Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

yaman55

yaman55

Türk futbolunun efsane isimlerinden Eskişehirspor'da forma giyen Sergen Yalçın, Samsunspor'un genç yeteneği Sercan'a kancayı takdı. Yalçın basın mensuplarından Sercan hakkında bilgi aldı

Samsunspor'un genç ve başarılı futbolcularından Sercan Temizyürek'e, Türk futbolunun efsane isimlerinden sergen yalçın kancayı takdı. Şu anda Eskişehirspor forması giyen Yalçın maça yedek başladı. Karşılaşmayı yedek kulübesinden izleyen Sergen Yalçın, devre arasında basın mensuplarının yanına gelerek oyunda kaldığı süre içerisinde mükemmel oynayan Sercan hakkında bilgi aldı. Sergen, genç yetenek için, "Çok yenetekli bir oyuncu' yorumunu yaptı.

körfez55

:) güzel denklem azda olsa umutlarımız devam ediyo...kartalı yenelim playoff a kalmasakta kalan maçlarımızı kazanıp samsunspor markasının önemini bir kez daha göstermeliyiz...

ozkan17

sayılmayan golumuz bana gore net faul..kalecının elıne hakkının elı degıyor zaten topu elıne almıs olan kalecı elıne gelen mudahele sonucu topu elınden kacırıyor..sonuc faul..

yaman55

GOLÜMÜZ VERİLMEDİ
Kapucu, iyi mücadele ettiklerini ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını ifade etti...
07 Nisan 2008 Pazartesi 12:37
Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, zorlu mücadele sonrası iyi oynadıklarını belirterek, "Karşılaşma boyunca oyucularım çok iyi mücadele etti. Ancak attığım temiz bir gol faul gerekçesiyle verilmezken, bir topumuzda dirakten döndü" dedi

GOLDE FAUL YOKTU
Evinde Eskişehirspor'la berabere kalan Samsunspor'da Teknik Direktör Orhan Kapucu, maç sonrası Hakkı'nın topu filelere gönderdiği pozisyonda kaleciye faul yapmadığını savundu. Kapucu, "90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Orta sahada Zafer'in kart cezalısı olduğundan dolayı olmaması bizi biraz zorladı. Ancak yinede şampiyonluk mücadelesi veren rakibimiz karşısında net fırsatları kaçıran bizdik" diye konuştu.

KAYIP KÖTÜ OLDU
Kapucu, "Hakkı'nın attığı gol bana göre goldü. Çünkü kaleciye herhangi bir müdahalesinin olduğunu düşünmüyorum. Maç sonrası bunu Hakem Yunus Yıldırım'a da ilettim. Ancak kendisi falu olarak gördüğünü söyledi. Bunlar futbolun içinde olan durumlar, biz bunların arkasına sığınmayacağız. Oyuncularım 90 dakika boyunca onurlarıyla mücadele edip, puanı aldılar. Ancak bizim için önemli olan 2 puan kaybetmemizdir" dedi.

MeL_55

AlıntıKURBAN KESTİLER

Samsunspor Yönetim Kurulu karşılaşma öncesi 19 Mayıs Stadı'nda kurban keserek, kulübün üzerindeki kötü bulutların dağılması için dua etti. Başkan Gümüş, "Smsunspor layık olduğun yere gelecektir" dedi

NAZAR DAĞMESİN
son 4 haftayı galibiyetlerle kapatan Samsunspor'da yönetim, güzel gidişe nazar değmemesi için Eskişehirspor maçı öncesi kurban kesti. Başkan Sezgin Gümüş, kendi elleriyle bütün futbolcuların alınlarına kurbanın kanını sürdü. Daha sonra bir konuşma yapan Gümüş, "Takımımız 4 haftadır galip geliyor. İnşallah nazar değmez. Eskişehirspor'u da yeneriz" dedi.

HER TAKIMDA SIKINTI VAR
Kulübün her geçen gün iyiye gittiğini belirten Gümüş, "Artık herkes Samsunspor'un maddi olarak sıkıntısı olduğunu biliyor. Ancak biz Türkiye'de tek değiliz. Bugün Türkcell Süper Ligi'nde mücadele eden Denizlispor'dan birçok takıma sorunlar yaşanıyor. Temennimiz bu sorunların bir an önce düzelmesi. Biz inanıyoruz, Samsunspor'u güzel günler bekliyor"dedi.

AlıntıSERGEN : KİM BU ÇOCUK?

Türk futbolunun efsane isimlerinden Eskişehirspor'da forma giyen Sergen Yalçın, Samsunspor'un genç yeteneği Sercan'a kancayı takdı. Yalçın basın mensuplarından Sercan hakkında bilgi aldı

Samsunspor'un genç ve başarılı futbolcularından Sercan Temizyürek'e, Türk futbolunun efsane isimlerinden sergen yalçın kancayı takdı. Şu anda Eskişehirspor forması giyen Yalçın maça yedek başladı. Karşılaşmayı yedek kulübesinden izleyen Sergen Yalçın, devre arasında basın mensuplarının yanına gelerek oyunda kaldığı süre içerisinde mükemmel oynayan Sercan hakkında bilgi aldı. Sergen, genç yetenek için, "Çok yenetekli bir oyuncu' yorumunu yaptı.

son nefes55

bu sergenin sercan için söylediği sözler yalan haberden başka bişey değil yaa inanmayın şu basına

ama sercan bi yıldız adayı o bi gerçek

Kadir ÇELEBİ

bu haber bencede asparagas sergen şimdide menejerliğemi soyunmuş :)

esedullah

gerçekten çok güzewl bi maç oldu ama maçtan önce eskişehirli holiganlar çok pislik hareketler yaptılar taş yağmuruna tutular bizi
ben burdan samsun polisini kınıyorum bizi dövmeye kaktılar nerdeyse onlara he rtürlü pislik yaprken göz yuman polis bizim hakkımızı aramamızı engelliyor..

ESES64

Pozisyonda gerçeği yazabilen arkadaşlara teşekkür ederim.Koca maçda iki tane kritik pozisyon vardı,ilkyarıda Ömer Közenin cezasahası içinde yerde kaldığı pozisyon ve iptal edilen gol.İlk pozisyonun tekrarı verilmedi,yorum yapmayacağım ama gol net faul.Buna faul değil diyen arkadaşlar en basit futbol kurallarını bilmiyorlar.Görüntüler herşeyi kanıtlıyor.Orduda Esesin kazandığı penaltıya forumlarda herkes valla billa cezasahası dışındaydı,hakem içeri taşıdı diye yazdı,sonra görüntülerden anlaşıldı ve itiraf ettiler ki net penaltı ve içerde.Maç heyecanı bazen gözleri kör edebiliyor.Ama televizyondan seyredip hala faul değil diyenlerle futbol kuralları konusunda tartışmak anlamsız.Hakkı sol eliyle Ferhatın sol elini itiyor ve tutmakta olduğu top,Ferhatın elinden sekerek ağlara gidiyor.Bu faul değilse herkes kaleciye yan toplarda çullanabilir.Tek kural arkanı döneceksin,ben kaleciyi görmedim bile,arkam dönüktü der sıyrılırsın.Hakem ortasahada Doğayı biçen Samsunluya,Serdarı hastanelik eden oyuncularınıza da kart göstermedi.Haklısınız Emre daha önce de kart görebilirdi.Ama bu maçta hakemin Esesi kolladığını söylemek biraz fazla fanatiklik olur.Faulle attığınız golü vermedi doğru ama bu herhalde Esesi kolladığını göstermez.

Baþkent_55

bas git lan sitene utanmadan bide gelmiş yazılar yazıyorsunuz önce bi özür dile .......forumunuzda ki samsunluları silin burada gelin bide lak lak yapın defol git adamı ayar etme .......ALEMİN KRALI SAMSUNSPOR....

Baþkent_55

la bi mucize olsada şu kolpalarla ankarada bi playoff oynasak ........ben o zaman sorarım size taraftarlığı .......lan  benim şehrimde bi tane eziklerin derneği yokken senin şehrinde mantar gibi eskişehirli bi arkadaşım var nereyi tutyon la diyom fb yi diyo eeee nerde senin şehrin .......çift tkımlı züppeler topluluğu samsuna geldimi medeniyetmi gördünüz ......şaşırıp sağa solamı saldırmaya kalktınız ........taraftar gelince polis amcalrınızın paçalarına sarıldınız .........SİZE ADAMLIĞI ESKİŞEHİRDE GÖSTERECEZ ........SİZİN ALAYINIZI PORSUK ÇAYINA DÖKMEYENİN .......ÇAPULCULAR

körfez55

esesli git forumundakilere söle bizi çekiştirmeyi bıraksınlarda kendi takımlarını eleştirsinler..büyük takımız eses i izlemeye gelmiş samsun taraftarı falan filan diolar.eses bizim için doğru düzgün stadı olmayan son yıllarda 3.lig takımıdır.siz toprak sahalarda top koştururken biz samsunda fb yi gs yi yenip gönderiyoduk şimdi eses i izlemek için mi gelelim. :) tam bi komedisiniz.büyük takımsınız büyük Unakıtan'ın takımısınızya.bu takımın neden senelerce alt liglerde kaldığını şimdi daha iyi anlıyoruz.taraftarına bak takımını al.

ESES64

Herkes kendinden sorumludur,ben o sitenin sorumlusu ya da moderatörü değilim.Senin hakaretlerinin bu sitedeki diğer Samsunluları bağlamaması gibi,eskisehirspor.comdaki küfreden çoluk-çocuk da beni bağlamaz...

körfez55

öncelikle nankör olmayacaksın,sanırım mekansızlarla karşılaşmışlardı mola yerinde bi sene.o maçta bizim çocuklar kıymalı pide ayran falan ikram etmiş eseslilere.sanırım o esnada mekansızlar atkısı vermişler karınlarını doyurduğu adam sandıkları eses taraftarına.ama onlar dün atkıları getirip aklı sıra delikanlılık yapcaksa tribünde bize gösterip yere atması acizliğin bir göstergesiydi.yazık nankörler yazık.arası kötü olmaması gerekn 2 tribün bilinçsiz esesliler sayesinde bu duruma geldi.