)

Umarım yorumlarımı beğenirsinizz...