Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

aydın uzun

berusa55

İkinci yarısı resmen rakibe oyna dedğimiz tatsız tussuz bir mac ve iki takıma da yaramayan bir sonuc. Hazır Diyarbakır da kaybetmiş ama olmadı ne yazık ki...

körfez55

bu kadar medeyitsin bi taraftar görmedim.tam bi 3.lig takımı ve taraftarı.bu kafayla s..mi şampiyon olurlar.o koltuklarda analarının en güzel yerine girmiş olmalı ki kırdı

Kais

Alınan bır puan cok quzel ercument ı de kutlamak gerek eqer o pozısyonları samsun yakalasaydı ısde bıtmısdı eses olsun yenemedık ama yenılmedık de EsEs de sampıyonluqu unutsun onlarda kı para da baska yerde yok ama gene ezıkler gene ezıkler

faust

Eskişehirdeki maçda Samsunun golüne herkes bariz ofsayt derken ben nizami diye yazdım,eskisehirspor.comda.Onun için ben gördüğümü söylerim,fanatiklik yapmam.Bugün Samsun sadece direndi ve maçın büyük bölümünde oyunu soğutmaya çalışdı.Sakatlanma pozisyonlarının en az yarısı pozisyon bile yokken oldu.Kaleci Ercüment,4-5 kez sakatlık numarası yaptı.Çok sert oynadı denen Eses,kimseyi sakatlamazken,kendisine yapılan yaklaşık 15.faulden sonra Serdar oyunu terketti..

Baþkent_55

yazacak çok şey var ama burası yetmez .....inanmak istemiyorum ama resmen samsunspor maçı kazanmak istemedi .......zaten son dklar herşeyi anlatıyor samsunspor kontra kazandığı bütün toplarda ileri gitmek istemedi feridun 3 2 de 35 m dn kaleye vurdu......celil maçın son saniyelerinde orta yapacağına top la oynuyor.......nedeninni sormuyorum zaten belli......samsusporlu futbolcuların en sevdiği iki yönetici istifa etsin futbolcular çıksın yönetimi istemiyoruz desin ..........sonuç bence mükemmel.....futbolcularda resmen bizden bu kadardır demek istediler.taraftarada play offları unutun dediler .......neyse sağlık olsun mayısta ii bir yönetim kurulur inşallah ta sıkıntı çekmeyiz umarım....bu azıcık heyecan bile tribünlere 15 bin kişi çekti .......seneye kombine almak zorunda kalabiliriz ......ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

faust

06 April 2008, 17:43:50 #561 Son düzenlenme: 06 April 2008, 17:48:06 berusa55
             Herneyse arkadaşlar,bence sonuç normal,Eses de öyle aman aman pozisyon yakalamadı,Serdar ve Coşkun karşıkarşıya kaçırdı(daha doğrusu Ercüment kurtardı),gerisi karambol pozisyonlar.Beraberlik normal.Artık herkes kalan maçlara bakacak.Samsunun Sakaryaya ne kadar direneceğini hep beraber göreceğiz.İnşallah seneye Samsunu tekrar süper ligde görürüz...

mehmet yılmaz

Çaðrý55

Alıntı yapılan: faust - 06 April 2008, 17:39:15
        Eskişehirdeki maçda Samsunun golüne herkes bariz ofsayt derken ben nizami diye yazdım,eskisehirspor.comda.Onun için ben gördüğümü söylerim,fanatiklik yapmam.Bugün Samsun sadece direndi ve maçın büyük bölümünde oyunu soğutmaya çalışdı.Sakatlanma pozisyonlarının en az yarısı pozisyon bile yokken oldu.Kaleci Ercüment,4-5 kez sakatlık numarası yaptı.Çok sert oynadı denen Eses,kimseyi sakatlamazken,kendisine yapılan yaklaşık 15.faulden sonra Serdar oyunu terketti..
dostum maçı yorumlama artık bitti gitti sitenizde anaya bacıya sövelere yaz sen git.
Ercümentede helal olsun kendi gelmeye başladı maçta iyiydi çok alkışladık maçta onu

Baþkent_55

faust arkadaşım serdar o kadar dengesiz giriyoki toplara zaten sakatlanmasa direğe çarpar bi şey olurdu ona hakkıyla pozisyonunda da çok dengesiz biçimde topa girdiği için sakatlandı.....gerçekçi olalım lütfen .......maçla ilgili de fazla söze gerek yok yukarıda özetlenmiştir..

samsun155

maçtan yeniş geldim.ercü dışında sahada tek es es vardı

körfez55

ne eses i ya topmu oynadılar sanki.onlrın 2 pozisyonu var bizim de 2. hatta bi topumuzu direkten döndü bi golümüz de sayılmadı.bence futbolcular ellerinden geleni yaptı.unutmamak gerekir ki karşımız da bu sene çok büyük hayallerle başlayıp sonra düşüşe gecen bu maçı dönüm maçı olarak gören bi takım vardı.eses çıkmasın da zaten bu gidişle sakarya antalya çıkacak.çirkef takımlar seneye yine bizimle olacak.

samsun155

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 April 2008, 17:59:52
ne eses i ya topmu oynadılar sanki.onlrın 2 pozisyonu var bizim de 2. hatta bi topumuzu direkten döndü bi golümüz de sayılmadı.bence futbolcular ellerinden geleni yaptı.unutmamak gerekir ki karşımız da bu sene çok büyük hayallerle başlayıp sonra düşüşe gecen bu maçı dönüm maçı olarak gören bi takım vardı.eses çıkmasın da zaten bu gidişle sakarya antalya çıkacak.çirkef takımlar seneye yine bizimle olacak.
[/quotonlar bizden daha çok hücüm yaptı biz hucuma çıkamadık doğru düzgüne]

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun'da Eskişehirsporlu Taraftarlar Olay Çıkardı

Bank Asya 1. Lig'de oynanan Samsunspor-Eskişehirspor maçı öncesinde Samsunsporlu taraftarları taş yağmuruna tutan Eskişehirspor taraftarları, maçtan sonrada da tribündeki koltukları kırıp polislere fırlattı.

Eskişehir'den 5 otobüsle Samsun 19 Mayıs Stadı'na gelen taraftarlar, otobüsten indikten sonra gişelerde bilet almayı bekleyen Samsunspor taraftarlarını taş yağmuruna tuttu. 10 dakika boyunca Samsunsporlu taraftarlara taş atan holiganları polis güçlükle engelledi. Taş yağmuru esnasında tribüne girmek için stat kapısına gelen Kavaklılar Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Fatih Atmaca (24) kafasına isabet eden taş nedeniyle kanlar içinde kaldı. Ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Atmaca'nın kafasına 4 dikiş atıldığı bildirildi.

Maç sonrasında da Samsunspor taraftarları ile tartışan Eskişehirspor taraftarları, tribündeki koltukları kırıp önce taraftarlara, sonra polislere attı.

KAYNAK: http://haberler.com/samsun-da-eskisehirsporlu-taraftarlar-olay-cikardi-haberi/

KİM BUNLAR KİM BUNLAR ..................................

mehmet yılmaz

Maç öncesi olaylarla ilgili çok bir malumatım yok. O yüzden maçla ilgili yorumlarımı yazayım. Süper Ligden düştüğümüzden bu yana en kalabalık taraftar topluluğumuza oynadık. Ama maalesef geçen yılki Elazığ, bu seneki Antalya ve Kartal maçlarında da yoğun seyirci olmuş ve maçı kazanamamıştık ki yine aynısı oldu. Bir yanda maddi sorunu olmayan, tıkır tıkır paraları ödenen bir takım ve diğer tarafta başkanının tesislere bile giremediği ekonomik darda bir takım. Bu yüzden futbolcularımızı hiç değilse mağlup olmadıkları için kutlarım. Berbaerliğe sevindiğimden falan değil ama bu şartlarda yenilmemek de ehven-i şerdir.

Benim stattan gördüğüm Hakkı'nın golü nizami idi. Kaleci Ferhat zamanlama hatası yaptı ve Hakkı çok tewmiz bir gol attı. Zaten o golü verse idi hakem gidişat çok farklı olurdu. Sercan'ın direkten dönen volesi de estetik olarak çok iyiydi.

Geri beşilimiz ( Kaleci de dahil) çok iyi top oynadı bugün. Ofansif anlamda onlar kadar olamadı ileridekiler. Emre-Kenan-Hakkı-Can dörtlüsü çok iyiydiler. İki kere adam kaçırdılar ve ikisinde de devreye Ercüment girdi. Tecrübesiz kalecimiz bu sezon çok puan kaybettirdi bize ama bugün harikulade oynadı; tebrikler.

Eskişehir'de göze batan bir isim olmadı. Şampiyonluk stresi ve Eses camiasının baskısı topçuları etkilemiş görünüyor. İyi değillerdi. Maçın hakkı berbaerlikti ama dediğim gibi -bence- Hakkı'nın golü iptal edilmemeliydi.

Tribünlerimiz gayet iyi ve etkiliydi. Mekansızlar ve Şirinler de maratonda olsalar çok daha net bir destek olabilirdi.

Bu beraberlikle az olan ilk 6 umutlarımız bitmiştir bence. Yine de bu maça kadar 4/4 yapan ve bu şehrin nasıl bir tribün potansiyel olduğunu, az biraz iddialı bir takımla stadın nasıl da bir anda dolabileceğini ispatlayan futbolcularımıza teşekkür etmek lazım.